- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем, спешен съвет!!!
Значи много се срамувам, но проблема е неотложен, та днес правихме с приятелката ми секс и аз нали си падам много по дългия секс и реших да си подобря 7 часовия рекорд. Правихме секс 9 часа. След 8-мия час нея почна да я боли малко и след като свършихме на 9-тия от пичето и течеше кръв. И тя като се изправи се и изтекоа червата и втрешностите. После падна на земята и почна да крещти да викам бърза помощ че съм я изтърбушил от секс и са и изпаднаи червата. Сега лежи на пода, още мърда и малко скимти.
КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА НАПРАВЯ?
Да викам ли бърза помощ или не че много ме е срам![]()
"...iztekoha i chervata..." to dobre li si be ? mozyka i ne padna li ?
Не е важна дължината на салама, а дебелината. Иначе и на дължина има, жалко че е непозволено да слагам таквиз снимки във форума. Нямам скруполи и не се притеснявам да си го покажа шпека.Първоначално написано от ubuntu
Е аз не правя като тебе бацеПървоначално написано от thefreak
![]()
ХоХохохХохОхОхохоххХоХо
Баси еротичния хорър![]()
![]()
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
хахахахахахахахахахахах
Червата ... хахахахахаха леле ... хахахаххах
Абе ... момиче съм .. не съм момче .. не ме бъркайте ..
Ела пиленце да ти остава ли телефонче да ми се обадиш да се разбереме? \Първоначално написано от KillSwitchEngage
/
Ама защо се ебавате, проблема е сериозен. Кажете ми какво да правя. Аз съм на 15 а тя е на 13.
Да седиш и да пишеш теми ... ся ако е истина .. си послушай момичетоПървоначално написано от Shmatko
Абе ... момиче съм .. не съм момче .. не ме бъркайте ..
Хора абе спря да мърда, бутам с една пръчка и пак не мърда, опасно ли е това? Ще забременее ли?
axaxaxaxxaax ebati 4algata uaxauxaxuauxaПървоначално написано от Shmatko
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
+ 1Първоначално написано от thefreak
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Аз като правя рекорд, сегашния ми е 23 часа и 59 мин. Та почвам както ставам и тя вече е върху мен, ходя до тоалетна с нея и тн и тн. Намери начин да спестиш време. Отделно. На моита не и падат червата а и изправям Дванайсетопръстника от СЕКС, трябва се постараеш повече. Бърза помощ ще ти кажат, че си поредния неуспял :/
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "