- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли в...
xodite li v amor ili v 4ervilo??? i poznavate li xora ot tam?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
ми кажи от кой град си бе милаааааааааааа
![]()
ne mi otg.na vapros4etoПървоначално написано от Mariolcheto
![]()
Лелеее.....не!Не ми и трябва......."Амор"?"Червило" - с всичките му "интересни" посетители...
пп:имам познати, които посещават "Червило", 'ма и тееее![]()
Еми ти можеше да кажеш от къде сиПървоначално написано от anonim4ica
![]()
аз не ходя...![]()
What you give is what you get!
Ем аз не ходя,ама цело село ходи в Амор,плюс борците дето сичките ги познавам и такам![]()
ot koe selo si???Първоначално написано от nemesis_
![]()
![]()
![]()
ако крак ми стъпи там пак да пукна на място от удар с тухла четворка паднала от 8мия етаж!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
е как бе...всяка вечер съм там![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не ходя в никоя от двете но веднъж ходих в амор мм не ми хареса.
Еми то от ''старите'' от Амор сега половината в Червило се подвизават!!!
Какво е това?
Дори и не ги знам какви са тези дискотеки. Амор съм го чувал много пъти, а това "Червило" го чувам за първи път.
В Амор не съм ходил от 7ми клас.... демек от 4 години. В Червило ходя понякога, ама рядко - ако някой др от компанията иска.
ПП: Амор (както и Дабъл вижън) са толкова изпаднали места, чеее... и Червило не е много по-нагоре, ма пак е по-добре
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Епа и ти се изказа.. те виж че повечето даже незнаят кво е тваПървоначално написано от ATAKABG
По темата .. в Амор не съм ходила от близо две години май или еднанеам спомен Като ходех познавах доста хора сега май само съученичките ми ходях незнам..
В червило ходят други мой съученички и познавам още няколко човека , но и там не ходя ! Дупки..
Аха, значи ти не ходиш на дискотека, за да танцуваш и да се веселиш, а за да забиваш "лесни ку*ви"?хах....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
За изяснение:
АМОR е чалгарска,пропаднала дискотека в центъра на СФ.
CHERVILO се води може би наи-тарикатската и наи-наркоманската дискотека,пак in Sofia's center.
Амор за мен винаги е бил първоизточник на злотоКич и простотия и то от хубави млади хора лъха от там.
Червило ,е по-'не чалгарско' заведение,там са хаус феновете : ) Едни такива...не се бъркат.
...
Опастетени хаусъри..мнооого мръсно.CHERVILO се води може би наи-тарикатската и наи-наркоманската дискотека,пак in Sofia's center.
Не не ходя.Избягвам.Гавра се с децата там много : )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ne!!!
EXPLOSIOOON
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
от софия е ... ами не съм ходила защото не съм от софия но имам доста приятели които ходят на "АМОР" и казват че е яко
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Ходил съм и в 2те диско. но ЧеРВило Рулира \/
Не ходя по дискотеки!Тъпо е, а и много гадни работи могат да ти се случат, ако си момиче!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
А Тантра къде и изпускаш?Първоначално написано от AtMosFera
Не ходя обаче познавам повечето посетители на Амор
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!