- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди - проблем
na kolko si godini 4e te pritesnqvat takiva ne6ta?
Аз гърди нямам, ама пак ме заглеждат, я в лицето, я в задника. И какво от това. На изпити ходя с щедри деколтета, а днес доцента направо не можеше да приказва от вида на деколтето ми, а си нямам кой знае какви гърди. Мъжете гледт всякакви гърди, не само огромните. Нали се мята нещо пред очите им........
На изпити пак може да съм секси, ама ми оценявт това, което съм написала............
Първоначално написано от foxy-to
Почти на 13 съм.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
xax,mili4ka i az sam taka az sam 1.54sm visoka i imam golemi gardi,ama za razlika ot teb az ne se pritesnqvam da xodq po sexy oble4ene,kakvo kato te gledat,gledat za6toto im xaresva....4esno kazano predpo4itam da 4yvam"malee,glei q taq kvi qki cici ima,s kef 6te q opana",otkolkoto"aaa,yjas,vij q taq,nqma kade da q dokosne 4ovek",tai 4e izob6to ne se pritesnqvai!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
НЕ ХОДИ С ДЕКОЛТЕТА! И аз имам гърди, но не ги показвам на сульо и пульо.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Възможно ли е да бъде по-красиво?
moq e 93 ,onq den me meriha v bolnicataama ne mi se struva golqm. cifrite sa dobri ama na jivo ne mi haresva nenek si iskam po golqm. imam sredno teglo, ama sam po viso4ka i moje za tva da e taka.... 175 sam 60 kg nekade ( ve4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama 6e ima dietka..... )
Първоначално написано от ™G-Baby™
Я елате пиленца при батко![]()
![]()
![]()
![]()
Лигли, гледате и вие как само да се направите на интересни...циците са ми големи... оох задника ми е супер секси и сички тичат след мен.. оох тфа оох онва...
Ако ще се оплаквате поне да е нещо смислено пфф...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А аз се оплаквам ,че са ми малки гърдите...Ужас значи и аз да не се оплаквам щом и с много големи не е на добре...
Еми мога да ти кажа само да вдигнеш глава ,защото много момичета (вкл. и аз ) мечтая за по-големи гърдиА ако някой ти подсвирква и тн - бъди щастлива ,че те харесват ,а ако стават нахални просто не им обръщай внимание.
Леле,момиче ... аз ако имах толкова големи щях да се кефя ... Приеми го от положителната страна:има хора,които много биха искали да имат толкова големи гърди,а не могат,а ти си имаш и се оплакваш.Трябва да се радваш!!!Това го приеми като + .Първоначално написано от EmO_KiD_;(
ami i az sum 61kg 170 visoka ama grudnata mi e 102=103 i su6ty mislq 4e trqbva da svalq nqkoe drygo kilce ama mi kazaha 4e mn 6e mi se otrazi na cicite i neznam sq ...ama i na mene osobenno po vreme na sport mi e sudavalo malko neydobstvo tva ina4e nemislq 4e ima lo6o da me zaglejdat purvo tam tva si e nqkvo predimstvo kakto da si istinska blondinka nali?prosto go priemi kato tvoi +Първоначално написано от BeBsItO
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Зависи си от размера на гръдня кош - мойта гръдна обиколка е 93, а имам малки гърди - гърба си ми е природно развит и по-широк искам да обясня, че 95 може пак да са малки... А в твоя случей - ко да правиш? Хората пари дават за силикон ти си ги имаш - епа кефи се де! Ебаси "оръжието" имаш срещу момчетата... Отначало ще ти е гадно, ама после ще се кефиш... Ае и умната! (ако не умната - русата)![]()
оффф и моita e 95 i ve4e nasitina imam kompleks,za6toto i az sum slabi4ka,no mi stava edno mn nepriqtno,4e sa mi tolkova golemi,pri polojenie,4e znam kakvo 6te stane kato rodq i kartinkata nqma da e licepriqtna.taka mi se iska da gi namalq....
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Аааа... ако е така дай си скайп на лично да ти кажа [-o<
А можеш просто като решиш да раждаш да заделиш някой лев за лифтинг на циците. Пфу. Големи, малки - все тая, въпроса е в самочувствието. Моята обиколка е 91см, ама ги считам за малки, ама им се кефа такова. Нали са си моиПървоначално написано от iveto89
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Уфф, да ти имам проблема, всички реват за цици, пък ти имаш и пак си недоволна![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМА......... Ако знаеш колко момичета искат като твоята фигура ще спреш да с е оплакваш и ще разбереш че си си наред.
da ti imah problema!![]()
ЛЕле момиче болна ли си... Хората дават Луди пари за големи цици ти се оплакваш . . Аз съм момче и мойта гръдна е 115Така де преди две години беше 84 ама се постарах да си я уголемя с малко тренировчици
![]()
А гледах че някои момичета се притесняват да отслабват за да не им се прецакат циците .. ако отслабнете с диета без спорт тва е гарантирано . . отивате на фитнес и говорите с инструктора дори и аз мога да ви помогна в тва отношениесъс леки упражнения много повторения и бавно слабеене си правите перфе фигура цицие ви се стягат и ставате мечта но не мисля че 1.70 на 60 кг е много аз съм 1.75 и съм 85 кг вярно е че се занимавам активно с фитнес и раста и като кажа че съм толкова кг никой не ми вярва просто мускола тежи... и ако си малко по мусколеста е нормално да си по тежка въпреки че изглеждаш добре ... също така костите на всеки човек имат различна тежест . . . бъдете такива каквито сте не променяйте брутално телата си !!!
Може ли да си дадеш телефония номер или да се запознаем.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
da dobre, ti se iskara nekva doina krava... metni pic i 6e gi vidime... nadali sa po-golemi ot na edna ot moito daskalokakto i da e... kvo ti dreme 4e sa ti golemi cicite? mnogo vajno... neka se radvat mom4etata... ima nqkoi na koito im haresvat golemite gurdi (mene ne me radvat, ne znam 6to, predpo4itam malki i stegnati otkolkoto golemi kato bidoni i zurnata da gledat kum zemqta i kevi uvisnali (e prekaleno da gi e hvanala lipsata su6to ne vurvi))
kakto i da e... radvai se 4e ima6 golemi mlekocentrali... nqkoi momi4eta si nqmat... a i vqrvai mi... v jivota mnogo 6te ti pomognat... (sa si misli6 4e se bazikam, posle 6te me razbere6 za kvo ti govorq)
(za poreden put se ubejdavam 4e jenite ne znaqt kvo iskat)
Нормално е момичето да се притеснява на 13 е все пак
, споко не им обръщай внимание и не ходи с деколтета