- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко от вас момичета гаджетата ви закъсняват постоянно
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Na kolko ot vas momicheta gadjetata vi zakasnqvat postoqnno imam predvit vashite mom4etai kakvo pravite ako zapochne da zakasnqva po4ti vseki pat

ha to az zak1snqvam ne toi
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
в момента нямам гадже ама попринцип не само за среща с гаджето ами изобщо често закъснявам..а на мене гаджета никога не са ми закъснявалиа иначе кфо бих напраила...еми де да знам щях да му кажа че другия път ше го чакам 5 мин и ще си тръгна(пък и зависи колко време закъснява)

Закъснявам винаги,даже за училищеАма той да ми закъснява

Нем,нем никога няма да се случи,защото моя човек знае че съм мн мила и добричка,но когато ме ядосва мога да бъда страшно зла.
всеки път, когато излизаме с приятеля ми го карам да ме чака .... не умишлено разбира се, но какво да направя все така се случва .....между другото аз винаги закаснявам независимо дали с гаджето ми ли излизам или с някоя приятелка ....

Ами по принцип аз съм закъсняващата в двойкатаам ма най-много 2 3 минутки.. Момче не се е случвало да ми закъснява .. Пък имам една приятелкаа.. направо ужас!Няма път в който да не е закъсняла с поне 5 6 7 минути
, а това адски мн ме дразни , но съм свикнала почти
Като цяло не обичам да закъснявам и да закъсняват..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Бившия ми постоянно закъсняваше с поне 10-15 минути. Аз се научих по едно време да не излизам пред вкъщи да го чакам примерно, а да си стоя вътре докато звънне на вратата. Или пък като се чакаме някъде другаде, отивах десетина минути по-късно. Случвало ми се е да се разберем да излезем в 7 примерно, аз отивам до у тях, а той е на компютъра и не се е облякъл дори. 2 пъти изобщо не дойде без да ме предупреди, доста пъти е отменял срещи... Чак се чудя как по-рано не го направих "бивщия"Нали го обичах, и не съм му мърморла никога за закъсненията.
Апфффф последната е имало случей да вися 40-50 минс да студа да я чакам
ама и аз не оставам по назад някой път даже не стигам

Или закъснява с 30-40 мин или идва 30-40 мин по-рано...Виси и ме чака.. През пет минути ми звъни и пита къде съм...
Тва е да си тъп..

Таа не ми пука особено като закъснява. ако имам среща с него преди това съ с фр и винаги го изчаквам с тях.. Така че не ми е скучно.. Пък ако не дойде се намирам някой познат..
Вие на хероин ли сте бе?

Не само гаджетата общо взетоо всички момчета закъсняват .. дори като излизам с приятел пак трябва да го чакам минимум 5-10 минути
So free

Pff chesto mi se sluchva po princip i az ne sam ot tochnite ama se draznq kato mi zakasnqva zatova i az veche otivam s 5 10 min po kasno. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
хаха ако е някой като братовчед ми...апфф почва да се ръга много... и 2 пъти като си заминеш след като за пореден път е закъснял с 20мин... и да видиш дали сл-я път няма да е 5мин по-рано...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.

обикновено аз закъснявам,ама не много
Ами мойто беби не закъснява много, по принцип аз го правя...той мн рядко закъснява:P
Моят винаги закъснява, затова ходя у тях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако е всеки път-определено няма да ми стане приятно и може би на третия път ще му направя забележка да се подготвя по-отрано.Иначе му се е случвало да закъснее, но почти винаги има проблем с транспорта.Или задръстване, или дълго време чака и т.н.Но така да се размотава и всеки път да закъснява-не.
ami toi mnogo rqdko se slu4va da zakusnee ama az sum ujas.. neznam kvo pravq kak si razpredelqm vremeto seki put s po 10-15 min zakusnqvam..ama toi zakusnee li..6e qde tupalki
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Имам се за изключително точен човек и винаги или съм точно на време или съ 10-15мин по-рано.Моето момче си закъснява-просто си е такъв.Рядко е на време.Е напоследък е станал по-точен.Даже веднъж беше дошъл преди мен.Не ми пречи,че закъснява.Свикнала съм да чакам.С който имам среща все е закъснял.

Моят никога не закъснява, държи адски много на точността, но аз в повечето случаи закъснявам, но се старая да не го правя заради него.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

samo az li tyk sum edinstveniq kreten koito 4aka gadjeto si po 30-40 min.....toi vinagi zakusnqva! I to pone ve4e 4-5 puti idva s 30 min zakusnenie Oo

ОоОоОоО.... мен все ме чакат...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
и моят случай го доказва, повечето случай приятелката ми закъснява, не аз. Така беше и с предишната, и по-предишната..Първоначално написано от KillSwitchEngage

Един бивш всеки път ми закъсняваше с по 5-10 минути, а понякога даже не идваше,а саже не ми се обаждаше да ме предопреди

и винаги след това вкарваше тъпите оправдания

Аз тъпата му се връзвах,ама накрая ми писна и го зарязах
макар че сега съжелявам,защото много си го обичкамм

.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...