.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Мисля че направих добре, нали ?!?

Проблемът беше че бях влюбен в едно момиче от моя клас..напрао бях подлудял незнам кво си тана некво такова чувство имах .. и тя ходи с един от 2 години .. супер мн й намеквах че я харесвам това онова тя ме гледаше приказвахме тва онова мислех че е разбрала и реших да й кажа всичко че не издържах повече без да й го казвам.. накрая неска й казах всичко което чувствах а тя реагира нормално . в смисъл вика аз нема едно едно момче даже и да е най готиния пич го възприемам като приятел не мога да го видя като гадже... аз мисля че това е вярно дето го каза .. на 16 години е още и вика че с нейното гадже мислели да имат деца .. да се оженят да има бъдеще .. междудругото е италианка .. сериозно имат бахти начина на мислене .. незнам обаче това което ми каза дали ще е вярно ?? да е толкова влюбена чак да не може да си хареса друго момче ??? и да ви кажа сега се чувствам много добре след като й казах всичко даже тя да не реагира както аз си мислех ..

Град
    Smolqn
    naprail si taka kakto trqa!!! =D>
    playin' basketball

Ест, че си постъпил правилно... казал си това, което ти е било на сърце. Сега няма да какво да те гризе от вътре 'да й кажа ли/да не й ли кажа' 'тя как ще реагира'... и т.н. Иска се доста смелост да се изправиш с/у някой и да му признаеш чувствата си...

От др страна... явно тя наистина е мн влюбена и обича гаджето си... по-добре не се опитвай да застанеш м/у тях... нали знаеш, в любовния триъгълник все има един тъп ъгъл
    Не разваляй любовната им идилия... ако имаше някакви шансове, тя щеше да ти каже... продължавай напред.. все ще се намери някое др момиче за теб
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Inside the temple
    Любовта не бива да се крие. Добре си постъпил. Така ще можеш по-лесно да се освободиш.

А тя и гаджето й - какво да ти кажа, нищо ново под слънцето. Първата сериозна връзка, първите големи планове. Един ден повечето такива ситуации завършват с гръм и трясък, защото в тях човек прави и най-жестоките си грешки. Сякаш понякога няма друг изход.

Но тя е влюбена. И сигурно ще е така още доста време. Пък и кой знае, може и наистина да са създадени един за друг и един ден да се оженят и да имат семейство. Няма нищо лошо в това човек да вярва в хубавите неща на света
    When I love, I love.

Повече от фен Аватара на suantito
    Хората мислят в перспектива.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Правилно си постъпил...няма смисал да крие6 4уствата си.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен
    Град
    София
    Ами правилно е само эащото на теб ти е олекнало.Иначе до колкото раэбрах нищо не се е променило.ВЕроятно скоро пак ще эапочнеш да се иэмъчваш !Нормално е да не може да си харесва друг,след като е толкова влюбена в гаджето си.Пък и са эаедно от 2 години-това е дооооста време.
    [size=7][b][u]fosse cos

ами олекнало ти е...съответно...добре си направил :P

Мега фен Аватара на koalka
    Щом имат такива сериозни планове...значи наистина много се обичат и държат един на друг, ти какво си очаквал?Иначе си постъпил правилно. Просто начина й на мислене не ти е познат, защото може би не си изпитвал такива чувства към някое момиче.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Правилно си постъпил.

Браво човек много добре си направил като си и казал !!! :P Само дето май е доста влюбена и няма да ти се отвори парашута,но все пак имай надежда.. може и да стане нещо !
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Моите поздравления, олеква нали

Град
    ibIzAaAa
    Дори много добре!!! И е нормално сега да се чувстваш по-добре... Няма ги ония провокативни въпроси вече... мНОгО яКо А? хЯхяхЯХ Поздрави!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Постъпил си много добре!Поздравявам те за смелостта и успех!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

BORI SE ZA NEQ ...NO MISLQ 4E SE TI E DOSTA TRUDNO

Правилно си постъпил.
    Иска се доста смелост да се изправиш с/у някой и да му признаеш чувствата си..
    ... момичето е доста влюбено...ама все пак надеждата умира последна :P

Мега фен Аватара на mynichka
    да направил си както трябва и мисля , че казва истината ..за това , че когато е с едно момче не може да хареса друго ...защото и аз съм така
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    bravo,postupil si mnogo dobre,bil si otkroven ne samo s neq,a i sus samiq sebe si.
    evala i na momi4eto,4e e reagiralo na mqsto-nito ti e davala prazni nadejdi,nito puk te e otritnala i otblusnala.A otnosno vuprosa ti-da,vuzmojno e da e tolkova vlubena,4e da ne zabelqzva dr mom4eta.da gi vijda prosto kato poznati/priqteli!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си