- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Моляви помогнете да намеря едно филмче!
Значи някаде миналата година гледах един филм ама го хванах по средата беше много готин след като свърши казаха че се казва "Дух от Интернет" но го търсих много и неможах да го намера .Някой даже ми казваха защото са го збъркали и несе казва така да ви кажа че го даваха от канал 1 и че се разказваше заедин човек който го е блъстнал автобус ии след като го е блъснал той моли едно момче и едно момиче да му помогнат да немогат там някакви крадци да откраднат някаква статоя на котка надявам се това да е достатачно защото друго непомня .Молявисе някой ако го знае и знае от каде да си го изтегла да ми каже моляви .Желателно е ако меже да си го дръпна с българско узвочение ама ако неможе и с български суптитри ще ми свърши работа.Ще дам +1 на този който ми го намери.![]()
Moляви спешно е![]()
Дух ПО интернет се казва филма.
Next Time I`ll be True...
Извинете за нахалството но ще ми кажетели от каде да си го изтегля или ще ми дадете линк плс
Незнам от къде.Намерих само как се казва.В замунда и дата го няма.
Next Time I`ll be True...
Mоля ви който знае от къде да да си го изтегля да ми напише защото даже и в гугала го няма![]()
Дайте английското заглавие и ще се опитам да го намеря
Some things are better left unsaid!
Еми знам само че се казва "Дух ПО интернет " незнам как се казва на английски![]()
Моля ви спешно е търся този филм от 1 година искам някой да ми даде линк за сваляне![]()