.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Идеи за подарък

S priqtelq mi skoro pravim 2 meseca , daite mi nqkakva ideika ko da mu podarq iskam da e ne6to qko , koeto da ne o4akva izob6to i da go iznenadam i da si go pomni ve4no primerno ako imate nqkvi idei kajete...daite link4eta ne6ty....az misleh ramka za snimka takava nekva po-qka na vyn6en vid , s na6a snimka deto sme dvamata..no nz dali e qko i dali puk ne e nqkvo typo ili puk da e malko daite nqkvi idei

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Това с рамката е хубаво, на мен ми харесва. Но ние не можем да кажем дали на него ще му хареса. Ти го познаваш, а не ние. Трябва сама да решиш.

ami toi e mn osoben...i za tva se kolebaq...daite idei i vie nqkakvi , vsi4ko ste mi e ot polza
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: malko idei plsss

Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    S priqtelq mi skoro pravim 2 meseca , daite mi nqkakva ideika ko da mu podarq iskam da e ne6to qko , koeto da ne o4akva izob6to i da go iznenadam i da si go pomni ve4no primerno ako imate nqkvi idei kajete...daite link4eta ne6ty....az misleh ramka za snimka takava nekva po-qka na vyn6en vid , s na6a snimka deto sme dvamata..no nz dali e qko i dali puk ne e nqkvo typo ili puk da e malko daite nqkvi idei
    Ами, тъпичко си е Мен не ме кефи. Пък и няма да го помни вечно. Няма такъв универсален подарък дето да се помни вечно и да се хареса много според мен. Банално, но ще кажа - ти сама трябва да се сетиш. Има ли хоби? Какво обича да прави в свободното си време? От какво се интересува? От какво се нуждае?

Едва ли мога да ти помогна с примери, тъй като с моят имаме малко странни взаимоотношения и вкусове (за Коледа му готвя полицейска униформа, а той на мен - вибратор).

И все пак като за втори месец няма смисъл да искаш нещо незабравимо, едва ли си го опознала толкова. Вземи му нещо символично - и рамката става, може да му вземеш блузка, сребърно синджирче, или да си купиш невероятно бельо и да си вържеш една червена панделка на кръста

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Търново.... Велико Търново
    нож му подари

Цитирай Първоначално написано от kael
    нож му подари
    + бокс.. хахах много ще им се зарадва ..Гарантирам..Особенно ако си пада "леко" побойник хахах
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I
    нож му подари
    + бокс.. хахах много ще им се зарадва ..Гарантирам..Особенно ако си пада "леко" побойник хахах
    нямам предвид автоматично ножче а истински нож - хубава дръжка, качествена неръждаема стомана ..... апъ и автоматично мое но ..... ефекта е друг

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    нож му подари
    хохо и кубинки с тия двете направо идеално

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    нож му подари
    има много хубави ножове които са декоративни и прекалено хубави за да се употребяват за тфа говоря .......не онея ками дето се колят с тях

Подари му незабравима романтична вечер...нея няма да я забрави

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    нож му подари
    има много хубави ножове които са декоративни и прекалено хубави за да се употребяват за тфа говоря .......не онея ками дето се колят с тях
    шегуваме се бе а колкото до хубавите ножове - не всички могат да ги оценят за жалост

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Подари му незабравима романтична вечер...нея няма да я забрави
    .... мисля че са малко малки за това ( предполагам щом иска съвет )

Град

шегуваме се бе а колкото до хубавите ножове - не всички могат да ги оценят за жалост
    ...... *поклаща одобрително глава*

Зависи с 'кви пари разполагаш!
    Мен веднъж ми подариха един гердан с вълчи зъби и не само че не съм го забравил ами и не съм го свалял от тогава!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Мен веднъж ми подариха един гердан с вълчи зъби и не само че не съм го забравил ами и не съм го свалял от тогава!
    ааа тфа е жестоко ^^
    BTW тфа shinigami от кое го взе death note или bleach
    BTW 2 да имаше някоя да ми подари един пиърсинг на устната и веждата =P

Отговор на БТВ 1
    -тва Shinigami го зех от японски речник, означава Бог на Смъртта
    (а тва Bleach и другото дори не знам какво е)

Град
    знам ко означава ....... но си помислих нещо .... тфа са имена на едни аниме филмчета .... няма значение

Има много такива теми! Виж отговорите там и може да си избереш нещо! Ти го познаваш най-добре и знаеш от какво се интересува и какво харесва!

Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    ааа тфа е жестоко ^^
    BTW тфа shinigami от кое го взе death note или bleach
    BTW 2 да имаше някоя да ми подари един пиърсинг на устната и веждата =P
    az pirsingi imam moga da ti gi dam ama ti 6e iska6 da ti platq i probivaneto nali :d
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Всеки изминал месец ли ще празнувате? По темата-подари му секс-поне ще си сигурна че този подарък 100 процента ще му хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си