.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аре стига с тия цици бе, откачихте на тая тема.
    цици та цици
    алелуя.

На 13, но ходи с деколтета...'баси!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    na kolko si godini 4e te pritesnqvat takiva ne6ta?

Почти на 13 съм.

1 - Мъничка си още за това се притесняваш...един ден като станеш малко по голяма с охота ще предлагаш плътта си на показ за да провлечеш мъжкото внимание...
    2 - У мъжа има едно такова непреодолимо желание да огледа винаги жената от всякъде (гърди, дупе, лице, черти и т.н.)...не го правим по желание...просто непреодолим животински инстинкт...
    3 - За доказателство към 2 ще приложа едно клипче, което ако гледаш внимателно ще разбереш 90% от всички мъже на планетата http://www.vbox7.com/play:39f4a345
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Незнам какво е да имаш много големи според мен са ми нормални,че и малко малки даже!А какво можеш да направиш-просто няма какво.Ходи си както искаш без да ти пука.Чалгаджийките се тъпчат със силикон за да постигнат твоя ефект!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Циците ти висят до пъпа.Това е така,защото си емо
    теб харабия май ти харесва да си тъп, нали ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Лигли, гледате и вие как само да се направите на интересни...циците са ми големи... оох задника ми е супер секси и сички тичат след мен.. оох тфа оох онва...

Ако ще се оплаквате поне да е нещо смислено пфф...
    И аз стоя,чета и точно това си казвам. Е как пък всяка втора дето е писала тук е с толкова грамаден бюст,та чак се оплаква.За пръв път чувам за момичета,които се притесняват от мъжкото внимание .. Съчувствам ви момичета.. Не е работа да ходиш с виме на гърдите ...

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Циците ти висят до пъпа.Това е така,защото си емо
    теб харабия май ти харесва да си тъп, нали ..
    mn qsno to otkude akul ...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Ili sa malki ili golemi ... xax ami mila nali tva iska vsqko momi4e da byde zabelqzvano ne mu misli a se radvai na gyrdite si

kofti e kogato parvoto koeto vizdat v teb sa "ochite ti" znam kakvo e az sashto sam dosta nadarenka a kak boli krasta s godinite Savetat mi e zaslepi gi s char ,s um a dr samo kato dopalnitelen bonus eh teq maje iskat tova koeto nqmat
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Град
    Sofiq
    hahah horata pari za plasti4ni operacii davat da sa im holemi cicite (gre6ka ne horata jenite izvinet ). A pak ti se trevoji6 radvai im se i az iskam cici ma nemam

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Няма ли един поне, който да се харесва такъв какъвто е и да не мечате за по-голям или пък - по-малък бюст. Да нямаш - зле, да имаш - пак зле. Ами явно проблемът не е в размера, а в нещо друго. А Кремчето е права, че това дали мъжете ще те заглеждат не зависи от размера. Така че - бъди уверена независимо от гръдната си обиколка, харесвай се (без да става прекалено самочувствието, разбира се) и ще бъдеш по-щастлива.

Цитирай Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
    hahah horata pari za plasti4ni operacii davat da sa im holemi cicite (gre6ka ne horata jenite izvinet ). A pak ti se trevoji6 radvai im se i az iskam cici ma nemam
    +1

Град
    Кисдорф Третият Райх
    едни ги искат голели други малки - нема управия
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Цитирай Първоначално написано от Eрнст Баркман
    ,ама си е проблем,защото повечето момчета те гледат само в "очите"
    ...

Град
    nA lUnAtA
    pfff moita e 89 a sym 43 kG ... s razlikata che az mn si 0bicham cicite i se kefa kat0 mi gi gledat hxhahxhahxhaxha :}} osoben0 m0micheta kak zavijdatttttt :}}} radfai se che gi imash ima tkifa det0 iskat da sa na tf0e mqst0 :}} malk0 me drazni kat majlet0 mi mi kaje b0zkE zaradi tqh ma toi go kazva na shega shtoto znai che se drazna :}}}

l0v3`slyNcEty

Цитирай Първоначално написано от Eрнст Баркман
    ,ама си е проблем,защото повечето момчета те гледат само в "очите"
    Да,но представи си да си няква плоска...тогава ще гледат на другите гърдите и ти пак ще си недоволна

abe

abe momi4e radvai se be.......... te horata sq iskat golemi cici pamyk si tap4at a ti kat ima6 natyralno pokazvai go be i az imam golemi cici ama se gordeq 6toto mn malko hora imat poe4e savrvat pamyka y tqh a az ko da kaja kato sam 160 i imam 96 na 100 aaa
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Дет Хур да ходи с пуловери, ама да не лъже малките момиченца да си крият прелестите. Винаги е хубаво да има голи цици по улиците. Я тия цици сега ги покажете като толкова говорите за тях. Снимки поствайте.

Не е "хур", пенисчо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    heheheheeeeee da ti imam problema vmesto da se sramuva6 go izpolzvai kato tvoi plusss

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не е "хур", пенисчо.
    Как каем я - така е! Хур!

koletsa2 ami ti kato toklova iska6 cici dai skype xaxaxaxaxaxa
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Цитирай Първоначално написано от tami
    koletsa2 ami ti kato toklova iska6 cici dai skype xaxaxaxaxaxa
    vij si li4no sob6tenie !

hihi da ti imam i problemite ,moite sa si extra nito sa golemi ,nito sa malki
    majoretkata...skype-sladkata164

Повече от фен

Re: Големи гърди - проблем

Ами не знам как да го кажа Имам големи гърди и това е проблем за мен,защото например онзи ден бях по блузка с къс ръкав и с не много дълбоко деколте и всички момчета ме гледаха и на мен ми беше много странно.Вчера бях с блузка пък с по-дълбоко деколте и играх баскет с момчетата и тогава беше най-гадно,защото всички ми гледаха циците.Какво да правя,защото ме е срам,а дори и със блуза без деколте изглеждат големи.Май са по-големи отколкото трябва.Гръдната ми обиколка е 95,а съм слабичка.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Някой си мечтаят за такива момичета, а ти се срамуваш. Ако подбираш подходящи дрехи, ще ти се лепат като магнит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си