- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Е,момичета кажете какво носите във чантите си всеки път като излезнете от вас?аз забелязвам ,че нося малко неща и не е зле да сложа нещо нужно
може от вас да ми дойде някоя идея!
![]()
Не нося чанти. Взимам си най-необходимото - ключове, пари и телефон.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Миии...аз нося CD-плейъра, несесерче с най-нужните гримове, нокторезачка и лак за нокти (щото много държа ноктите ми да са в изряден вид!Мразя, ама много мразя неподдържани нокти без форма гадно лакирани..бляк!), блок за рисуване, друго несесерче с моливи и флумастери/маркери, тетрадка и химикал, гребен, телефоните, портмонето и ключовете!Бее все най-нужните раути!
аз съм момче нося си пари лична карта кондом и бокс... това ми стига
Raise your fist!
Подобна тема вече има!"Без какво не излизате от вас" а иначе телефона,кърпички,ключовет е и портмонето.Зависи къде съм тръгнала обикновенно добавям и по някоя друга глупост ластик или шнолка задължително за мойта перушина `щото е дълга и понякога пречи
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Еми слагам най- вече:телефон ключове цигари и пари
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Парите,телефона,молив за очи,мокри кърпички,балсам и гланц за устни,дезодорант или парфюм,четка и гребен,химикалка,дъвки...
Аз ходя с раница и там много неща побирам, всичките важни:
ключове
портмоне
папка с листчета за писане
книжка
слушалки за телефона
несесерче с женски глупости (гримове, пинсети и т.н.)
химикалки, маркери, батерии
салфетки
мокри кърпички
горе долу това е. Останалото е по джобовете.
Saatana vittu perkele hate crew!
ем аз си нося протмоне,ключове,цигари,гл нц за устни,огледало,черен молив за очи,спирала,гребен и ластик за коса! до скоро не носих чанта а ма вече не си събирам боклуците в джобовете![]()
ключове,портмонето(което между другото е в ужасен вид),телефон,цигари,mp3,черен молив за очи,спирала,пудра,някъф балсам за устни,кутийката ми за лещите(ако съм на кеф и с по-голяма чанта и разтвор мъкна) и химикалка..те тфа е
![]()
и аз тъйПървоначално написано от ZaHaRcHe
ама понякога и един гланц...за респект
![]()
.!.
Документи.
Пари ( ако има..)
Евентуално носни кърпички ( ако знам, че ше ми потече носа)
Ключове.
Ако знам, че ще ходя някъде и няма да се прибирам ден-два, си взимам гримове. Ако нямам място в малката чантичка - само фон дьо тен и пудра. Ако съм с по-голямата - слагам повече гримове. ( които в последствие не използвам..баси, за кво изобщо ги мъкна?)
И дааа, напоследък нося и фотоапарата с мен.
Но като цяло - ключове, пари, документи![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ти кой харесваш от Югио? Аз пък съм за Сето Кайба.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
I belive in the heart of the cards!Първоначално написано от 182+44_4adel
Иначе некоя тетрадка да си драскам, блуза, другите глупости кат телефон, портфейл, ключове ги слагам некъде по панталона.![]()
Не нося чанта със себеси,всичко ми е из джобовете- телефона(без него не може) и пари,а и гланц за устни Nivea![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Темата е за момичета бе, пичове![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ох ся си отворих чантата да видя кво иманай-важното цигари, запалка, протмоне, ключове, дъвки, клечки за уши (оправям си черния молив с тях
) , мп3, телефон, парфюм, батерии, огледалце и несесерчето с гримовете, което пак съдържа най-жизнено важни неща - 2-3 гланца, черен молив, спирала, пинсета, гребен и сенки... това е само аз липсвам
![]()
Хей, от гърлите само аз ли нося най-мъжките неща : пари, ключове и документи ?Ебати..
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
аз пък сестра муПървоначално написано от Rock & Roll Queen
(да, знам, ама наистина мяза на дУвойче
)
не, не...Тристън е най-як![]()
по темата: огледалце, пари, кърпички, балсами и гланц за устни, пинсета, нокторезачка, химикалки/моливи, тефтерче с лепящи се листчета, тетрадка(ако съм с по-голяма чанта), билети за театър(винаги имам, не знам как се получава), картички от различни постановки..., аналгин, дъвки(понякога и бонбонки), лични и други карти.....
Сега нали са актуални малките чантички и напоследък все такива нося, но в тях за жалост едва си побирам нещата и за да не изглеждат много надути слагам най-необходимите неща в общи линии. Това са портмонето ми с пари, слънчевите ми очила, огледалце, гланц, носни и мокри кърпи и телефона ми.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
И ключовете си да не забравя е напредък^,обикновено раници/чантички/мешки/торбички/портмонета не ползвам ,защото каквото и да направя те се изгубват в пространството
Зависи какъв е повод.Ако съм с дамска чанта си позволявам да нося повечко неща-мобилен телефон,пари,дъвки,цигари,з апалка,огледао,гланц и гребен може би,също така и мокри кърпички,и това е .В други случаи ръгам всичко по джобовоте....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ООо, аз нося голяма чанта. Задължително вземам очилата си, ключ, портмонето и телефона. Отделно в 90% от случаите нося книга и/или мп3-то.
Възможно ли е да бъде по-красиво?