.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Abe dete radvai se kvo 6e reve6...

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Abe dete radvai se kvo 6e reve6...
    da naistina izpolzvaigo v tvoi puls
    Любовта е най-важното на света

момиче знаешли че на мен не ми пука колко са ти големи а как ти изглежда задника :P :P :P :P :P

ГОРДЕЙ СЕ!Тфа е ! Тряа се кефиш че поне имаш.. щото има хора, които са като самолетни писти(не че искам да ги нагрубя,ама.. )
    И аз имах същия проблем до преди известно време.. но с разликата че ходех без сутиен.. тфа ужасно много привличаше погледите на противоположния пол !
    И на края просто спря да ми пука за мнението и за реакциите на хората... Техните мнения и погледи не са важни(освен ако ти неискаш да са..) и все пак важната си ТИ и мнението то ти за теб самата!
    Ако те притесняват погледите знай, че или ти завиждат или ти се възхищават! Be proud!!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    ами и аз имам големи цици,и като по - малка ми беше неудобно,щот само аз имах и момчетата все се заглеждаха,ама то едно момче на 13г да ти каже нещо за циците си е лапешка работа, хич да не ти пука!Ще видиш,че ще са ти в + като пораснеш още малко Ще видиш,че това се харесва на Страааашно много момчета :P
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Sofia
    Всичко, което е по теб си е твое. Щом ти е дадено значи има за какво. Относно това, че момчетата те гледат, това е абсолютно нормално. Все пак само с гледането ще си останат - "кой знае", може и нещо повече.... от теб зависи това....
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си