- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Фотоапарат.
И обикновените глупости от рода на ключове, пари, кърпички...
телефон, цигари, портмоне, ключове, дъвки и гланц. Това са задължителните неща![]()
Ъъъ...моля?Първоначално написано от fаke
И както Вили спомена, когато ти трябва нямаш време да го извадишПървоначално написано от fаke
Кой ще ти краде пък запалкитеПървоначално написано от fаke
![]()
![]()
Тоя нож можеш да ме убиеш от смях, докато ме гъделичкаш!Първоначално написано от fаke
Салфетки не си носиш никога, използваш всички мои! После си купуваш и си ги вземаш за себе си. Последно си купи като бяхме в Пловдив, пак на гарата и пак като се разделяхме и естествено пак си ги прибра. Забрави да излъжеш че си носиш и лепенки.
добре,че мен никой не може да ме хване в лъжа и мога да се правя на велика по форумите.![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
сашо, тва са единични случаи за които говориш.
спрея когато ми е трябвал, все ми е бил в ръката. ако не вярваш, питай на сандо "оная"
запалките ми ги крадеш и ти, и всички пушачи покрай мен
а с ножа спокойно мога да вкарам някви повреди на отсрещния, поне да го разсея колкото да избягам
Аз запалки не крада, защото не съм пушачНе ми лепвай етикет на лошо момче. Оназ зелената запалка ми е любима, още ли те е яд за нея? Ееехееее...от морето
А твоя нож е по-зле и от един култов нож на БоянНосеше го на път за Поморие преди 3 години. Тогава ми беше и първото ходене. НЯкога трябва да ти покажа снимки от там. Та...оня нож го губи на няколко пъти, ама все го намираше. Единия аз му го върнах, ама защо ли...
Аз твоя го бях...ааее..да бе, ся се сетих защо го харесвах..леле..аз чак сега се замислих къф кирлив нож имаш. Жалко че си го съсипала, много готин е бил навремето
Портмоне( с парии лична карта) , телефон,ключове.
Това задължително!
и чат-пат огледало,гребен,пудра,кърп чки,дамски превръзки хахах![]()
ключове ,портмоне,телефон,живко(тов а е едно копче за късмет,тефтерчето, химикал,и
нож.
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Az puk mrazia 4anti i nikoga ne nosia sus sebe si.Ako otivam na diskoteka si slagam ogledalceto,4ernia moliv i kurpi4kite v 4antata na sestra mi ili na niakoia priatelka.Ina4e po princip si nosia samo telefona,kliy4ovete i portmoneto(v koeto mi e li4nata karta,kartata ot bankata,parite,lepenki a poniakoga si slagam i kliy4ovete vutre)
Ключ от вкъщи,пари,телефон,слушалк за него и гланц за устниТова със сигурност всеки път е с мене.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Както повечето - телефон, ключове, пари и в повечето случаи мп3-плейъра (накъде без него)![]()
Ако пътувам за по-дълго в маршрутката - книга или мп3 плейър...
иначе задължително взимам телефон (който обаче си седи излючен), също и балсам за устни... а ако отивам някъде за 1-2 дни или повече задължително си взимам моливи, листа, тетрадка и химикалка...
Пари, телефон, GSM-a и понякога mp3-то.
Нищо друго не ми трябва да мъкна.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
В мойта чанта понякога има толкова неща, че чак само мен ме няма![]()
А иначе - портмоне, телефон, мокри кърпички, сухи кърпички, превръзка (за спешни ситуации), гланц за устни и огледалце, лепенки
![]()
Ъм портмоне,което прилича на тухла малко..така де..доста е голямо..вътре има пари(понякога..не се задържат мн там),картичка от най-добрата ми приятелка със смешно човече отпред,иконка,снимките на тъпЪните от моя клас и списък с имената им,щот събирам пари за транспортни карти :Д транспортна карта,лична карта,ученическа карта,,"късметлийски" билетчета,касови бележки от мак'донълдс,лепенки,малка,е жедневна превръзка(мн мн малка всъщност)..а в самата чанта...телефон,гланц за устни,ключове,ключодържате л-нокторезачка-пила :Д доста веселка и практична.огледало,черен молив,ластик и фиба.тва е май >_<
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Винаги нося портмонето си ,в което имам какво ли не..
А напоследък ми стана навик да си нося навсякъде червило и гланц...[/quote]
Практична си, практична си.Първоначално написано от stefsi
А куфар носиш ли със себе си?
Ами винаги нося чантата си,в която по принцип има : портомоне,ключове,сенки,сп рала,черен молив,фон дьо тен,кърпички,разни гривнички и такива простотийки... парфюм(когато е останало нещо в него) ... Имаше период,в който си носех всякакви хапчета в чантата... Лепенки.. Ластички за коса..Фибички... Гланц за устни... Офф не ми се изброява повече...![]()
exploitedteen, това с меда беше добро.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Винаги нося със себе си гланц,молив за очи,спирала,слушалки за телефона,мокри и сухи кърпички,ключ и телефон...но май има и още неща![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Винаги си нося ключа от вкъщи и телефона.Такива простотии като спирала и гланц не си нося![]()
винаги присъстващите предмети са телефона, ключове, пари,
документи, мп4, дъвка, тампони, ластик, балсамче за устни кърпичкии тефтер с химикал
в други случаи често нося книга която чета за момента,
рол-он, зарядното за тела и фотоапарата
а изключенията са храна![]()
"Целувка за лека нощ"