Ми аз слушам електронна музика и Hip-Hop, а от електронната предимно
Trance (от trance-a предимно vocal trance i progressive trance) (Trance MANQCI(vs podstilove): ATB, Paul Van Dyk, Darude, Tiesto, PPK, Gouriella, Ferry Corsten, Astral Projection, Infected Mushroom, Yahel, Holymen, Above and Beyond, Armin Van Buuren, Nu NRG и т.н.)
House но по-тежък.. като Carl Cox, Dr.Kucho, Chris Liebing, Satoshi Tomiie, John Digweed и др.,
Minimal (Hard Techno) - Sven Wittekind, Skarabex, Sander Kleinenberg, Umek, Sinclair, Adam Beyer, Mauro Picotto, Ade Fenton и т.н.
Drum`n`Bass - Ogonek & Cooh, Noisia, Acidtrip, Targy, Exo, Konspirator, Mocks, Current Value, Concord Down, Muffler, Counter Strike, TeeBee, Pendulum, ShyFX, Aphrodite, Black Sun Empirе и т.н.
а
Hip-Hop-a вече го казах.. слушам Ying Yang Twins, Raptile, Qwan, Bubba Sparxxx, Gorilla Zoe, Lil Jon и т.н.
Друго не слушам.. белким ми хареса и някое друго реге и пък от хитчетата.. като Yves Larock - Rise Up например.. но предимно това, което казах горе

И много обичам да чета информация за музиката, която слушам
OFFtopic: Хахаха, мн са ми смешни чалгарите, които казват че слушат house.. като ги питам кво слушат от house-а, те казват "Ооо не знам, не ги знам по имена.." ХАХАХАХАХАХАААА, смешни стее.. като слушате един стил музика поне се постарайте да знаете какво представлява този стил.. защото да го слушате само защото е модерно.. е СУПЕР ХИПЕР ТЪПООО и не осъзнавате колко сте смешни хахахаххахах, леле късам се д се смея на такива индивиди