- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против - гейове и лесбийки?
по твоята логика трябва да се изтреби повече от половината население на земята ...Първоначално написано от Националист
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Първоначално написано от tequila
> Трябва да се ликвидират всички гейове.
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
а лесбийките и бисексуалните ?Първоначално написано от zmey
Внимавай кого МРАЗИШ.
Пак думата идиот , че 3 пъти в 1 пост ? Други няма ли ? Защо не можеш да кажеш нещо различно от псувня и обида ? Толкова ли си слаб ? Мислиш че си " обеден " какъв съм аз . Ти няма как да знаеш кой , и какъв съм аз така че да си правиш заключенния е пак трагикомично .Първоначално написано от zmey
Ето в какво можеш да си напълно " обеден "
1. Ти не умееш да водиш словесен спор , и все пак имаш уникално глупавото усещане , че си нещо повече от мен , предполагам и от другите , което комбинирано с плоското ти мнение води до комични ситуации като постовете ти .
2. Избиваш агресивните си нагони във форумчета => което значи че имаш натрупани такива => не ги изкарваш на вън и там ти си нищо повече от кротка полска мишка с ниско IQ
3. Не съм гей и не се страхувам от гейовете . Не ми пречат ( стига да не правят гнусотии пред мен ) . Ако някой от двама ни някога стане гей то това ще бъдеш ти , не защото от нрава ти става ясно , че си свикнал да те е*бат - в случая та е е*ал живота за да станеш подобна личност , а защото искаш да убиеш гейовете - тоест гейското у себе си .
4. Имаш сериозна липса на самочувствие щом не е достатъчно силно за тебе да кажеш "АЗ" ,а използваш форма прилягаща на малцинствата и на "родил се необратими умствени увреждания "
Че не мислиш да се занимаваш с мен каза още от втория си пост . Доказателсто ,че не спазваш думите си => всичко което казваш е силно под въпрос . Тъй като си силно несложна личност =>крайно придвидим аз анам какво следва да направиш .
Ще пуснеш отговорче в което 66 % от думите ти ще са псувни или обиди а останалите ще са![]()
и хях хяхя .
тука съм заложил пари така че внимавай какво ще направиш
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
> За тях ако са женски, можем да ги оставим и да направим нещо с тях което ще е от голяма поулза. Ако са мъжки бисексуални, те непременно ще трябва да изгорят в пеща.
> Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях
Добре де тoва твоето не е ли двоен стандарт ? Противоречи си с казаното от теб досега ...Първоначално написано от zmey
Внимавай кого МРАЗИШ.
> Твърде мъничка си за да го разбереш. Правилната диагноза в твоя случай е че имаш прогрешни, субективни убеждения, които по никакъв начин не могат да бъдат коригирани, независимо от реалността и наличните доказателства за това...
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Хомосексуализма се появава на психическа основа.Не Текила в света има около половин милиард обратни .Което трябва да ви говори колко се разпространил и продължава да се разспространява хомосексулизма.В България има около 600 000 такива. Това е страшно нещо ,особено при днешните обстоятелства.Жалко ,че ти и другите ,които защитавате хомотата не осъзнавате вредата от това . Хомосексуализма върви срещу най-естественото нещо самосъхарнението чрез продължаване на вида.Но явно пропагандата с изрази от сорта тярбва да сме хуманисти небива да избиваме педалите(но питам те хора ли са като вървят срещу природата си и инстинктите си за съмосъхранение) ,живеем в 21 век ,в свободно общество и тн. е подействала и е промила мозъците на тебе и всички които защитавате хомотата.
и пак всичко опира до годинитеПървоначално написано от zmey
както ти казваш "които по никакъв начин не могат да бъдат коригирани" ... мисля че и за теб се отнася просто в този спор май няма да стигнем до консенсус ... а националист май не разбра , че съм част от тези "хомота" ... т.е. би... както и да е всеки си държи на неговото си всички сме инати и никой не може да убеди другия в правотата си ... природа
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Първоначално написано от Националист
> Няма смисал просто да си хабим приказките и висшите сили с тия идиоти, и пак го казвам, идиоти с вродено неизлечимо слабоумие.
Прекалено тъпи са за да могат да открият истината, а също така от гореспоменатото става очевидно че внасят някаква доста дълбока тайнственост, защитавайки хомотата...
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Да. Опитвах се да те разбера защо си противоречиш и т.н.Първоначално написано от zmey
Сега разбрах. Нещата които ги пишеш изобщо не ги мислиш . Тука правиш нещо като импровизация за да изпъкнеш един вид - добре успяваш. Няма да те критикувам , защото е в човешката природа да се опитваме да се правим на интересни . Помисли върху това преди да ме напсуваш пак .
Помисли дали просто ти е било скучно и си пишеш просто ей така или наистина имаш радикални мнения. И ако е така се присъедини към някоя партия и си проповядвай мненийцата на по "висше ниво" нали имаш "висш интелект" не го изхабявай по форумчетата . Оглави някоя партия и направи нещо велико (както Хитлер макар че е бил депресиран съдист) ако не можеш да направиш това то ти си оставаш поредния в тълпата и твоето мнение няма да има никакво значение и сила .
И на тебе и на Националиста : хипотетично да приемем че сте прави (макар че змейчо малко си противоречи). Дори наистина хомосексуализма да заплашва света пишейки за това във форумчетата нищо не можете да направите . Да речем сте ултра мъдри и ясно виждате опасноста . Еми използвайте тази мъдрост и направете нещо по въпроса, а не само да си чешете езиците . Ако дадете поне един сериозен довод а не измислени числа някой може и да се съгласи . Дотогава ще се съобразявате с мнението на мнозинството .
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Не искам да навлизам в спор , но инстинкт за смосъхранение на човека в световен мащаб никога не е имало . Дори в момента когато почти няма войни и болестите рязко са намаляли , това важи в още по - голяма степен . Потърси из интернет за докладите за пренаселването на земята . До преди 50 години за планетата е имало 2 милярда души . Сега има около 7 вече . До 50 ако тази прогресия се запази ще има над 15 милярда . Планета земя не е способна за изхранва това паразитничество (просто един пример ще вмъкна тука: Световната икономическа криза е период в който хората по света са били по бедни от всякога и това е настъпило поради свръхпройзводство - дано да разбереш примера). Ако имахме инстинкт за самосъхранение на планетарно ниво нямаше да позволим това пренаселване , но като размислиш ние няма как да имаме такъв инстинкт при положение че до преди 1000 години не се е знаело че има такова нещо като " Планета " , а добиването на инстинкти е еволюционен процес изискващ стотици хиляди години .Първоначално написано от Националист
нямам подпис
Аз съм дал смислени доводи друг е въпроса, че не искате да ги разберете.Напротив това възпроизводство идва точно от този инстинкт както виждаш народи ,които са подтискани сега се размножават като зайци или такива народи ,които са малцинства и сега са видяли възможност да станат повече от мнозинството .Иначе въпроса за преселеността на земята е друга работа там ,ако се спрат помощите за хората от третия свят всичко ,ще се реши.А ,че с този спор само си чешем езиците си прав си. Трябва да се действа. Но поне се надявам повече хора ,като прочететат това да осъзнаят вердата от хомосекуализма.
Текила какъв пример ,ще дадеш на дъщеря си ,ако въобще решиш да имаш деца.Ето така това извращение помага за погубването на народа ни.Текила ,ако не решиш да се поправиш единственото,което мога да ти кажа е ,че ще чакам с нетърпение денят в ,който всички хомота,бита и други такива ,ще ви затворят в трудови лагери или разтрелят.
аз съм ЗА ГЕЙОВЕТЕ ! А дано да има повечко !!! тамън повечко мацки ще има за нас, останалите... :>
ахахахах я се осъзнай ...Първоначално написано от Националист
много добре знаеш, че това никога няма да стане ... да възнамерявам да имам деца и мога да ти кажа нещо: доказано е , че процентът на хомосексуалност на деца отглеждани в хомосексуални семейства, не надхвърля по никакъв начин този на деца отглеждани от хетеросексуални родители ... тъкмо обратното ... защото никой хомосексуалист не натрапва начина си на живот и възгледите си на другите ... още по малко пък на децата си
а и междудругото трудови лагери вече няма ... знам че си разочарован , но това е жестоката истина или какво ти ли ще направиш ?
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Хаха много си алченПървоначално написано от Paul Crewe
![]()
общо взето е така, но педерастите постоянно се натрапват и мрънкат за неравни права и тем подобни глупости, а когато си направят фестивалчето в Берлин и го излъчват като водеща новина по всички телевизии, а ние хетеросексуалните дори си нямаме фестивал!Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Текила млъквай с извратеняци не общувам. Не се натрапва ,ама се изкарва като нещо нормално. Това ,че сега няма трудови лагери незначи ,че за в бъдеще няма да има.
Така, вече стана ясно, че хомосексуалността не е болест! В статия (от която давам извадка по-долу) наскоро прочетох, че сексуалната ориентация не е поведенчески избор, а генетична вариация, заложена у всяко дете преди раждане, и окончателно оформена преди четиригодишна възраст. А ето и извадка от самата статия (от www.bg-sexologia.info)
Почти всички погрешни митове за хомосексуалното желание (по Ги Окенгем) вече са опровергани. През 1990 г. Световната здравна организация премахва хомосексуалността от списъка на човешките заболявания, обявявайки, че не е болест, а вариация, обусловена от генетични, невробиологични, ендокринни, психологически и др. фактори. До този извод достигат десетки изследователи от цял свят и пилотните научни изследвания на някои от тях са представени в книгата на Чандлър Бър от 1996 г. “A Separate Creation” (“Отделно сътворение” - прев. мой, Н. А.). Изучаването на хомосексуалното желание продължава и до днес с по-малко категорични отговори и с повече вяра в необходимостта да се задават въпроси. Сред малкото категорични отговори - сексуалната ориентация не е поведенчески избор, а генетична вариация, заложена у всяко дете преди раждане, и окончателно оформена преди четиригодишна възраст (Кинси 1948, ЛеВей 1994, Хемър 1995, Бър 1997). Също така, психичните и физиологичните заболявания, които често се срещат у представителите на сексуалните малцинства, са комплексни последствия от обществената опресия и от вътрешната репресия, и се срещат у всички видове социални малцинства (Ливайн). Световната здравна организация, заедно с Американските асоциации на психолозите и на психиатрите и много други здравни институции, изрично отричат, че хомосексуалността може да се лекува, и официално заклеймяват на уебстраниците си опитите в тази посока като неетични и потенциално деградиращи.
Друг опроверган мит е противоестествеността на хомосексуалното желание. Поддържан векове наред от политизирани интерпретации на религиозни текстове, митът, че влечението към собствения пол е перверзия и престъпление срещу природата, е развенчан от самата природа. През 1999 г. американският биолог и изследовател Брус Багемил за първи път събира и обобщава в една книга наблюденията на стотици зоолози от цял свят върху хомосексуалното поведение в животинското царство. Книгата е озаглавена “Biological Exuberance: Animal Homosexuality And Natural Diversity” (“Биологическо изобилие: Животинска хомосексуалност и природно разнообразие” - прев. мой, Н.А.) и спира вниманието си само на птиците и на бозайниците, при които хомосексуалното поведение е добре документирано у над 500 вида.
Още един опроверган мит е неспособността на хомосексуалните да отглеждат деца и да бъдат добри родители. През 2004 г. гореспоменатите асоциации на психиатрите и на психолозите едновременно оповестяват нови резолюции, базирани на 30-годишни изследвания в областта, с които одобряват и насърчават осиновяването на деца от гей-семейства. Други държави, които са легализирали в различни степени осиновяването на деца от гей-родители, са Гуам, Андора, Белгия, Холандия, Швеция, ЮАР, Испания, Великобритания, Канада, Дания, Германия, Исландия, Норвегия, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Израел. Списъкът с премахнати социални табута над сексуалните малцинства продължава...
ееее Националист споко де просто си дискутираме не се ядосвай ... а междудругото запознат ли си с МКБ-10 ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Първоначално написано от swords1010
Първоначално написано от swords1010
> Не че си направихме труда да ти четем мнението, но пък решихме, че ще изглежда много по хубаво ако те цитираме отново. А и сме аблосютно сто процента сигурни че с това наистина ще ти помогнем...
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
С тебе няма какво да дискутирам .Ти си срам за предците и народа ти.
А това е менинето на един бивш гей:
Предистория: В началото на 2004 г. американският щат Охайо гласува закон за защита на брака, според който бракът е съюз между мъж и жена. С цел да защити брачната институция, законът също така забранява всякакви форми на съвместно съжителство освен брак между мъж и жена.
В подкрепа на закона свидетелства Г-н Грег Куинлан. Неговата реч (със съкращения) е поместене тук.
Г-н Председател и членове на сенатския Комитет по финанси и финасови институции, благодаря ви за възможността да свидетелствам в подкрепа на охайовския закон за защита на брака.
Аз съм Грег Куинлан и това е моята красива жена Шерил.
Аз се отказах от хомосексуалния начин на живот преди повече от 11 години. Жена ми стори същото преди повече от 4 години.
Хомосексуализмът е разстройство на половата идентичност. Има много научни изследвания по темата и хиляди отделни случаи, които доказват, че хора с хомосексуални чувства могат да се променят чрез терапия и квалифицирана помощ. Няма нито биологично доказателство, нито пък изследване, което да е било повторено, нито пък генетичен тест, който да придава валидност на тезата, че хомосексуализмът е вроден. Никой не е роден гей, никой! Хомосексуализмът е емоционално разстройство, патология, която може да бъде променена когато човек е силно мотивиран.
Ние с жена ми сме били жертви на сексуално тормоз като деца. От първа ръка знаем, че да си гей не е весело, а начин на живот, в резултат на който се чувстваш отпаднал и подтиснат.
Много хомосексуалисти са преживели емоционални травми като развод или смърт на родител, сексуален тормоз или други катаклизми по време на своето детство.
Като фелдшер аз гледах как 100 от моите приятели и познати умряха от СПИН и други болести. След това спрях да броя. Неизчислима е вредата, която хомосексуалното поведение е нанесло и продължава да нанася.
Аз живях като хомосексуалист повече от 9 години. Основах Дейтънския комитет на Кампанията за човешки права и събрах хиляди долари за най-голямата американска гей организация.
През 1998 г. основах организацията Про-фамили нетуорк. Почнах и да помагам на тези, които искат да се откажат от хомосексуалния начин на живот.
Какво общо има всичко това със закона за защита на брака в Охайо?
Десетки хиляди хомосексуалисти са се променили и много други искат да се променят. Хомосексуализмът е поведение, не генетична особеност. Въз основа на доказаните факти няма никакво основание за еднополов брак, еднополови съжителства и партньорста. Никакво.
Ние с жена ми, заедно с хиляди други, сме доказали, че лица с хомосексуални наклонности могат да се променят и следователно имат правото да сключват брак. Ние сме избрали да следваме указанията на нашия Създател. Това означава, че сме обвързани един към друг като мъж и жена.
Охайо трябва да защити своите граждани като защити брака, не да поощрява хомосексуализма.
Политиката на този щат трябва да бъде да помага на тези, които искат да им се помага.
Вие, членовете на Комитета по финанси и финансови институции, имате задължението да не поощрявате пагубно поведение.
Благодаря ви,
Грег и Шерил Куинлан
Хомусексуализма не е вроден. Защото ,ако беше вроден ,защо не е бил толкова разспространен в древността колкото е днес. Това е изварщение.А ти текила едва ли ,ако не беше чувала ,че има такова нещо щеше да станеш такава.
А ,ако хомусексуализам го няма в МКБ10 незначи ,че не е болест .Просто това и онази статия ,че бил вроден са си чиста проба пропаганда .И ,защо почти отсъства при животните а при хората е широко разпространен.