- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мъкенете с вас винаги?(girls)
Чанти рядко нося.
Иначе винаги със мене са:
телефона
слушалките
парите
дъвки![]()
London Tipton
klu4ove telefon portmone moliv za o4i glanc za ustni parfum
не обичам да мъкна чанти,за тва само най-необходимото телефон,пари,ключове и кърпички...понякога и музиката *mp3 player* си взимам ако е останало свободно място в някой джоб
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
цигари, пари, ключове, портмоне и напоследак листчета ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз като повечето рядко мъкна чанта със себе си.Най-важното за мен е ~> телефон ,, ключ ,, пари ии дъфкии![]()
...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз съм с мешка, нося:
телефон, кинти, ключове, плеър, апарат, ментови бонбони, кърпички, гримове, огледало, тетрадка, химикал, връхна дреха. Тези основно, но винаги има и други ненужни работи.
Джоб-телефон и ключ за вкъщи.
И винаги,винаги из джобовете ми се търкалят някакви стотинки-може да са 2 стотинки,но ги има.![]()
Напоследък съм почнала да нося една големичка чанта която ми е доста удобна. В нея има
чадър,
портмоне,
ключове,
телефон,
инхалатор,
кърпички,
хапчета за глава,
химикалки,
гримове (черен молив за очи, гланц, балсам за устни, спирала)
огледалце... сега не се сещам за друго но май има разни ненужни дреболийки..![]()
![]()
В чантата си винаги имам: портмонето ми с личната карта и парите ,ключове,ключа от колата,телефони,мокри и сухи кърпички,огледалце,химикал ка,тефтерче,IPOD,портмоненце с гримове,ластик за коса,зарядното за телефоните ми и IPODA и за всеки случай,кутийка тампони OB.
Първоначално написано от Chr!sSie
Аз нося телефон, пари, ключове, дъвки, нокторезачка, пила, черен лак, iPod, сухи и влажни салфетки, снимка на гаджето, червило на NIVEA с череша, черен молив, парфюм и май е това.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Ами доста такива теми![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Двата телефона и ключ![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Клъч,портмоне,телефон,кърп чки,гланцове,някоя друга гривна,огледалоЗаради това,че постоянно се гледам в огледалото една фр ми лепна прякора "Нарцис"
![]()
Cigari, zapalka, telefon, pari, kliu4ove, nosni kurpi4ki.Ako e po golqma 4antata slagam i grimovete.
**
Ми зависи с какво съм облечена.Ако съм в спортно елегантен вид нося чанта в която има:2 телефона,влажни кърпички,дъфки,портмоне,ма ко парфюмче,презерватив,ласти к,фибичка,сгъваема четка за коса,несесерче с гримове/фдт,пудра,спирала,сенки,бал сам,блясък,черен молив/.Ако съм се изтупала официално нося малка чантичка в която има телефон,портмоне,пудра,чер н молив и блясък за устни.
Май доста неща си нося ама чантата за мен е част от човешкото тяло![]()
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
Телефон,пари и личната карта(рядко,но се случва..)
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Телефон и ключ.Понякога и пари![]()
еми ключове, телефон, пари, черен молив, книга, химикал, айпода, дъфки и хапчета.
портмонето телефон ключове и дъвки
GSM
Ключове
Пари
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър