.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160
    a yavno otno6eniata mi s tova momi4e sa ve4e iz4erpani, pone ot neina strana, za6toto dosta puti ya tursih - no bez rezultatno, koeto me navejda na moisulta 4e vsi4ko e bilo dotuk. ne iskam tova da e taka, za6toto az izpitvam su6toto kum neya kakto i v na4aloto, no kakvo moga da napravia, ni6to. sled kato tya ne iska dori da em 4ue, ta i taya tema yavno e kum svoya krai.............

Щом е тъй иди и кажи всичко...и сега или никога...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ne se otkazvai...Imai tarpenie...Vqrvam v 4uvstvata ti...

mi dotuk be6e vsi4ko, kazah i kakvoto trybva6e, tya kaza 4e moje samo priatelstvo da mi predloji, ottam posle se poskarahme malko,i ne vijdam smisul da produljava cyaloto ne6to. yavno , nezavisimo 4e ya iskam, nyama da sym s neya. tova e. krai.

Сори пич ама живота понякога е гаден...гледай напред само не се опбръщай и както Джони уолкър...Кийп уолкинг...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Sajalqvam za slu4iloto se.Ne e trqbvalo da se karate,no nqmam namerenie da te obvinqvam.Znam 4e e trudno da potiska6 4uvstvata si...

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Sajalqvam za slu4iloto se.Ne e trqbvalo da se karate,no nqmam namerenie da te obvinqvam.Znam 4e e trudno da potiska6 4uvstvata si...
    mi tova e, dobro lo6o, minalo e ve4e i taka. temata priklu4i . pove4e nyama kakvo da se kaje .

Zna4i vsi4ko svar6i.Nqma 4uvstva,nqma nadejdi,ni6to.Zaklu4vai temata i gotovo.Vse edno q e nqmalo.Taka li?Ei,priqtel,ne se predavai!

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Zna4i vsi4ko svar6i.Nqma 4uvstva,nqma nadejdi,ni6to.Zaklu4vai temata i gotovo.Vse edno q e nqmalo.Taka li?Ei,priqtel,ne se predavai!

a kakvo da napravia spored teb ?

Отдръпни се с тея чувства, покажи й че можеш да бъдеш приятел с нея, но в същото време се дръж й малко повече от приятел. Нека сама осъзнае, че трябва да продължи. Трудно е, много е трудно след такава загуба, но понякога на човек му трябва време. Надявам се да сте щастливи след време, защото наистина както казваш можеш да я направиш щастлив и да живее. Пожелавам ти успех в начинанието и не се натрапвай - след време може тя да потърси, ако не го направи й покажи, че искаш да сте приятели и може да разчита на теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си