- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Не нося чанти щото няма с кво да ги пълня,па и не са удобни.Нося само телефон,пари и ключове,може и дъвки,ама всичко ръгам в джобовете.
Портмонето (парите и личната ми карта са там), телефона, ключовете и някакъв гланц![]()
>>> House Music <<<
kinti, cigari, zapalka, telefon ii nqkoi glanc i cheren moliv![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Обичам да ходя с малки чантички, тъй като имам навика да нося малко неща със себе си когато излизам.Общо взето всеки път има:
-пари
-мобилният
-ключове-не винаги
-огледалце
-гланц
-цигари и запалка
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В чантата си никога не нося нещо което да ми потрябва..слагам по някоя тениска или гащи,за да изглежда само,че има нещо в нея.
Иначе телефона и ако имам пари - джоба и някой път (ама много рядко) ключове..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Нося:
Мобилният
ключовете
пари
оглеалце
черен молив за очи
черна спирала
гланц
дъвки
.....и това е горе долу.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Нося си телефон, пари, ключове, цифровия, портмоне и дъвки.Понякога, ако се сетя взимам и гланц за устни...
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Ключовете, телефоните, пари, дъвки, понякога портмоне, защото е хипер огромно, ако съм с чанта нося и тефтер, химикалка, гланц, огледало, рол-он и каталог на Ейвън.
mindscan
Телефон,ключове и пари,слагам ги в някой джоб и готово.Мразя чанти и портомонета.
;]
Портфейл, ключове, gsm, слушалките за телефона, някоя фибичка и малка шноличка (преди и ластик, но вече съм с къса коса ии..) задължително някакъв гланц-а може би два, гребенче, молив за очи, кърпички (сухи и мокри) и дъвки .. май това е най-често попадащото в чантата ми, разбира се, има и други неща които слагам обаче само когато съм извън България.. като например малка минерална вода (като разглеждам се изморявам бе
да не говорим когато е така през лятото..не се отделям от шишето с вода
) и цифров фотоапарат
..тфа е
..Gia panta tha meino an rotas (music)
мм фотоапарата ми дъфките и протмонето а и ключовете ... (: грим не нося в чантичката освен ако не излизам за повече от 5 6 часа .. / научих се да ползвам само неща които са траини и не се разтичат или размазват/
Жените може бе си мъкнат гаджетата, а аз си мъкна "ковчега" наречен ум, съзнанието, егото и естествено тялото ми![]()
ключове, лични карти, пари, дъвки, крем за ръце, капки за очи (!),
празни пакетчета от дъвки =D, zig zags, запалка,
цигари, вода, чадър, нещо сладко, връхна дреха,
advils, wake ups,
биберон : ) в случай,че си намеря Е докато съм навън,
очила, някъф парфюм, понякога грим, огледалце, презервативи,
маркери, за да драскам в автобусите като ми е тъпо,
ipod и фотоапарат
мисля, че тва е..
и после чаната ми тежи един тон, ма както и да е,
![]()
Pari,telefon,kliychove,tetradkata mi,himikali,glanc,balsam za ystni,dva cvetni moliva za ochi,spirala,mokri i syhi kurpichki,damski prevruzki(vsqkakvi),ponqkoga tamponi,aparat,ako imam mqsto kniga,otdelno vsqkakvi listcheta i nqkakvi takiva santimentalnosti,ikonki,flash pamet,lekarstva...Chak se chydq kude subiram vsichko...![]()
А защо не носиш?Първоначално написано от RAWRRR
Аз не излизам без: нож, карабинер, портмоне (най-важни са ми книжката, талона и пари), телефон, ключове. Други неща рядко нося. Лятото рядко излизам и без очила.
От странните "girls" сиПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ключове,телефон,портмоне,г ебен,огледало,балсам за устни,гланц,рол-он,мокри и носни кърпички,дъвки и понякога тефтерче и химикал.
телефон, портмоне, ключове и бутилка вода
Ключ
GSM (без него НИКЪДЕ)
Гланц
Дъвки
Пари
Маркери
ииии....може би запалка макар че не пуша![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
И аз не нося дамска чанта.Някак си досадно ми е.Тикам по джобовете.Винаги си вземам ключовете,телефона,пари и гланц.Дъвките после ги купувам.
![]()
ако съм с малка чанта -> пари, GSM'a, мокри кърпички или носни, балсам'а за устни, огледало и МР3'ката, иначе в голямата чанта....само мен ме нямавс. изброено горе + парфюм/дезодорант, гримове разни, дъвки, дамски принадлежности, лекарства, разни листове се подмятат, химикали и какво ли още не
![]()