.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 236
    Аз си ходя с една раничка и в нея си нося всичко,защото имам навика понякога да не се поприбирам у нас за по 2-3 дена,а трябва да имам всичко Нося си:телефон,ключове,портмон ,сухи и мокри кърпички,ментови бонбонки,дъвки,гланц за устни,спирала,молив за очи,огледало,тефтерче,хими ал,парфюм,mp4,четка,ластици.. .нося си и спрей за самозащита :P

Walk go home boy...

Телефон, пари, носни кърпички, гланц за устни... чантата ми обикновено е един малък хаос!

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Раница!
    Абсолютно нявсякъде я мъкна
    Вътре има всичко и винаги там си стои
    През...някъде 2 месеца се сещам да я преподредя
    иначе нося и неща,които изобщо не ми тряат
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Ммм, зависи с колко голяма чанта съм. Иначе обикновенно: пари, ключове, телефон, сухи и мокри кърпички, огледалце, гланц, коректор за пъпки, тук- там някое червило, джобно тефтерче, химикал, шнолка, фибка, дъвки, лепенки, хапчета...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Портмоне,ключове,парфюм,2-3 гланца ,телефон , гребен, огледало .. обаче нещото без което не мога да изляза.. това са дъвки ахахаха.. винаги имам дъвки в чантата си , защото не мога дори да си представя да изляза някъде и примерно да си купя да ям.. след това да нямам дъвки .. апфф
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

хм.. ми азз стига да имам място си помъквам цялата козметика
    иначе портмоне, две връзки с ключове (щоту мога да реша да отида при баща ми) карта за градския транспорт (не излизам без нея ) париии кредитна карта за всеки случай... и най-разновидни гримове и боклуци (до оня ден носих пъзел ) кърпички сухи и мокри, дъвки и телефоните... абе всичкуу
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

О..ами винаги нося ключове,пари,телефон,гланц, молиж за очи,спирала,химикал,салфет и...тампони...и май това,а и понякога си вземам парфюма..май това
    Как искам да върна дните назад,да бъдем отново малки деца..как искам да върна дните назад,да бъдем с ония големи сърца..

не нося простотийки от рода на гримове червилца и тем подобни...винаги нося телефон,ключове пари...и това което ми трябва з аямстото където отивам

Град
    Ямайка:)
    ам пари само
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Не нося чанти...нося си най-важното-телефона,пари,ключове(рядк ).И това е...няма смисъл да изнасям цялата покъщина нали?

Нося си парите,телефона,ключовете и балсама за устни в чантата.Понякога тетрадка и химикал.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Мн неща мога да помъкна все пак ходя с раница - книга имам,телефона,портмоне,лис чета и графит..... огледало,мп4,разни дребни нещица )

Мега фен
    Град
    София
    Мраэя да нося чанта,не го и правя !Винаги си пъхам всичко по джобовете !Нося джиесема,ключове и естествено парички
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    По принцип не нося чанта,но в редките случаи когато я взема си слагам гребен,парфюм,тефтерче,МП3-ката,телефона и огледалце...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нося си молив за очи, гребен, огледало, носни и мокри кърпички, гланц за устни, дъвки, портомоне, ключовете за вкъщи, 1-2 тампона за всеки случай, фотоапарат от време на време.. и май е това
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

не нося 4анта а раница в нея нося тетрадка,химикал,любимата ми шапка,дискмена,слушалки,ди кове,резервни батерий,блуза,спрей за рисуване,телефон,пари,ли4на карта,клю4ове,ножица и пергел (не питайте за кво са ми ) И май 4е е т'ва

emi pari,telefon-i dvata ponqkoga glanc za ustni, himikalka,lastik za kosa,klu4,kurpi4ki,lenta za kosa i kvoto o6te se setq slagam
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

телефон пари ключове мп4 кърпички и гланц за усни

Не нося чанта като излизам..може само раничка, ама нея я взимам когато трябва да ида някъде и имам какво да нося, така че според случая, а иначе сичко блъскам по джобовете-телефон, ключове, дъвки, пари,гланц друго не ми трябва

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    избягвам да нося 4анти и тем подобни глупости ...Ако си купувам нещо,го слагам във плик4е ...Ина4е пари,телефон и гланц за устни

ами в чантата си тя е от ония малките дамските знаете ги.Охх там нося козметика ама н цялата два гланца цветен и безцветен да си ги мажа по устните .Една кутийка сенки с две четцици спирала молив за очи и устни .Пудра и фонтъоден много рядко и разбирасе парфъом или дезондорант и мокри кърпички.Освен тия щурийтики си нося протмонето задължително личната карта и карта за пътуване клъочове телефона дъвки и евентуално тампони.А за даскало си имам по голяма чанта от тия тип пазарските и там мъкна учебници тетрадки телефона пари клъочове и гланц.

Чанти не нося иначе никъде не отивам без цигарите си и телефона.Пъхам ги в джобовете си

ами тъпча всичко което може слагам телефона и МР3-ката задължително , ключовете , портмонето , цигарите , запалката , черния молив и огледалото , кърпички , химикалка и едно бележниче в което си драскам това е май за обикновено излизане а иначе ако съм без чанта взимам само телефона , пари , ключове и МР3-ка , а ако е ме мързи и черния молив

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ако не си нося чантичка все едно нещо ми липсва.

По темата-телефон,гланц за устни,молив за очи,ключове,пари ии май е това
    f@nt@zi@

И аз само телефончето , пари и ключове , а понякога и мп3-то
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си