- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Осъзнайте се!!!
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Браво =D> =D> Само това мога да кажа.. =D> =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми егоист ще е ве.
Човек трябва да гледа себе си, другите да му мислят![]()
пич определено не си разбрал смисъла на филма ( Borat )Първоначално написано от Борат
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не е задължително да се правя на Борат 24 часа в денонощиетоПървоначално написано от kael
![]()
.........
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
а?Първоначално написано от kael
![]()
Докато писах поста осъзнавах, че почти никой няма да го разбере. Все пак ти трябва малко, както казват някои хора, "житейски опит" написах това което написах за да ви дам един съвет докато сте малки. За да може да не откривате америка сами. Колумб отдавна я е намерил.
Повярвайте ми ... никои не ви мисли доброто освен собственото ви семейство и някой друго изключение.
абе фреак някои ден може и наистина да станеш изрод, но все още си много далеч от там.Първоначално написано от thefreak
+ 1 !!!!!!!!!!!Първоначално написано от kael
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Относно темата ще кажа едно голямо браво на автора! =D> Но все пак по въпроса... да... България е свободна държава...и всеки е в пълното си право да бъде щастлив... СПРЕТЕ да мислите за другите.. гледайте собственната си работа... защото ако продължавате да се водите по чуждия акъл, да се съобразявате с чуждото мнение... след време всички ще започнат да ви тъпчат!!!така че.... да не ви пука за другите .. бъдете егоисти.. ако искате да оцелеете на този свят..!
Щом искате нещо борете се за него.. независимо дали то за момента може да пренадлежи или да е с някой друг... ако се борите след време може да е вашо
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
м да, много добре обобщеноПървоначално написано от talisman4e_
дефакто това имах предвид ... ама от де толкова акъл да се сетя за толкова "просто нещо" ми трябваше да пиша един пост глупости
![]()
Аз те разбах, мн добре но си обеснил тва което искаш да кажеш по малко по сложен начин и по голямата част немогат да разберат кво искаш да кажеш!Първоначално написано от thefreak
По темата, съгласна съм с теб с малки изключения. За тва че дори и след брака нямаме право да държим сметка. Не мисля така! Щом живее с мен , споделяме един покрив, радост, проблеми, ти си свързан с човека. Ставаш едно цяло с него, следователно се инт какво прави той в всеяка секунда която не е с теб. Щом се ожениш, омъжиш, тва е няма друга, няма друг! Не важат оправданията - Ама тя, той не ми дава тва което заслужавам. Все пак вече не сте гаджета а мъж и жена и тогава любовта, страста минава по назаден план. Идват проблеми, деца, работа, прехрана.
Хех... и очакваш всички да го изчетат целия ти ферман? ... дююд, ТИ се осъзнай! С поредната тема по въпроса, няма да направиш абсолютно нищо...
И да, в момента България е в трагично състояние... само като погледнеш глупавите лапета, които се движат по улицата, правят се на генгста, мафия, "секси", ?=*;;!!, и т.н., може да ти стане ясно колко мисъл тече в главата им... и каква.
Да, жалко е, че страната върви стремглаво на долу, а още по-жалкото е, че малко хора го осъзнават, или ако го направят, веднага винят политиците и въобще ръководството. А всъщност виновни сме всички... не Георги Първанов си хвърля боклуците по земята, не Бойко Борисов ходи да се бие по дискотеките... нито ходи да драска със спрейове по сградите, да чупи пейките, да влиза в 2 от 8 часове в училище, да не поглежда половин учебник за цялото си образование.... това сме ниеТова са нашите действия...
Я... и моя пост стана дълъг
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
До автора..не се учудвай...все пак е ТИЙН-проблем...едва ли над 10% от форумците ще разберат за кво иде реч...те са на принципа 'нека се обичаме и бъдем щастливи..и ако можем и да помогнем на гладуващите в Африка'
От мене получаваш едно голямо 'РЕСПЕКТ' за темата![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
От тезата, че човек не е ничия собственост и не можеш да му държиш сметка (която подкрепям), стигнахме до Георги Първанов, че и до Бойко Борисов даже...Първоначално написано от thefreak
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Кой освен мен мисли че thefreak е пълен идиот ? ^^
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Ако той/тя, примерно партньорът ти те обича, няма да ти изневерява наляво и надясно.Пък и брака не е просто ей така, щом сте се оженили, значи има защо.
a e Krom ti dryga rabota nqmash li si mi samo spamishegati tbpata tema
![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Като цяло няблегнах на искането на обяснения и съденето, че някой е направил нещо. Най-лесния начин да разкараш един мъж от живота си е да го "вържвш". Ако съдиш някого постоянно за каквото и да е, нанего накрая му писва, независимо колко те обича. Ако случайно се случи супругът/ата да изневери, най-бързия начин напълно да пробалиш брака/ връзката е да искаш обяснение, защо. Ако веднъж почнете ... Край, няма спиране, ще натяквате постоянно, а мърморенето е убиец на любов.Първоначално написано от sentient_
Ако половинката съгреши, поговорете, изяснето случалото се, но само ако той е признал. Ако половинката не си признае прегрешението и вие научите ... не искайте обяснение, така ще го изгоните. Ако той е с вас значи има нещо което го държи при вас, не го карайте да премисли, като започнете да се държите студено и безчувствен.