- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено "cool"...
Земаш от някоя аверка цигара и отиваш да го помолиш за запалка ако те хареса той сам ще завърже разговор ест ако не е на 13 де
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Poredniq napraen"gazar" det si4ki sa ludi po nego!Abe 6tom toi e nafukan i naperen b2di takava i ti 6toto ina4e toq tip mom4eta na sramejlivi momi4eta vnimanie ne obra6tat.Draj se zaka4livo takova ne i presileno nqkvo takoa nadmenno prosto opitai se da se haresa6 v negovite o4i..ni6to 4e spored men tva e t1po..4ovek ako te haresa 6te te haresa takava kakvato si,ama ti kazva6 4e mn go haresav i iska6 savet..davam ti ama ne mislq 4e trqa ti stava fix ideq..aide uspeh!
Mnogo naifno razsajdavash harabiq...kfo kat py6i ,nito go prai vajen ili gotin ,nito zadrysten?!prOsto otiash i mu kazvash moje li da se zapoznaem?ili davai pogledi ala-bala i she vii6 dali ima reakciq...
PS-4ustfam sa gotQna ,4e pu6a![]()
Поредното позьорче бъдещ наркоман според мен. Мани го не ти требва такъв СУПЕР ПИЧ. Моя съвет е да потърсиш любовта и в земните момчетаПървоначално написано от Samotno_Angel4e
![]()
Мълчи уа критйен !!!
tova 4e pu6i6 ne te pravi gotin,ima mn dr ne6ta koito si zaslujavatПървоначално написано от kael
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ще повторя думите на останалите и ще кажа, че да пушиш не те прави нито готин, нито отворен, въобще не ти дава нито едно положително качество! Не е "прекалено cool" нито да си съсипваш здравето и да с тровиш, нито да се държиш надменно и да бъдеш прекалено "отворен"!
Пуши и за това е куул? А ако пие сярна киселина още по-куул ли ще е? Така поне се довършва по-ефективно....![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Това че не пушиш не значи че не можеш да му поискаш цигара и после да кажеш това което написах...някъде да съм казал да я пушиш...Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Пък щом се държи надменно значи е кретен следователно месец по късно следва ответен удрар- хелп ми да го забравя...![]()
Еми започни да пушиш и после както каза GregoryHouse отиваш при него искаш една цигара, или огънче и подхващаш някоя тема, запознавате се и тъй...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не не започвай да пушиш...това е мноо лошо нещоАма това не пречи да искаш цигара
![]()
Na4i az q tarsix,no ne q namerix...Si4ki tai kazvat,ama ako mi kajete de da q namerq VEDNAGA 6te q potarsq...Първоначално написано от YgaBHuk
![]()
Sega iskam da vi blagodarq,4e mi dadoxte savet...Mnogo mersi...![]()
Апффф по тъп коментар не бях чувал...аз да не съм наркоман бе та е*а у звездата...кфи земни момчета те гонят бе за гноми ли говориш?! нещо си се напушил яко май...а това дето си го срещнала не е любов (за сега) а хормон... а относно къде да потърсиш любовта ...потърсия я в сърцата на хората...може и да не я намериш но там е най вероятно да я срещнеш...
Почни да пушиш, да пиеш, може да вземеш малко брашно и да се направиш че...хахахах
НЕ - имам по-обра идея - продължавай да си пишеш по такива емо форуми да ти стане по-добре ХАХАХА![]()
Ми отиди и му кажи Здрасти как си?! И ето натам си ти
УСПЕХ!!!![]()
Бъди себе си..
е щом като не пушиш,недей му искай цигара.ако си дръпнеш по-силно (и ако ти е за 1ви път) ш има едно кашляне..пък той нали е готЯн и сигурно е фьешън,ш ти се смее![]()
now seriously..накарай някой да ви запознае,а после като останете двамата се опитай да го поозпознаеш.тва,че е 'куул' не значи,че като човек е точен,даже повечето фьешъни са доста зли към тея,дето не им се вписват във фьешънската среда.
п.с., gPa3HuTeJl ,адски харесвам BFMV,ама подписът ти ми разтяга адски мн форума![]()
Be cool.
тц.. ти си много тъпа еПървоначално написано от Rensing
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
vika6 mu "ei pi4 skiva li onaq tam s golemite bombi na bas 4e ne ti stiska a?!!"
ako da pu6i6 e cool i tfa 6te prodeistva![]()
![]()
![]()
никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам
Под земни момчета имах предвид тролове...Аз не пуша! Ако искаш лично ше ти оперирам сърцето да потърсиме любов, щото не съм виждал как изглежда...Първоначално написано от GregoryHouse
Не ми казвай че караш момичето да рови във сърцата на хорататам е най вероятно да я срещнеш![]()
Мълчи уа критйен !!!
ne ne... temata ti ne e malko tupa... temata ti e MNOGO TUPA...kato pu6i kfo?tfa gotin li go prai?si4ki li koito pu6at sa gotini?oo molqti se.. kakvo razbira6 pod "gotin" ... poznavate li se li4no?kaji mu direktno bez da ovurta6 4e go haresva6 ili po skype... pff baxti vuprosa...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Отиваш при него : "Здравей,може ли да се запознаем?".Като те отреже има и други "хубави" момчета.
по скоро е тъп,а не "Cool"
нямам повод да сънувам....
tc ne sum cool...depresirah se
po temata: mi zapoznai se po normalniq na4in s nego.otiva6,kazva6 my zdrasti az sum edi koq si moje li ad se zapoznaem i gotovo.ako te otreje-jivota produljava
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...