Цитирай Първоначално написано от Krom
Скъпи ми деца ... все пак това е теен форум и предполагам повечето сте точно такива, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

Омръзна ми да чета за мой, твой, негов/нейн. Що се отнася за човешко същество никой вече не е ничия собственост с малки изключения в някои държави някъде по света. Най-малкото България се води. че е демократична страна, толкова демократична, че чак бие на свободия. Но да се върна на първоначалната си мисъл а именно ...

Ние живеем във един гъвкав сват, свят в движение, където дори бракът вече не е това което е бил. Всеки може да прави каквото си иска стига това да не накърнява правата на някои друг. Всеки може да излиза с когото си иска, да прави секс с когото желае. Няма мой/твой/негов. Ако партньора ви се заглежда, нямате право да го съдите, ако ви изневерява нямате право да го съдите, може да го смените ако не ви е приятно от постъпката му. Но вече дори и да сте му сложили брачна хълка нямате право да му искате 100% вярност. Какво означава той/тя си има гадже и незнам какво да правя? Ми означава, че просто те е страх. Какво като си има гадже? Ако изпитваш чувства отиваш и правиш каквото можеш за да го спечелиш. Защо трябва да страдаш за да може партньорът на твоя "обичан" да е щастлив?

Осъзнайте се докато още не ви е помела вихрушката на живота. Имате право да сте щастливи и имате пълното право на това, независимо че някои друг е можело да страда. Какво ви е еня за някой който не познанавате?
В днаши дни осзъзнаването, че света се движи от егоистични подбуди, колкото може по-рано, е най-безболезнения и лесен начин да имаш щастлив живот. Само ако мислиш за своето благополучие и след като си го усигориш, ще имаш възможността и правото да помислиш за останалите.
Спрете да се самозалъгвате, спрете да се страхувате ... Живота е кратък.
На това му се вика егоист човек,човек които мисли само за себе си и не го интересуват останалите.До каде ще стигнм ако всички сме като теб?Ти искаш да кажеш,че трябва да се съгласяваме с всичко,гаджето ми изневерява е какво от това,обират ми апартамента-е какво от това и т.н,еми не съм съгласна.Всички трябва да сме хора,трябва да мислим за себе си,но не и да сме егоисти.Аз мисля така"Бъди добър с всеки по пътя си нагоре,защото може да го срещнеш,падайки надолу!","Бъди човек,за да се отнасят,като човек с теб".С егоизъм до никъде няма да стигнем.