- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Аз си ходя с една раничка и в нея си нося всичко,защото имам навика понякога да не се поприбирам у нас за по 2-3 дена,а трябва да имам всичкоНося си:телефон,ключове,портмон ,сухи и мокри кърпички,ментови бонбонки,дъвки,гланц за устни,спирала,молив за очи,огледало,тефтерче,хими ал,парфюм,mp4,четка,ластици.. .нося си и спрей за самозащита :P
Walk go home boy...
Телефон, пари, носни кърпички, гланц за устни... чантата ми обикновено е един малък хаос!![]()
Раница!
Абсолютно нявсякъде я мъкна
Вътре има всичко и винаги там си стои![]()
През...някъде 2 месеца се сещам да я преподредя
иначе нося и неща,които изобщо не ми тряат
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ммм, зависи с колко голяма чанта съм. Иначе обикновенно: пари, ключове, телефон, сухи и мокри кърпички, огледалце, гланц, коректор за пъпки, тук- там някое червило, джобно тефтерче, химикал, шнолка, фибка, дъвки, лепенки, хапчета...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Портмоне,ключове,парфюм,2-3 гланца,телефон , гребен, огледало .. обаче нещото без което не мога да изляза.. това са дъвки ахахаха.. винаги имам дъвки в чантата си , защото не мога дори да си представя да изляза някъде и примерно да си купя да ям.. след това да нямам дъвки .. апфф
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
хм.. ми азз стига да имам място си помъквам цялата козметика![]()
иначе портмоне, две връзки с ключове (щоту мога да реша да отида при баща ми) карта за градския транспорт (не излизам без нея) париии кредитна карта за всеки случай... и най-разновидни гримове и боклуци (до оня ден носих пъзел
) кърпички сухи и мокри, дъвки и телефоните... абе всичкуу
![]()
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
О..ами винаги нося ключове,пари,телефон,гланц, молиж за очи,спирала,химикал,салфет и...тампони...и май това,а и понякога си вземам парфюма..май това![]()
Как искам да върна дните назад,да бъдем отново малки деца..как искам да върна дните назад,да бъдем с ония големи сърца..
не нося простотийки от рода на гримове червилца и тем подобни...винаги нося телефон,ключове пари...и това което ми трябва з аямстото където отивам
ам пари само![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Не нося чанти...нося си най-важното-телефона,пари,ключове(рядк ).И това е...няма смисъл да изнасям цялата покъщина нали?![]()
Нося си парите,телефона,ключовете и балсама за устни в чантата.Понякога тетрадка и химикал.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Мн неща мога да помъкна все пак ходя с раница - книга имам,телефона,портмоне,лис чета и графит..... огледало,мп4,разни дребни нещица)
Мраэя да нося чанта,не го и правя!Винаги си пъхам всичко по джобовете
!Нося джиесема,ключове и естествено парички
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
По принцип не нося чанта,но в редките случаи когато я взема си слагам гребен,парфюм,тефтерче,МП3-ката,телефона и огледалце...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Нося си молив за очи, гребен, огледало, носни и мокри кърпички, гланц за устни, дъвки, портомоне, ключовете за вкъщи, 1-2 тампона за всеки случай, фотоапарат от време на време.. и май е това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не нося 4анта а раницав нея нося тетрадка,химикал,любимата ми шапка,дискмена,слушалки,ди кове,резервни батерий,блуза,спрей за рисуване,телефон,пари,ли4на карта,клю4ове,ножица и пергел (не питайте за кво са ми
) И май 4е е т'ва
![]()
emi pari,telefon-i dvata ponqkogaglanc za ustni, himikalka,lastik za kosa,klu4,kurpi4ki,lenta za kosa i kvoto o6te se setq slagam
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
телефон пари ключове мп4 кърпички и гланц за усни
избягвам да нося 4анти и тем подобни глупости...Ако си купувам нещо,го слагам във плик4е
...Ина4е пари,телефон и гланц за устни
![]()
ами в чантата си тя е от ония малките дамските знаете ги.Охх там нося козметика ама н цялата два гланца цветен и безцветен да си ги мажа по устните .Една кутийка сенки с две четцици спирала молив за очи и устни .Пудра и фонтъоден много рядко и разбирасе парфъом или дезондорант и мокри кърпички.Освен тия щурийтики си нося протмонето задължително личната карта и карта за пътуване клъочове телефона дъвки и евентуално тампони.А за даскало си имам по голяма чанта от тия тип пазарските и там мъкна учебници тетрадки телефона пари клъочове и гланц.
ами тъпча всичко което можеслагам телефона и МР3-ката задължително , ключовете , портмонето , цигарите , запалката , черния молив и огледалото , кърпички , химикалка и едно бележниче в което си драскам
това е май за обикновено излизане
а иначе ако съм без чанта взимам само телефона , пари , ключове и МР3-ка , а ако е ме мързи и черния молив
![]()
Ако не си нося чантичка все едно нещо ми липсва.![]()
По темата-телефон,гланц за устни,молив за очи,ключове,пари ии май е това
f@nt@zi@
И аз само телефончето , пари и ключове , а понякога и мп3-то![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!