- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди - проблем
Ami spored men nqma ot kakvo da se pritesnqva6,za6toto povqrvai mi mn momi4eta si me4taqt za golqm biust:P
А много момчета си мечтая да пипат и целуват голям бюстПървоначално написано от iF_kA
![]()
Абе по-добре е от колкото да ти казват по улицата "баси дъската дет' си.."![]()
А всъшност ти 'къв съвет искаш?! Ти знаеш начините по които можеш да отстраниш "проблема"... (кълцане или много широки и грозни дрехи)![]()
160 санта съм висока... 45 кила... Гръдна обиколка 93см.... Винаги съм ходила с широки дрехи... В миналото ми училище, с момчетата обсъждахме на коя са и най-големите.... И се радвах, че не чувам своето име, въпреки че моите бяха много по-големи от на другите момичета... И един ден направих грешката да отида с прилепнала блуза на училище... След това с седмици се разправяха митове за това как съм си напъхала чорапи в сутиена...Всички ме гледаха право в гърдите и издаваха някакви нечленораделни звуци "Ааа.." "Ъъъ.." ... Но аз се правих, че не ми пука... Никога не се обличам предизвикателно, за да ме зяпат в "прелестите"... Дори първата седмица като тръгнахме с гаджето ми, той се пошегува с мен и ми каза "Не си пила достатъчно боза, миличко"... А аз му отговорих "Щом не са ти достатъчни 93 см .." .. Той остана като ударен с мокър парцал, докато по-късно разбра , че н съм се шегувала....
Като не ти е приятно да те зяпат момчетата просто промени стила.. Въпроса не е в диколтетата , а в прилепналите дрешки..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
девойче чуваш ли се какви глупости говориш?? някои жени какво ли не правят за да имат цици като твойте а ти..радвайм се.. и не обръщай толкова внимание на коментарите..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
tazi kombinaciq slaba s golemi gardi e nai-rqdkata,no i nai-jelanata ot majete taka 4e moje6 samo da se radva6Първоначално написано от EmO_KiD_;(
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
naistina moje da ti e gadno,no moq savet e da se kefi6 na tva 6toto tva e tvoi plus, no naLi znae6 vseki iska tova koeto nqma,naprimer az nqmam golemi gardi no iskam da sa malko po golemi,posa6tiq na4in i ti.tova ne e problem tova e 4ast ot tvoeto tqla i ti trqbva da q haresva6 !
s tezi cici mai samo problemi no 6te ti kaja 4e e po-dobre da ti kazvat lele kvi bombi ima6 otkolkoto abe pak li si zabravi cicite vuv vas kazvam ti i tova e mnogo unizitelno![]()
![]()
Първоначално написано от KimBerLy1912
Ааа...такава ли била работата...![]()
![]()
![]()
кво говориш големи...теса колкото два хипопотама
![]()
харабия надарено си е момичето
![]()
bahti ve4e 4uvam 2ro momi4e da se oplkva 4e sa mu golemi gardite fr-kata mi si kupuva6e specqlno qke za ski det da ima nekvo lenti da i go darjat az ti kam kopleksa mi det daje ne e istnski kompleks ot malki cici mi se stori malovajen v sravnenie s tva 4e horata si kupuvat nekvi stranni qketa i koi znae kolko o6te neudobstva![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
И аз съм същата-1.60см съм висока и имам много големи гърди(93см обиколка).Много голям комплекс ми е по физическо като всички ми зяпат циците.Иначе наистина палома си е права-по-добре да ти подвикват че имаш големи цици,отколкото че си скелет...Първоначално написано от palomaaa
![]()
Обичам големи цици![]()
да живеят циците! =D>
Ше ма извиняяш,ама ти тъпа ли си?!![]()
![]()
Гадно ти било,ххахах,ше свикнеш,от личен опит ти го каам
![]()
Брях,брях
Точно така братоПървоначално написано от Борат
! Какво им е лошото на големите цици .. всички обичат по време на секс да гледат ,мачкат ближат и тн някви супер яки и големи гърди .. а пък има и друг плюс за момичето - ако ти се наложи може да използваш сутиена за палакта
![]()
brtw na 13 - slaba s golemi cici
izchakai i sled 2 dpgini i syuchenichkite ti shte imat kato tvoite i po-golemi cic i nqma sichki momcheta da gledat tebe
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз пък ако бях момиче и имах големи гърди,нарочно щях да си ги показвам.Па ако искат да ми викат да го еб@ нали няма да имат шанса да ги барнат![]()
Кат некой ти каже,я кфи бомби имаш го заведи и му ги покажи мамка му...
Бъди творец, но твори и простотия
домързя ме да чета всички старници но ще се извиня ако повтарям мнението на някой...според мен е по-добре да минаваш по улицта и да въкликват"какви големи гърди..." отколкото да те е страм да си гладка като дъска и да ходиш прегърбена със свити рамене за да прекриеш че си плоска...споко гот е да ти гледат циците свиква се![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А ти на ударена ли се прайш?Първоначално написано от Eli>>>
Всички знаем защо когато примерно аз да кажем съм с голямо деколте и играя баскет с момчетата.. от липса на внимание (по отношение на тялото) най-често се случват тия неща или от липса на мозък де
А какво очакваш да ти кажем?! Ми като ти пречат си прави операция кат' искаш! Не ходи с деколтета и т.н.
П.П.Не съм някоя комплексарка (имам си го вниманието)- просто казвам какво мисля..
aBe tfa e f tVoi pLus siGorno si4ki mOm4eta te hArEsvAt![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
cicte ne praqt momicheto ...
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж