- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
презерватив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каменица ТТТТъмно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къци е култ!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ами едвам си побирам глупостите в малката чантичка..
мъкна сигурно 3-4 различни гланца, молив за очи,спирала,1-2 червила,телефон,пари документи,едно парфюмче (30мл.) тампони(да не ме изненадат червени гости ) ключове и цигари..
а чантата ми е ТОЛКОва дребничка..![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
добре де, само аз ли не мъкна гримове, червила, мазила и тем подобни?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
klu4ove,pari,telefon,grimove,obici (vinagi si nosq rezerven 4ift)
Телефон винаги.Пари когато има...иии ключ обикновено...салфетки като съм хремава...
А като съм с раница....нося...ВСИЧКО![]()
По джобовете задължително имам ключ ,телефон и париАма най-вече не мога без телефон
![]()
Sega 6te proverq...Az si nosq dve spirali, pudra, ruj, glanc, senki, 5 grivni, prysten, pari, telefon. Ami sega kato gledam ne sa malko ne6tata ama i 4antata ne e malka i nz kak q zatvarqm![]()
come back to me baby
Sega 6te proverq...Az si nosq dve spirali, pudra, ruj, glanc, senki, 5 grivni, prysten, pari, telefon. Ami sega kato gledam ne sa malko ne6tata ama i 4antata ne e malka i nz kak q zatvarqmaaa i da ne zabravq tekst na edna pesen - mn qka
![]()
![]()
![]()
![]()
come back to me baby
Sega 6te proverq...Az si nosq dve spirali, pudra, ruj, glanc, senki, 5 grivni, prysten, pari, telefon. Ami sega kato gledam ne sa malko ne6tata ama i 4antata ne e malka i nz kak q zatvarqmaaa i da ne zabravq tekst na edna pesen - mn qka
![]()
![]()
![]()
i 4eren moliv sa6to
come back to me baby
Телефона ми е редовно забравен в къщи,а сега и не ми трябва,защото ми спряха изходящите обаждания.Ключове взимам понякога за разнообразие и винаги подрънква по някоя стотинка в джоба,а мазотий от рода на спирали ,червила и подобни не нося ,защото и не ги ползвам особено
NikOга не си нося протмонето с мен...Не знам защо...Но не излизам без пари,гсм,ключове
![]()
Мии аз напоследък каквото сложа в чантата не го махам![]()
Иначе..телефон,портмоне,клю чове,химикалка и mp3 :P
ami protmone, klu4ove, telefon, d1vki, spirala, ogledalce, moliv za o4i, senki, glanc, k1rpi4ki, fibi4ki, handsfree iii mai e t0va![]()
телефона си :Р
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
не излизам без,телефон,пари,ключове,гл анц за устни,хидратиращ крем,мокри кърпички и спирала!също нося в едн несесерче пила за нокти ,лак и едно да бутане на кожички![]()
Нямам нито една чанта...всичко тъпча по джобовете си...нося ключове,пари и телефона си...
по едно време като излизах вечер си носех и бокс,но после осъзнах,че няма смисъл от него...ако се паникьосаш изобщо няма да ти бъде необходим този бокс...
There are times I could come to you and hurt you...
Аз винаги си нося пари, телефон, карта, ключове, гланц за устни и носни кърпички (само когато знам че ще ми потрябват)![]()
By FaRaOnA
cigari zapalka glanc moliv za o4i telefon pari
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
i az sum su6tata rabotaПървоначално написано от MostHated
klui4ove (na debela veriga
) telefon, portmone (pari i dokumenti) cigari, zapalka, boks
priqtelkata mi nosi kvi li ne ne6ta v me6kata - moliv za o4i i ogledalo, portmone, kliu4ove, telefon, 4eren lak i o6te ne znam kvo ima vutre