.

Виж резултатите на анкетата: Как повече харесвате момичетата,с грим или без ?

Гласували
123. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Без грим ..

26 21,14%
  • С много грим ..

7 5,69%
  • С малко грим ..

90 73,17%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Как повече харесвате момичетата,с или без грим ?

Интересно ми е,как повече харесвате момичетата с грим или без ? .. е то е ясно,че никои не харесва такива дето имат все едно маска на лицето,за това да поясня,че става дума за малко лек грим,който подчертава хубавите черти

Btw : Ако има такава тема,се извинявам,че се повтарям.Аз не намерих..
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Харесвам ги с малко грим...не обичам 2 см слой от гримове ружове пудри и други глупости...даже да си кажа и без грим да са още по добре ама в днешно време коя ходи без грим

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Момиче съм,но все пак ще кажа,че и за себе си предпочитам или с малко или без

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Харесвам ги с малко грим...не обичам 2 см слой от гримове ружове пудри и други глупости...даже да си кажа и без грим да са още по добре ама в днешно време коя ходи без грим

На същото мнение съм

Голям фен
    Повечето момчета дето съм питала харесват момичета с малко грим - спирала + черен молив + малко пудра.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Момиче съм,но лично за себе си предпочитам малко грим,колкото да подчертая чертите си.Не ми харесват момичетат с мн грим,защото изглеждат,като на карнавал.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    az lichno izpolzvam po-malko grim ... i haresvam hora s po-malko grim... no ponqkoga se sluchva i s po tejak grim da sam .. naprimer ako hodq na nqkoi klub ili disko

Ами с по-малко грим

аз съм момиче и почти не използвам гримове .. само когато има повод , а не при всяко излизане
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

И аз съм момиче и се харесвам с малко грим. Естественото е най-хубаво според мен. Пък и не смятам за нужно да се гримирам примерно вс ден за училище със сенки, фон-дьо-тен, руж, червило и дрън-дрън... В ежедневието ползвам гланц, пудра и спирала, защото мн държа на миглите си Другото е излишно според мен поне. Ако има повод - сенки, но малко, не като Менсън или молив, но никога в стил магистрална Клеопатра
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
    az lichno izpolzvam po-malko grim ... i haresvam hora s po-malko grim... no ponqkoga se sluchva i s po tejak grim da sam .. naprimer ako hodq na nqkoi klub ili disko
    Да,и аз така..През деня слагам само спирала и гланц,а по някой път ако имам нужда и малко коректор
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Град
    In YouR HearT
    Спирала и черен молив, балсам за устни или гланц. Естествено при специални случаи, всеки иска да се поиздокара - тогава вече идва тежкия грим . Но ако всеки ден се гримираш като за последно, си пропускаш шанса да изглеждащ наистина различен понякога.
    One day Friendship & Love met one-another. Love asked Friendship -"Why do You exist if I'm there?" So Friendship said -"To give a Smile to those eyes in which You leave Tears."

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Гримът се използва за да подчертае хубавите черти от лицето ни.Прекалената му употреба според мен не е красива,дори понякога състарява.Аз слагам грим,но малко-спирала,молив и гланц.Не прекалявам.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

с малко грим, повечко грим на важни срещи и т.н.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Без или с малко.
    Не обичам да гледам момичетата с натрапчив грим...много ми е грозно
    Айде ако са черни сенки и т.н. - ок, ама като мацнат някакви шарении
    хъхъ..

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    S malko
    Next Time I`ll be True...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    s malko grim e nai-dobre,a savsem bez grim sa6to ne e mn priemlivo,pone spored men
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз също съм за малкото грим.По принцип аз използвам само гланц и много рядко спирала...А понякога нито едното,нито другото..не ми е комфортно с грим,не знам защо....

Мега фен Аватара на koalka
    Би трябвало без грим, защото тогава наистина се вижда красотата на едно момиче, а не с тонове грим.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Изопщо не харесвам млади и красиви момичета, които сглагат много и то тежък грим, който никак не е подходящ за ежедневието. Аз използвам спирала и гланц; в по-редки случаи слагам молив или светли сенки, много много рядко и фон-дьо-тен (когато имам пъпчици), но винаги се старая гримът ми да е лекичък, подходящ за възрастта ми

С малко грим..
    ~!1912!~

Град
    Търново.... Велико Търново
    някво леко червилце не крещящо, сенки и спирала са напълно достатъчни за да изглежда едно момиче добре но има и такива които и без тях са си много добре

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    моми4е съм.. но 6те кажа 4е ако бях мом4е 6тях да се кефя на моми4ета с мноо грим..и аз нЗ 6то ма ме кефат пове4е.. ест всеки си е разли4ен..има моми4ета които са ужасни без грим (давам пример за себе си ) както и такива които без грим им е по хубаво така4е Нз...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от SuN_LiGhT
    Аз също съм за малкото грим.По принцип аз използвам само гланц и много рядко спирала...А понякога нито едното,нито другото..не ми е комфортно с грим,не знам защо....
    и аз съм така!само дето използвам често прозрачна спирала,нещо не се справям с черната {ставам една смешна,да не говорим че миглите ми се слепват и прочие}
    но всички казвате сега с малко грим,ами вижда ли ли сте как изглежда едно например 14-15 годишно с черен молив,според мен на 25 години!незнам изглежда ми смешно на мен този молив.разбирам металите и тем подобните,ама е много грозни
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Аз ходя без грим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си