- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли у4ителите да са с по високи заплати?
Naprotiv vzimat!I stava vapros za Plovdiv.I go dadoh za primer za6toto med sestrite rabotqt mn pove4e za mn po malko pari ot u4itelite ...Първоначално написано от Мулиган-чу
Хм, възможно е, след днешните събития, на които станахме свидетели всчко е възможно. А това е просто...безобразие!
Tfa mi izglejda kato edna izgubena kauza...kak 100 % uveli4enie na zaplatite teq daskali 4yvat li se???Първоначално написано от Котарана
![]()
Samo na tqh sa im malki zaplatite,samo na tqh ne im stigat...
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Трябва да са с по- високи заплати да! Най- после някой да се сети да направи нещо с което да нанесе някакъв удар на властващите! Не само учителите заслужават обаче, заслужават всички, които взимат такива и по- ниски заплати. Защото баба ми има 41 годишен стаж а получава някаква мизерна пенсийка например! Няма справедливост и явно докато всички си траят няма и да има.
Ти пък к'во си да казваш ?Първоначално написано от Mariolcheto
Я, ти живей с 200 лева.
Ма тебе какво те интересува, а... нека умират.
Ахъм, не са само те. Когато обаче някой си трае и чака да го огрее просто ей така - няма да стане. На когото не му харесва да се дига на протест. На учителите не им харесва - дигнаха се.Първоначално написано от lollipopka
според мен не всички учители заслужават повишение на заплатите!иначе се радвам,че се организираха така![]()
Мулиган-чу =D>
все пак не са само те с ниските заплатиИ
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Аз се чудя пък как се храни семейство с 300лв при така инфлация. И тея дето твърдят, че не заслужават, ми се иска да ги видя как плащат данъци един месец, изхранват себе си и още един човек примерно- в същото време си плащат нета, защото е очевидно, че имат, плащат телефон, и евентуално си купуват дрешки
На мен пък ми писна да пиша едно и също, ако си правите труда да четет поне последната страница няма да се налага и да пишете едно и също! На когото не му харева заплащането започва да стачкува! Щов никой не го прави, значи на всички им харесва заплатата им!Първоначално написано от iMmOrAl`GiRl
ест че да... пример мойка ми е учителка по математика и физика получава 235 лв... ее как с тия пари да се оправим двете като не съм само а и брат ми.. макар че той работи и сам се издържа все пак като се прибере ядем заедно.... +тфа родителите ми са разведении живеем на квартира.. (не търся съжаление сега или нещо такова просто давам пример) .... +това тази работа е свързана най-много с психолоогическо натоварване... друго е да работиш в офис и да ти е тишина друго е постоянно да ти се крещи на главата и ти да се чудиш как да му кажеш да млъкне ... като нямаш право да го докоснеш или убидиш а всъщото време нахалника седи и те псува ЗАД ГЪРБА.... е никой неможе да ме убеди че това е нормалнои после като дойдат изпити като се видят оценките питат-"е защо не го научи цяла година на нищо"и кфо.. майка ми виновна ли е че тфа шимпанзе не е искало да учи... ? не, обаче вината пада върху нея....
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
da we osobeno teq u4iteli deto sa po fizi4esko i risuvane kato gledam zaslujavat 100%uveli4enie haha te u4itelite mn rabotiat ta vie tova znaete li kakvo e izmoritelno da idvat v 7.30 na daskalo i da sedat 7 ili 8 4asa v daskaloto (v stai4kata na toplo)a nqkoi dori i po 3-4 4asatova e mn izmoritelno sa hodiat da si piat kafetata i da prepodavat urocite na daskata i posle kajete 4e edin minior zaslujava pove4e ot edin u4itel oooo razbirase u4itelite nai mn zaslujavat nali vazpitavat decata (trqbva da doidete v na6eto daskalo da vidite kolko sme vazpitani i na kakvo sa ni nau4ili daskalite)da mn e tejka rabotata na daskalite napravo ne im zavijdam gorkite pregarbiha se ot rabota ami hubavo 4e im davat 3 meseca podred vakancia + kolednite,zimnite,novogodi6nite,proletnite, velikdenski vakancii ina4e nz gorkite hora ee zaslujavat da im se digne zaplatata s 100% nali? vie kak mislite tova e mn izmoritelno nali?
![]()
Твърдо НЕ НЕ НЕ НЕ!!!Незаслужават!Един материал го повтарят дет се вика 100 години,а сега искат да са едни от хората в България,които получават най-високите заплати!Това неможе да се случи!Защо да са заслужили пък,с какво???![]()
![]()
![]()
Е какво са виновни учителите,че родителите не могат да възпитават шимпанзетата си(не се обиждай!).А даскалът какво да прави като учениците са във ваканцияПървоначално написано от da_potrebitel_sam;)
- и учителите работят до август,само да знаеш.
Поредните неосведомени разбирачи.
![]()
Jack_Sparrow много си прав....!!!Първоначално написано от Jack_Sparrow
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
тъпо изказване ти въобще знаеш ли на миньорите кво им е заплащането като даваш пример с тях ааа? пфф като не знаеш си спести тъпото мнение! средната работан заплата на миньора е 940 лв като 200 лв им се дава за дрехи храна.. отделно! като се образоваш малко пиши.... ох тъпи тъпи хораПървоначално написано от da_potrebitel_sam;)
![]()
![]()
![]()
4e sam tapa tapa sam (ta sam blagodarna za tova na daskalite lele mn me obrazovaha tezi horaПървоначално написано от .PonY.
)taka i koi e kazal 4e miniorite zaslujavat pove4e ot edin u4itel az kazah 4e daskalite nai mn zaslujavat spored men 6toto obrazovat i vazpitavat decata 6toto sedat v staite na topli4ko da razkazvat urocite (a tam gre6ka nqmat kakvoto kajat vsi4ko mi se vtalpiava v glavata odobeno onazi daskalkata po fizika lele taka mranka 4e vsi4ko zapomnih ot 4asa dori se i naspah tam
) dano im uveli4at zaplatite s 100% napalno si zaslujavat tova uveli4enie 6toto neka ne zabraviame 4e rabotata im e mn tejka
![]()
vsa6nost nie koga 6te sta4kuvame za uveli4enie na stipendiite![]()
Ма ти си тъпо парче, а?Първоначално написано от Veno0m
Като не си запознат/а, не пиши.
Ти знаеш ли какво е дати плащат 200 лева при днешната инфлация, при днешните цени.
Та и семейсто имат да хранят тия хора...
Какво повтарят по 100 пъти? Ако не бяха учителите, кой беше да те учи да смяташ, пишеш ?
Да!Определено са в пълното си право да искат 100% увеличение![]()
Veno0m две думи към теб :
"Незаслужават" се пише - Не заслужават
"неможе" - не може
не + глагол = две отделни думи
не + искам = не искам
не + мога = не мога
не + говоря = не говоря
И следващият път слушай в час .. !!
Това което те правят е една голяма излагация... Много добре знаят че няма да им увеличат заплатите 100%,ако искаха с 10% до сега всичко да е приключило..ама не ...те искат 100...ам да си искат... Да ни провалят годината..Ко чакат ?!Всички даскали са един дол дренки..
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Някои - да ..други-не .. Ама наистина заплати като на някои-200 лева са смешни ..жалко е .. Никой нормален човек неможе да живее с по 200 лева на месец...Ама пък и да искат сички по 800-900 лева.. ебаси се пак сме в България , не в САЩ .. неможе да им се отпуснат толкова пари по простата причина че НЯМА .. Просто трябва да бъдат по разумни в исканията си .. А и освен това не мисля че за всички увеличението трябва да е еднакво
![]()
just a kid۵
nqkoi daskali zaslujavat po visoki zaplati ni nqkoi ne
---Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :Pp