- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Ами аз нося малки чантички. Иначе съдърванието им винаги е едно и също:
Ключ, портмоне, телефоните, фотоапарат, мокри и сухи кърпички, огледаце, червило и гланц, 1 тампон, бонбонки, химикалка...и май е това.
ако не съм с чанта - пари, телефон...но се случва рядко значи:
портмоне - включва документи, снимки, боклучета, презерватив; телефон, мп3, кърпички сухи, кърпички мокри, химикалка, моливче за писане, гумичка, тефтерче Дидъл, огледало, балсам, дъвки и опаковки, цигари, запалка, черни фиби, ластик, гребен, тампон, 20-тина билета Ловеч-Плевен, понякога и блуза![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Документите, ключовете, протмонето, телефоните, несесер с гримове, кърпички, пиличка, гребен, огледало, парфюм, фотоапарат, тефтерче, химикалка, една иконка и това е, за което се сещам в момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мъкна раница(по-удобно е).Нося скицник или тетрадка,
несесер с химикалки,моливи,гуми и тн.,ключове,салфетки,кинти,
МР4,GSM и какво ли още не....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ключове, плеър, пари, бокс, телефон (с удоволствие бих ходила без него, ама приятелите ми мрънкат, че не съм си го дигала) цигари, кибрит/запалки
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
носни кърпички,мокри кърпички, гримове(черен молив,спирали,гланц,балсам е,фдт) лак, парфиум, рексонка,пинсетка,пари,gsm иии нз вече не се сещам май тва![]()
Ъх, на мене всичко ми е по джобовете...
Телефон, документи, пари и ключове.
Понякога и запалка, балсам за устни и носни кърпички.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мми пари, телефон, ключове , мп3 и баласам за устни![]()
мъкна раница и набутвам вътре адски много неща-чантичка с гримове, тампон, гривни, химикалка, портмонето ми, телефона, ключовете, нож, батерия за мп3-то, плюшено магаре и плюшено куче, огледала, значките ми от Макдоналдс...ъъшноли за коса, диадема се моташе някаква преди време...парфюм и дезодорант, дъвки, кърпички...абе мазало е вътре...
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
за какво го мъкнете тоя бокс
бахти генгстърите
добре, айдеПървоначално написано от exploitedteen
всеки го гонят ненормалници, с вериги, бутилки и боксове в ръка
най-вече моуст хейтед, дето слуша рап и се вживява яко
ако някой ти има зъб, или е станал на криво - идва и те бие
ще почнете вече и пистолети да носите..
разбирам да си някой, дето наистина има достатъчно врагове, ама да го правиш, щото си рапър, или пък пънкар .. хуайх
Има за каквоПървоначално написано от OtherDimension
Преди 4 години и аз си носех, ама го затрих някъде. Яд ме е че не мога да си намеря като за мен. Пръстите ми трябва да са кебапчета, за да ми станат
![]()
Телефон,ключове и пари а понякога и други джунджорийки![]()
присмивах се на позите .. дето по цял ден гледат клипове и се вкарват във филми
иначе аз нося : ключове за вкъщи, за колата, пари, телефон, документи
хаха
Когато излизам вечер:
бокс
спрей за самозащита
пари
телефон
лична карта
Когато ходя в университета:
студентски книжки (имам две)
тетрадка,химикали
магнетофон (за записване на интервюта,още не сме почнали да взимаме,но ни казаха,че когато имаме упражнения по журналистика,ще ни карат)
фотоапарат (за компроментиращи снимки)
бокс (специално си го взимам за един неприятен обект-футболистче от Локо Пловдив )![]()
Ще ми се да кажа,че си взимам и презервативи,ако нещо стане инцидентно и неочаквано,но уви,опита показва,че на мене не ми се случват такива неща.
И да яко се вживявам,все пак са ме били 2 пъти без причина.Няма да споменавам какви хора-то се подразбира.А на най-добрия ми приятел му предстои операция на окото,защото с верига са му счупили очилата и му е влезнало стъкло в окото.Първоначално написано от OtherDimension
Трябва да съм егати Дон Кихота да се размотавам сама по улиците през нощта.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Баси... Няма да си играя с вас. Сигурно ако нещо ви погледна на криво ще ме застреляте/заколите/обгазите/пребиете![]()
мене лично неведнъж са се опитвали да ме бият...нося го да, наистина за самозащита и просто като е в мене си знам, че мога да се защитя. Е, ако ми налетят повечко хора вече е различно..веднъж някакъв извратеняк ме видя като се прибирах и тръгна след мене...бях в квартала, късно беше и бях сама. Отначало си помислих, че е в мойта посока, ама след като разбрах, че следи мен си приготвих бокса, и след като педофила нахален си позволи да ме ОБАРА
![]()
....един прав десен в лицето и на бегом към нас....за тва го нося със себе си...
хич не разчитай на това..... най-много да си навлечеш още толкова бойПървоначално написано от ЕPu
все пак внимавам кой е насреща![]()
за да ударя някого с бокс, наистина трябва да сме имали доста търкания и да имам пълни основания...не удрям ей така за щяло и нещяло![]()
а да, пък и ти беше госпожица
жена с бокс .. най-много да ги възбудиш![]()
по-добре разчитай на нокти и писъци![]()
нямам нокти![]()
а пък писъците..съмнявам се някой да ме чуе, пък още по-малко да дойде на помощ![]()
предният ми пост, естествено беше с голяма доза шега..
но при един бой всичко става за секунди .. едва ли човек има време да го изкара, пък да го сложи ()
особено ако е в някоя раница най-отдолу забутан
Практиката от части доказва товаПървоначално написано от exploitedteen
Ама айде на бас че не си си оставял презервативите вкъщи, за да можеш да кажеш "нямам презервативняма да правим секс"
Карабинера също го свалям веднага. На приятелката ми много съм й се чудел тоя спрей за колко време ще го изкара от страничното джобче. Аз пък без карабинер мисля че съм загубен, заради последното си чупене на ръката. От тогава без карабинер не съм удрял и не знам к'во ще е
ти затва ли не си носиш?!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
спрея...като има нужда от него, го вадя(т.е. ако ще бия някой)Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
или като мисля, че евентуално може да потрябва, т.е. като се прибирам или изобщо вървя някъде сама, и го слагам в джоба.
та, мъкна със себе си раница с ...всякакви боклуци
тефтера ми
портмоне
пари
ключове
телефон
цигари
2-3 запалки/напоследък нямам, щото все ми ги крадат)
химикалка няква
парфюм
нокторезачка
нож/ножче малко де...тва за по-екстрийм случаи, примерно като пътувам на стоп/
кука за плетене/да оправям расти/
салфетки/мокри кърпички понякога
и май тва е...
фейк, в твойта раница кво ли не има![]()
ама куката за плетене ме разби, честно![]()
![]()