- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди - проблем
аре стига с тия цици бе, откачихте на тая тема.
цици та цици![]()
алелуя.
На 13, но ходи с деколтета...'баси!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
![]()
1 - Мъничка си още за това се притесняваш...един ден като станеш малко по голяма с охота ще предлагаш плътта си на показ за да провлечеш мъжкото внимание...
2 - У мъжа има едно такова непреодолимо желание да огледа винаги жената от всякъде (гърди, дупе, лице, черти и т.н.)...не го правим по желание...просто непреодолим животински инстинкт...
3 - За доказателство към 2 ще приложа едно клипче, което ако гледаш внимателно ще разбереш 90% от всички мъже на планетата![]()
http://www.vbox7.com/play:39f4a345
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Незнам какво е да имаш много големи според мен са ми нормални,че и малко малки даже!А какво можеш да направиш-просто няма какво.Ходи си както искаш без да ти пука.Чалгаджийките се тъпчат със силикон за да постигнат твоя ефект!![]()
теб харабия май ти харесва да си тъп, нали ..Първоначално написано от N0Rull5
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз стоя,чета и точно това си казвам. Е как пък всяка втора дето е писала тук е с толкова грамаден бюст,та чак се оплаква.За пръв път чувам за момичета,които се притесняват от мъжкото внимание .. Съчувствам ви момичета.. Не е работа да ходиш с виме на гърдите ...Първоначално написано от Lady Death
![]()
mn qsno to otkude akul ...Първоначално написано от IdiOtKa
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
kofti e kogato parvoto koeto vizdat v teb sa "ochite ti" znam kakvo e az sashto sam dosta nadarenkaa kak boli krasta s godinite
Savetat mi e zaslepi gi s char ,s um a dr samo kato dopalnitelen bonus
eh teq maje iskat tova koeto nqmat
![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
hahah horata pari za plasti4ni operacii davat da sa im holemi cicite (gre6ka ne horata jenite izvinet). A pak ti se trevoji6 radvai im se i az iskam cici ma nemam
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Няма ли един поне, който да се харесва такъв какъвто е и да не мечате за по-голям или пък - по-малък бюст. Да нямаш - зле, да имаш - пак зле. Ами явно проблемът не е в размера, а в нещо друго. А Кремчето е права, че това дали мъжете ще те заглеждат не зависи от размера.Така че - бъди уверена независимо от гръдната си обиколка, харесвай се (без да става прекалено самочувствието, разбира се) и ще бъдеш по-щастлива.
![]()
+1Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
![]()
едни ги искат голели други малки - нема управия
Първоначално написано от Eрнст Баркман
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,ама си е проблем,защото повечето момчета те гледат само в "очите"
![]()
![]()
![]()
![]()
...
pfff moita e 89 a sym 43 kG ... s razlikata che az mn si 0bicham cicite i se kefa kat0 mi gi gledat hxhahxhahxhaxha :}} osoben0 m0micheta kak zavijdatttttt :}}} radfai se che gi imash ima tkifa det0 iskat da sa na tf0e mqst0 :}} malk0 me drazni kat majlet0 mi mi kaje b0zkE zaradi tqh ma toi go kazva na shega shtoto znai che se drazna :}}}
Да,но представи си да си няква плоска...тогава ще гледат на другите гърдите и ти пак ще си недоволнаПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
abe momi4e radvai se be.......... te horata sq iskat golemi cici pamyk si tap4at a ti kat ima6 natyralno pokazvai go be i az imam golemi cici ama se gordeq 6toto mn malko hora imat poe4e savrvat pamyka y tqh![]()
![]()
![]()
a az ko da kaja kato sam 160 i imam 96 na 100 aaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Дет Хур да ходи с пуловери, ама да не лъже малките момиченца да си крият прелестите. Винаги е хубаво да има голи цици по улиците. Я тия цици сега ги покажете като толкова говорите за тях. Снимки поствайте.
Не е "хур", пенисчо.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от -4arovnata-
Как каем я - така е! Хур!Първоначално написано от `Death`Whore``
koletsa2 ami ti kato toklova iska6 cici dai skype xaxaxaxaxaxa![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
hihi da ti imam i problemite ,moite sa si extra nito sa golemi ,nito sa malki![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Някой си мечтаят за такива момичета, а ти се срамуваш.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Ако подбираш подходящи дрехи, ще ти се лепат като магнит
![]()