- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
pari klu4ove cheren moliv 4ervilo(glanc) mokri karpi4ki lastika za kosa ponqkoga parfum do skoro nosih i cagari ama gi otkazah i ve4e ne nosq![]()
Не нося "чантички" всичко необходимо слагам в джобовете си ,а именно GSM,пари и ключовена ръката си винаги имам някоя ластичка за коса и това е
аз нося черен молив ,спирала ,най малко 3 гланца(нз как става така) телефона, пари ,ключове, olips, тетрадка (да си драскам някфи мой откачени мисли) маркер ,картата за рейса
,гребен,понякога и лак за коса(ако ми е по голяма чантата),парфюм...абе въобще мъкна цялата къща
![]()
![]()
![]()
В живота си се опитвам да намеря отговорите!
Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
Не ми трябват симпатиите ви!
mm gsm,pari i lastik na rukata
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Nosq si lastika,gsmite,neseser4e s grimove(moliv,spirala,glanc,4ervilo,ogledalce,grim i korektor),nqkoe tefter4e da draskam ako mi e sku4no,o4ilata mi ako ima clunce,himikal,kurpi4ki,portmoneto,klu4ove,mp3-to,baterii,handsfree,disc sus hubava muzika vinagi e s meni mai tova e si4ko
az o6te ne nosq 4anti vzimam telefon,duvki,pari
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Първоначално написано от Rock & Roll Queen
тъй тъй
аз си нося малко грим4ета ,обикновенните неща-спирала,пудра,о4на линия и парфюм.нося и клю4ове,пари,телефон и цигари
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
mi i az ne nosq fon dio ten i dr takiva idiot6tini samo nai vajnoto telefon pari mp3 kliu4ove cigari i zapalka i tuk tame nekoi tampon![]()
Гланц за устни.![]()
пари,гланц,черен молив,спирала,сенки,дъвки,к лючове,телефон,мп3,морки кърпички,огледало,понякога и две,други гримове понякога ъ тва е за което се сещам
Страшно много неща за съжаление.![]()
+ гланц за устниПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
tela zaduljitelno bez nego ne moga,klu4ovete,pari i mp3kata![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
задължително си взимам ключове![]()
а пък останалото.... зависи накъде излизам![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
ключове,телефон,mp3,пари (ако имам) иии тва е. Не нося чанти-пъхам по джобовете или ако съм с някоя фр в нейната чанта![]()
Красиво е онова,което не можеш да поискаш до примениш!
Винаги ходя с големички чанти..не мога с малки просто.
Вътре има всичко почти : документи,дезодорант,пари, ърпички,огледало,гримове,п арф.,тетрадка, лак,четка,шноли и други ... както един фр казва - " тва ти е малкият апартамент"
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от cute_emo_girl
Забравяш нещо много важно за всяко уважаващо се емо момиче..
Не нося гримове и огледалца,само пари,телефон,лична карта,карта за градски транспорт,карта за БДЖ,цигари.
Искаше ми се да кажа,че ми се налага да нося презервативи,ама нейси...![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
pari,gsm,klu4ove,box,tetradka,himikal,portmone,4er vilo,cigari![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Задължително си нося портмонето , телефона , заздравител за устни , парфюм , носни и мокри кърпички и Рексона или Лейди спийд....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..