Цитирай Първоначално написано от onlyou
Искам да споделя проблема си с вас и се надявам да ми помогнете.Преди повече от 4 месеца вървях с едно момче.Вървяхме сравнително малко време - месец,месец и половина,но той така ми влезе под кожата,че немога да спра да мисля за него през цялото време.Проблема е тук,че скъсахме без основателна причина и за края бях виновна аз.Сега това ме измъчва страшно много.През малкото време,което бяхме заедно той се държеше прекрасно с мен.Водише ме навсякаде,даваше ми винаги отчен къде отива,с кого и кога ще се прибере,и то без да го питам.Още първите дни ме запозна с неговите приятели и винаги им казваше колко много държи на мен и те съответно се държаха също прекрасно.Подаряваше ми подаръци и дори ми даде гривна,на която беше гравирано "Обичам те".Мисля си дали ще ми даде втори шанс.Той още се държи добре с мен.По тел. и по Skype си говорим съвсем приятелски,още ми споделя някои неща и винаги когато направи нещо се обеснява и ми казва,че държи на моито мнение,за това не иска да си мисля лоши неща за него.Но като ме види все едно нещо му става..хвърля ми само една изкусвена усмивка и бърза да се разминем.Нещо го притеснява,само шава и не се задържа на едно място.Преди няколко дни .. 7-8 беше казал на един негов приятел как си мислил,че аз съм истинската,но и аз съм го разачаровала.И сега се чудя дали имам още шанс с него и дали ако му обесня какво чуствам към него след толкова време ще ми се исмее .. Много искам да получа втори шанс,но не знам какво и как да му кажа .. Моля ви,помогнеете мии
Ето подходящи думи: Дай ми втори шанс, аз те обичам.