.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 156

Град
    Ямбол
    Общо взето всякаква електронна музика (hands up, dance, trance, rave, techno, happy hardcore, hardstyle, ambient...) и класически рок.

Песни от всеки жанр може да ми допаднат, без рап и чалга. Всъщност дори и на чалга мога да издържа, но рапът ме разяжда от всякъде.

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Ми аз слушам електронна музика и Hip-Hop, а от електронната предимно
    Trance (от trance-a предимно vocal trance i progressive trance) (Trance MANQCI(vs podstilove): ATB, Paul Van Dyk, Darude, Tiesto, PPK, Gouriella, Ferry Corsten, Astral Projection, Infected Mushroom, Yahel, Holymen, Above and Beyond, Armin Van Buuren, Nu NRG и т.н.)
    House но по-тежък.. като Carl Cox, Dr.Kucho, Chris Liebing, Satoshi Tomiie, John Digweed и др.,
    Minimal (Hard Techno) - Sven Wittekind, Skarabex, Sander Kleinenberg, Umek, Sinclair, Adam Beyer, Mauro Picotto, Ade Fenton и т.н.
    Drum`n`Bass - Ogonek & Cooh, Noisia, Acidtrip, Targy, Exo, Konspirator, Mocks, Current Value, Concord Down, Muffler, Counter Strike, TeeBee, Pendulum, ShyFX, Aphrodite, Black Sun Empirе и т.н.

а Hip-Hop-a вече го казах.. слушам Ying Yang Twins, Raptile, Qwan, Bubba Sparxxx, Gorilla Zoe, Lil Jon и т.н.

Друго не слушам.. белким ми хареса и някое друго реге и пък от хитчетата.. като Yves Larock - Rise Up например.. но предимно това, което казах горе И много обичам да чета информация за музиката, която слушам

OFFtopic: Хахаха, мн са ми смешни чалгарите, които казват че слушат house.. като ги питам кво слушат от house-а, те казват "Ооо не знам, не ги знам по имена.." ХАХАХАХАХАХАААА, смешни стее.. като слушате един стил музика поне се постарайте да знаете какво представлява този стил.. защото да го слушате само защото е модерно.. е СУПЕР ХИПЕР ТЪПООО и не осъзнавате колко сте смешни хахахаххахах, леле късам се д се смея на такива индивиди

Ооо,Свен...3-ти,....Христо Ботев...ша са убииме!!!!!

почти всякаква музика слушам...зависи от настроението ми. Само метъла не го понасям

metal-kogato mi e nervno mnogo yspokoqva
    dance-v diskoto

progressive/tribal house : Marcelo Castelli, Joy Marquez, Paco Buggin, RPO, Mark Knight, Loic B, Austin Leeds, Kobbe, Nick Terranova, John Digweed, Sasha, Tarkan & V-Sag, Simon Garcia & Karim Shaker и т.н.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Trance (от trance-a предимно vocal trance i progressive trance) (Trance MANQCI(vs podstilove): ATB, Paul Van Dyk, Darude, Tiesto, PPK, Gouriella, Ferry Corsten, Astral Projection, Infected Mushroom, Yahel, Holymen, Above and Beyond, Armin Van Buuren, Nu NRG и т.н.)
    House но по-тежък.. като Carl Cox, Dr.Kucho, Chris Liebing, Satoshi Tomiie, John Digweed и др.,
    Minimal (Hard Techno) - Sven Wittekind, Skarabex, Sander Kleinenberg, Umek, Sinclair, Adam Beyer, Mauro Picotto, Ade Fenton и т.н.
    Drum`n`Bass - Ogonek & Cooh, Noisia, Acidtrip, Targy, Exo, Konspirator, Mocks, Current Value, Concord Down, Muffler, Counter Strike, TeeBee, Pendulum, ShyFX, Aphrodite, Black Sun Empirе и т.н.

а Hip-Hop-a вече го казах.. слушам Ying Yang Twins, Raptile, Qwan, Bubba Sparxxx, Gorilla Zoe, Lil Jon и т.н.

Друго не слушам.. белким ми хареса и някое друго реге и пък от хитчетата.. като Yves Larock - Rise Up например.. но предимно това, което казах горе И много обичам да чета информация за музиката, която слушам

OFFtopic: Хахаха, мн са ми смешни чалгарите, които казват че слушат house.. като ги питам кво слушат от house-а, те казват "Ооо не знам, не ги знам по имена.." ХАХАХАХАХАХАААА, смешни стее.. като слушате един стил музика поне се постарайте да знаете какво представлява този стил.. защото да го слушате само защото е модерно.. е СУПЕР ХИПЕР ТЪПООО и не осъзнавате колко сте смешни хахахаххахах, леле късам се д се смея на такива индивиди

ООоо, това парти го чакам от месец и половина.. напрао ще е ВЪРХАААААА!

Цитирай Първоначално написано от AtMosFera

ООоо, това парти го чакам от месец и половина.. напрао ще е ВЪРХАААААА!

Има време за билети още нали?Щото не съм си взела,а 1 фр каза че ше вземе 100%...абе нещо на оферта беше,ама реших да се подсигуря защото няма начин да го пропусна...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Оо, ми има време да.. в смисъл те още дори флаери з партито не са направили.. тка че време колкот щеш.. е, не колкот щеш, ма поне половин месец че и повече има

Цитирай Първоначално написано от sladka_niki
    principno slu6am tova koeto mi xaresva i ne se kriq slu6am ot retro (liubimoto mi) prez 4alga(vkliu4va6ta i nai-maznite) do klasi4eska muzika (mn relaksira6to :P) no nai-ve4e zavisi v kakvo nastroenie sym
    +1

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Метъл и рок.

hard-techno , schranz
    Schranz music is my world !

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Аз слушам Метал,пънк,малко ска и drum n bass

..this world is watching me..

Пънк и рнб

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Slushat chalga ta im pukat ushite

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Враца
    hardcore hip hop trip hop
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

рок,отчасти метъл
    Кретенизмът е здраве

rap , hip-hop , ragga , reggae

Град
    in my world!
    За мен на 1-во място е рока След това всичи са ми на едно ниво.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от kofa_s_voda
    рок,отчасти метъл
    What you give is what you get!

Рап , РнБ , метъл , рок , пънк , реге направо миш маш от стилове е при мен

Рок, поп, R`N`B, Dance, Алтернативен рок... това са основните стилове, които слушам, смятам, че във всеки стил музика има нещо хубаво.

П.П.:Само без хаус !!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    "градът на мечтите"
    House Trance Techno & Electro
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    az slu6am vsi4ko koeto mi haresva.... ne delq na stilove... 6tot ako ida na kupon i te pusnat 4alga (primerno) a az sym se zarekla 4e ne slu6am kfo, 6te si trygna, taka li? typo e ...
    +1 а пък и всички казват,че не слушат чалга,а после точно тези са първи на дансинга и се забавляват както тези,които казват,че слушат

Hip-hop, R&B, punk-rock, малко metal.. ужасно малко чалга.. някои techno парчета .. и тва е

Град
    Paramour Mansion
    Сички слушат ХАУС и ЧАЛГА..

Мразя хаус.

Слушам алт/хард рок + хард техно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си