- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да разбера какво иска да ми каже..
Въобще не се занимавай с негоако наистина те обичаше нямаше и да си помисли за друга
па камо ли да ти каже,че си иска да си има и една в селото му и една в София
![]()
Има момчета бол така,че огледай се и ще срещнеш някой готин и печен човек![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
Не се занимавай с него...не си заслужава просто!Момче като него,което иска да има по две приятелки на две места...се нарича...мръсник![]()
Ъхъъ..съгласнаПървоначално написано от summer flower
![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Иска да ти каже,че не е сериозен,изобщо.Не си струва да се занимаваш с такъв тип.
Първоначално написано от HePeAJIeH
edna fr e v taq poziciq ama s dr o66te 3 macki vob6te ne se int ot nego laje i tva e ne vqrvai !!!![]()
na teb ne ti se pie no ne i nie
Е е е е е, каква е тая работа?Една тук, една там, една в Сливен, една в Разград, една в Русе, друга в Каварна не ще ли?
![]()
А ти го обичаш... А той изобщо заслужава ли? Тц тц тц... Ех, момиче, наистина жалко за теб... Знам много добре какво е да обичаш някой, а ти за него да си поредната захабена носна кърпичка... Ама не знам какво да те посъветвам... Просто (много добре знам, че ще ти е много трудно особено след като, както казваш, толкова го обичаш, че...) трябва да се постараеш да го забравиш... Това е...![]()
Успехчета от мен!
заеби го![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
+1тоя иска да му се вържеш и да та боцне няколко пъти[/quote]
да, обича те, ама си има друга![]()
искал да си има във всеки град по еднаабе яяя...теглиш му една майна и едни прав десен м/у краката и историята приключва
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Zareji go.Nishto hubavo nqma da izleze ot tova.Nqma smisal da zadalbochavash neshtata...toi e prosto poredniqt kreten koito si misli che moje da vyrti po 10 momi4eta.Prodaljavai napred i zabravi za nego.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...