- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против - гейове и лесбийки?
sk1pi az s1m na 19 i s1m bila s m1j i znae6 li ne o4akvah da ste tolkova nek1d1rni v legloto moje da si govori6 kakvoto si iska6 no da ti kaja 4e nikoi pone malko 4ovek nqma da te poslu6a a i jenata e s1zdadena za b1de uvajavana i zadovolqvana i t1i kato ne moje da otkrie tezi ne6ta v edim m1j tq predpo4ita da e s dr jena....Първоначално написано от zmey
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Първоначално написано от mi6ani
> Е, не знам, но ако се отнася до теб една твърде вероятна причина е ти да си грозна.
> Не виждам причина да продължавам да се занимавам с баналните ти проблеми...>
> И си пиши темите на лист хартия... Тъкмо няма да ни занимаваш с глупавите си проблеми.
> Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Първоначално написано от zmey
> Е, не знам, но ако се отнася до теб една твърде вероятна причина е ти да си грозна.
> И си пиши темите на лист хартия... Тъкмо няма да ни занимаваш с глупавите си проблеми.
> Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях[/quote:10ec86ade1]
абе простак долен нецивилизован човек, кръвното ми се покачва като ти чета глупостите. теб кфо те интересува кой с кого ще бъде бе. Кфо обиждаш хората ти да не си гениален а, да не си осмото чудо на света.И ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СА ХОРА НЕ СА БОЛНИ ТОВА НЕ Е НАПАСТ НЕ БОЛЕСТ :@:@:@:@![]()
ТИ КАКВО ЗНАЕШ БЕ МУХЛЬО НАПРАВИ СИ ТРУДА И ПОРОВИ В ИНЕТРНЕТ ПО ВЪПРОСА МАЛКО ДА СЕ ПОЦИВИЛИЗОВАШ!!!! И АЗ СЪМ ЛЕСБИЙКА И КФО Е ТФА БОЛЕСТ КОЯТО ЩЕ МЕ УБИЕ СЛЕД 5 ИЛИ 10 ГОДИНИ ЛИ? ХОРАТА СА СИ РАЖДАТ ТАКИВА НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА.ТИ КАТО СИ МАЛОУМЕН,МОРАЛНО-ДЕГРАДИРАЛ,УМОЗАКЛЮЧИТЕЛЕ ЗА ТОВА ТИ СИ СИ ВИНОВЕН. ДОШЪЛ ТУКА И СЕ МИСЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ САМО ХЯХЯХЯХЯХ ТУКА АБЕ КОПЕЛЕ ТИ КФО ЗНАЕШ ЗА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА?
АЕ ВЪРИ МАЛКО СЕ ОБРАЗОВАЙ И ТОГАВА ЕЛА ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА
ПОДКРЕПЯМ MI6ANI DO POSLEDNO,ТИ ПЪК-МНОГОЗНАЕЩИЯ ВЪРИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ
Първоначално написано от feddel
> Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях[/quote:c9a9f2fecb]
абе простак долен нецивилизован човек, кръвното ми се покачва като ти чета глупостите. теб кфо те интересува кой с кого ще бъде бе. Кфо обиждаш хората ти да не си гениален а, да не си осмото чудо на света.И ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СА ХОРА НЕ СА БОЛНИ ТОВА НЕ Е НАПАСТ НЕ БОЛЕСТ :@:@:@:@![]()
ТИ КАКВО ЗНАЕШ БЕ МУХЛЬО НАПРАВИ СИ ТРУДА И ПОРОВИ В ИНЕТРНЕТ ПО ВЪПРОСА МАЛКО ДА СЕ ПОЦИВИЛИЗОВАШ!!!! И АЗ СЪМ ЛЕСБИЙКА И КФО Е ТФА БОЛЕСТ КОЯТО ЩЕ МЕ УБИЕ СЛЕД 5 ИЛИ 10 ГОДИНИ ЛИ? ХОРАТА СА СИ РАЖДАТ ТАКИВА НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА.ТИ КАТО СИ МАЛОУМЕН,МОРАЛНО-ДЕГРАДИРАЛ,УМОЗАКЛЮЧИТЕЛЕ ЗА ТОВА ТИ СИ СИ ВИНОВЕН. ДОШЪЛ ТУКА И СЕ МИСЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ САМО ХЯХЯХЯХЯХ ТУКА АБЕ КОПЕЛЕ ТИ КФО ЗНАЕШ ЗА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА?
АЕ ВЪРИ МАЛКО СЕ ОБРАЗОВАЙ И ТОГАВА ЕЛА ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА
ПОДКРЕПЯМ MI6ANI DO POSLEDNO,ТИ ПЪК-МНОГОЗНАЕЩИЯ ВЪРИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ[/quote:c9a9f2fecb]
> Виж не съм гениален, но все пак съм нормален, а не като вас. Е нормално е за такива като теб да им се струвам малоумен, това е защото вие сте се родили гейове, а аз съм си нормален и си ми е много добре така... Все пак найстина си права че съм нещо повече от ВАС ХОМОТА СКАПАНИ !
> Знам че те боли скъпа, но немога да ти помогна, това ващо е неизлечимо, това е тежката истина. ти си хомо идиотка, пришалец !
> Нас не ни интересува ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА ВИ, и затова няма да си правим труда да се интересуваме от вас !!
> Просто ви презираме, защото сте извратени и анти натурални уроди !!
> За винаги ще ви презираме !!
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
кой пък иска да се интересуваш от нас бе мухльо,прост нищо не ме боли камоли пък от нещо да се срамувам, бъди си такъв какъвто си и това нас не не интересува, нямаш право да обиждаш характера на друг човек.Никой не иска да ни обичаш,щото бъди сигурен и ние не те обичаме
Evil or Very Mad > Виж не съм гениален, но все пак съм нормален, а не като вас.
Е нормално е за такива като теб да им се струвам малоумен, това е зашото вие сте гейове... Все пак найстина си права че съм нещо повече от ВАС ХОМОТА СКАПАНИ !
Twisted Evil > Знам че те боли скъпа, но немога да ти помогна, това ващо е неизлечимо, това е тежката истина. ти си хомо идиотка, пришалец !
Evil or Very Mad > Нас не ни интересува ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА ВИ, и затова няма да си правим труда да се интересуваме от вас !!
Twisted Evil > Просто ви презираме, защото сте извратени и анти натурални уроди !!
Evil or Very Mad > За винаги ще ви презираме !!
Twisted Evil > Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Evil or Very Mad > Хях Хях Хях Хях![]()
мн си прост и нецивилизован сАмОзАгУбЕн, пРаЗнОгЛаВ, аНтИиНтЕлИгЕнТен, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИтЕлеН, пРоСт мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаН, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩо същество вместо да се гавриш иди да почетеш нещо, а пък ако не те интересуваш престани да пишеш глупости защото наистина са глупости!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
тъпак качили ти си нещо повече от нас-другите![]()
![]()
![]()
![]()
мисли се още за деветото чудо на света
НИЩОЖЕСТВО![]()
![]()
Първоначално написано от feddel
> Много повече съм от вас ! А и не деветото а десетото съм сравнение с вас, гадни хомота !
> хях хях хях хях, ти си гей ! а и съм напълно сигурен че си много грозна, и никога не си била с истински мъж.
> Аз просто си давам мнение, това че вас ви боли мен не ме интересува !!
> Но за всеки случай дори не съм толкоъа прост от колкото теб и всички вас, геьове такива !
> Нормално е за гей, да казва че това което пиша са глупости, и това е защото ви боли от тежката истина. Вие никога няма да можете да бъдете нормални като мен и затова винаги аз и нормалните ще бъдем нещо много повече от всички вас, не десето а дваисто чувство, сравнение с вас, гадни хомота ! !
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях
1.не съм гей![]()
2. не ме интересува какво мислиш за хомосексуалните
и повече няма да се занимавам със идиоти като теб
дошъл си тъп ше си отидеш пак такъв![]()
![]()
хяхяхяхяхя
живей си със затъпялите мисли останали от старата ера
хяхяхяхяхя![]()
![]()
![]()
Първо никой не се ражда хомосексуалист. Защо трябва да приемаме всичката помия от запад ,защо като живееме в демокрация трябва да приемаме всяко извращение?Някой може да се обади ,че имало педали в Древна Гърция ,но там са били разрешени и браковете между роднини ,защо да не приемаме и това .Въпреки ,че в по голямата част от Древния свят хомосексуализма е бил преследван ,но това не прави впечатление на никой.Къде отидоха традиционните ценности развивани с хилядолетия заменихме ги с педарщина ,ако това е модерния свят и демокрацията- НЕ БЛАГОДАРЯ НЕ ГИ ИСКАМ!!!
Статистиката за България е страшна има около 600 000 хомосексуалисти. Днес в периода на демографска криза,нарастващия брой на циганите и заплахата от милионите азиатци и африканци на ,които ЕС иска да даде гражданство тези изроди педалите само задълбават кризата и развращават нацията.Педерастите и лезбийките са изроди ,които вървят срещу природата .За мен решението е или да ги избием ,или да ги натикаме доживот в трудови и лагери и така да изчистим обществото си от тази зараза.Може да ме наречете луд ,но в случия кой е по луд вие ,които премате това извращение ,защо някой отгоре ви е казал ,че сега било демокрация и трябва просто да се приеме и вие без да се замисляте се съгласявате или аз ,който се опитвам расъждавам самостоятелно .Нека се придържаме към тардицията ни ,завещана от наште деди.Аз не искам моите деца да са такива а вие?
Който се интересува повече да прочете това:http://protestirame.tripod.com/[/url]
Не съм Гопсод че да ги осъждам........
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Нямам като цяло нищо против бисексуалните,но повече приемам лезбийките в сравнение с гейовете,не знам защо,може да е на психологическа основа,но 2 жени ми изглеждат по-добре заедно отколкото 2ма мъже. Но и против гейовете нямам конкретно нищо против, смятам само,че няма нужда някои да парадират с това и със сексуалността си да се опитват да се правят на интересни. Всеки си има право да личен избор, да има,каквато си сексуалност пожелае,но нека да не се опитва да става център на внимание чрез нея. Т'ва ми е мнението общо взето-ако не се натрапват пред обществото,да си правят каквото си искат под завивките![]()
[/quote]Първоначално написано от feddel
mersi za podkrepata feddel i dori i az ne moga po- dobre da opi6a tozi "4ovek" a kolkoto do tova dali s1m grozna ami moga ad ti kaja 4e az s dr vpe4atlenie ostavam za6toto ako bqh grozna kato ti me izkarva6 nqma6e da s1m spala i imala pove4e vr1ski s JENI ot kolkoto ti nedonos4e takova no 6te spra do tuk za6toto 4esno kazano mi pisna da sporq s teb ne mi se zanimava da se habq za ne6to kato teb kato ne ni priema6 ok samo4e ne ni obijdai 6te s1m ti blagodarna ako za v b1de6te izkazva6 malko po-cilivizovano mnenieto predpo4itam az da otst1pq nqma smis1l da se zanimavam s po- t1pi ot men vinagi otst1pva po- umniq...
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
права си![]()
няма полза от такъв спор![]()
оххх... никой не се ражда хомосексуален , но и никой не се ражда хетеросексуален проумейте го най-сетне![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
не ми пречат, да си живеят както искат
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Аз разсъждавам така ... и те са хора, с други навици и виждания ...![]()
Аз съм за защото самата аз съм Бисексуална и познавам мн хора,който са ''гейове и лесбийки'' и са ми приятни като компания...Пак и те са нормални хора...Пак какво правят през ноща е с кои,си е тяхна работа :P![]()
dosta qko izkazvane i dosta pravilno 6toto naistina nikoi nqma pravo da se burka na drygite s koi e v legloto...Първоначално написано от Iskam_te_zavinagi
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
100% против гейовете, 100% за лезбийките !!!![]()
![]()
![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
не съм против ...всеки има правото да бъде такъв какъвто му харесва...но мен лично не ми допада нито едно от тези неща![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ха-ха-ха а какви се раждат асексуалниоххх... никой не се ражда хомосексуален , но и никой не се ражда хетеросексуален проумейте го най-сетне Exclamation.Всички живи същества се раждат хетеросексуални .А хомосексулноста при хората си е чисто извращение и слободия.
Първоначално написано от Националист
> Ние пък мислим че, хомотата се разждат хомота защото става грешка на природата, а никой и нищо нее перфектно (освен Великия Змей)
> И затова трябва да се премахнат хомотата, най вече "мъжките" хомота.
> Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях