- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го/я забравя?!
Може и да има такава тема, но да не съм я мернала, та.... имате ли си някаква универсална рецепта, с която си лекувате несподелената любов? Напиване, или много рев и шоколад, или се хвърляте на врата на друг/а...?
ми пишеш ми на мен и така се забравя тва е рецептата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
считай, че съм ти писала. Нека видим какво можеш...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Докарваш си Алцхаймер...
Дам съгласен съм тузаро. Пишеш на мене и забравяш.
Иначе универсалното го показаха по доктор Хаус=>> електрошок през мозъка.
NaMiram Si DruGAm pURvo Mn aLkohol i.... i trqbva da stane
![]()
А за тебе знаем ти си мноу яка пичка...и ходят се тебе за да те чукат бясно алколизираните ти връстници...тъй че за теб бих перефразирал една песен на Риана...Shut up and DieПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
от каде си?Първоначално написано от babity
ХАХАХАХАХАХ.Първоначално написано от stefsi
дам режи си вените и казвай,че живота е скапан. жалко,че съм в форум иначе щях да ти дам поне 20 основателни прични, но ме мързи да пиша сега. Боже, пази, Боже сляпо да прогледне, Боже!
В началото,когато ми е много гадно си слушам тъжна музика и си плача самичка! Като минат няколко дни се опитвам да съм по-ведра,усмихната,излизам с приятели по-често! Постепенно ми минава!
Първоначално написано от stefsi
Мдаааа гениален правопис...тъпи сте на бургия и 2чките...режете вените няма да е голяма загуба...щом разсъждавате по тоя начин...жалко че не ви стиска...кфо като сте сами.Голямата работа...време бол тва че искате от 14 годишни да ви тичат по гъза и да си мислите че лапетата разбират от любов...ох ма божеее.Простнете...кфо като са ви зарязали продъжаваш напред няма нужда да оревеш света че си самотна...или пък да пиеш или да се дрогираш от това го голяма глупост няма...щом са те заразали значи не те заслужават...или ти не го/я заслужаваш...
тва е резането на вените таман е и модерно и минаваш към ЕМО обществото и там се депресирате сички [-o< [-o<Първоначално написано от w0sh
майна ситиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Отсега ви виждам, че ще се взимате. Васко обещал си ми едно кумуване да не забравиш....Първоначално написано от babity
и ся кат е неграмотна дай да я убием...Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
Имам универсална рецепта за всичко нарича се Макаров![]()
момичето е депресирано пак и е малко не е научила цялата азбука ощеПървоначално написано от thefreak
![]()
тва май ми е най смисления пост от както имам регистрация
и аз и азПървоначално написано от thefreak
А аз бас хващам че неможеш да направиш разлика между glock 17 и тефлонов тиган![]()
ми каде да види в началните училища нама такива интересни работиПървоначално написано от thefreak