- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди - проблем
da naistina izpolzvaigo v tvoi pulsПървоначално написано от mon4eto
![]()
Любовта е най-важното на света
момиче знаешли че на мен не ми пука колко са ти големи а как ти изглежда задника :P :P :P :P :P
ГОРДЕЙ СЕ!Тфа е ! Тряа се кефиш че поне имаш.. щото има хора, които са като самолетни писти(не че искам да ги нагрубя,ама..)
И аз имах същия проблем до преди известно време.. но с разликата че ходех без сутиен.. тфа ужасно много привличаше погледите на противоположния пол !
И на края просто спря да ми пука за мнението и за реакциите на хората... Техните мнения и погледи не са важни(освен ако ти неискаш да са..) и все пак важната си ТИ и мнението то ти за теб самата!
Ако те притесняват погледите знай, че или ти завиждат или ти се възхищават! Be proud!!!![]()
ами и аз имам големи цици,и като по - малка ми беше неудобно,щот само аз имах и момчетата все се заглеждаха,ама то едно момче на 13г да ти каже нещо за циците си е лапешка работа, хич да не ти пука!Ще видиш,че ще са ти в + като пораснеш още малко![]()
![]()
Ще видиш,че това се харесва на Страааашно много момчета :P
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Всичко, което е по теб си е твое. Щом ти е дадено значи има за какво. Относно това, че момчетата те гледат, това е абсолютно нормално. Все пак само с гледането ще си останат - "кой знае", може и нещо повече....от теб зависи това....
![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!