- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
телефон ест.,ключове,огледало,черви ло и хапчета за корем
Ем, портмоне, мп3, мокри кърпички, балсам за уста, ключове и телефон. Понякога и тънка книжка.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
telefon pari i kliu4ove sa ne6tata bez koito ne izlizam nikoga a vzema li i 4anta... pak te + parfium(4e) mp3.. xaxa mdam.. cigari +zapalka ii.. mi tva sa osnovnite![]()
Аз превръзки не нося до предполагаемото начало на менструацията. А тампоните ми седят при клечките за уши...които вече не нося всъщност...пфу, от 2 седмици се каня да си купя физиологичен разтвор![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз си нося тампони с мен :P Та освен тях си нося лична карта, пари, телефон, ключове, кърпички често и мокри, химикалка, лепенки, четка, кутийка с очила, понякога и малко дезодорантче, когато вали+още 20 дена и чадър. Тези неща ги нося в малка дамска чантаПървоначално написано от exploitedteen
Има нещо вярно, че в дамските чанти са бездънни
![]()
Кърпичките са много важни, всеки ден поне по веднъж пишкам и извън нас и си ми трябват, а пък и все някой ми иска![]()
олелееее, в моята дамска чанта е ужас![]()
*къдли рови и наднича, за да не пропусне нещо*
такааа... портмоне, парфюмче, спирала, червило, телефон, химикалка, сухи кърпички, мокри кърпички, цигари, ключове, мп3, кутийка durex, дъвки, черни фибки, ластик за коса иии да, експлойтед ми напомни - понякога тампончета, ако случаят го изисква![]()
Собственост на Canis_Dirus
Хах, аз съм с мешка, ако знаех какво има вътре по всяко време щеше да е добре...
Ноо сигурните неща в нея са ключове, портфейл с пари, документи и разни споменчета, тетрадка, химикалка, понякога някой суичър и книга.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Diskman, много запалки, тетрадка, химикалче (като ми доскучее си драскам или пиша), книга (почти винаги), гримове, минерална вода. Все едно ще ходя на екскурзия в Тимбукту![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Телефон, дъвки, мп3-то..но то ми е в джоба, карта за път, фиби(шноли, ластичета...) гребен, портмоне, някоя гривна... химикал, листчета някакви.. понякога малко гримове... и доста пъти мноого ненужни неща мъкна с мен..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
портфейл, ключове, телефон и пакетче ментови дъвки или бонбонки
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Впрочем новата ми чанта има джобче точно като за мо3 плейъра ми и 3метровия кабел на слушалкитеПървоначално написано от Lady Death
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз чантичката рядко си я взимама по джобовете си държа гсм-а, пари, ключа ми
ии..може би и черен молив...често си взимам и лукчета, не дъвки
Ако съм с чантичка....си пъхам и една диадемка, една счупена компактна четка за коса, фибичка
, ии дезодорант
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от ATAKABG
Ама вие кво си мислите?!Че ги ядем тия тампони/превръзки?!
Както каза `Death`Whore``, тампони и превръзки се слагат когато дойде деня с предполагаемото начало на менструацията!И най-много да ти се наложи да смениш една превръзка или два тампона!
Едва ли някое момиче тук си носи пакета с превръзки или кутийката с тампони!
(Къдли...кутийка презервативи?!О.о На тебе един не ти ли стига?)
Слагам най-нужното, не мъкна ненужни работи, само да тежат.![]()
Телефон, ключове, мп3, кърпички, картии такива работи.
Чанта ли?!?
Тфа ше е достойно за Гинес да ме видите с чанта...
Всичко мъкна по джобовете-кинти, джиесем, ключове/въпреки че имам навика да ги забравям навсякъде/
Аз пък мъкна всевъзможни глупости.. всичко най-НЕнужно...
и като ми се наложи да си издиря ключовете, започвам да вадя разни химикали, фуркети, ластици, бележки, касови бончета, разни щибички, пак химикали (защо изобщо са ми всичките 20 химикала не знам...но ги нося... щот ми е толкова акъла), лукчета от Годзила, дъвки и опаковки на дъвки (щот все не мога да намеря кошче да си ги хвърля), даже сламки имам в чантата
а! и линийката ми от УНСС от изпитите + няк'во непотребно (отдавна свършило) червило... и билетчета си имам, и ако изкарам всичко дето не ми трябва ще остана само с балсам за устни, телефон, портмоне и ключове...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ейй...всеки път като отидем с наш'те във Варна и винаги ходим в ГодзилатаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Любимата ми пицария..
![]()
What you give is what you get!
Не излизам много често с чанта,предпочитам всичко да ми е по дожобовете.Но иначе задължително си взимам ключовете,пари и телефона.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В моята чанта само мен дето ме няма вътре.
Нося си личната карта, запалка, лепенки, гримове (гланцове, моливи, спирали, фон-дьо-тен и всичко, за което се сетиш), парфюм, огледало, пинсета, коректор, мокри кърпички, училищната ми програма, пила за нокти, лак, острилка за молив за очи, разни фибички за косата, ключове, телефон, малко тефтерче, дъвки... доста неща станаха...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ключ, пари и телефон.
понякога само ключ и телефонно без тва не излизам
алелуя.
Нося портмоне с пари и документи,клю4,мини огледалце с гребен4е,балсам за устни и пистолет/бокс(зависи с каква чанта съм излязла или само с широки панталони с още по-широки джобове)
А,и връхна дреха(зиморни4ева съм)
Все ми се карат,че забравям телефона![]()
Портмоне, документи, пари, телефон, ключове и карта на София (от скоро)![]()
ми мъкна си необходимите неща....нищо спецяяялно за момичета
ми мъкна си необходимите неща (телефон,ключове,пари) ....нищо спецяяялно за момичета![]()