- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика във възрастта.
vliubena sam v 1 mom4e, no toi e s godina po-malak, az sam na 16, a toi na - 15. mn li e stranno ili az se 6a6kam za gluposti? priqtelkite mi me bazikat, 4e e malak. pravi li sa?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
1 година е нищо. Важното е дали желанията и очакванията ви се припокриват...и акълите, разбира се. Аз на 19 тръгнах с мъж на 18.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Въобще не им се връзвай. Най-важното е, че харесваш момчето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако чувствата ви един към друг са истински,разликата в годините ви не би трябвало да те тревожи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е проблем. Приятелят ми е 1 година по-малък от мен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Еми за странно не е странно,защото познавам много момичета,които ходят с по-малки от тях.Въпреки,че аз не бих тръгнала с по-малко от мен момче освен ако не е в началотото на годината роден тъй като аз съм в края,но да не се отплесвам.Щом се харесвате давай да не ти пука кво мислят приятелките ти.ЗА ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА!!!![]()
BIE-BIE!
Дреме ти на ... щом се смеят завиждат ли де да знам няма ников значение възрастта важното е вулкана да бушува![]()
Няма да се притесняваш
Поеми във вярната посока
Щом го харесваш, значи нямаш проблем... Или за теб са по важни тъпите подмятания на някои хора? Ако той също те харесва какво ви пречи..![]()
Познавам едно момиче 8ми клас, което ходеше с 5ти клас.. И то момичето не е негъдаво или нещо.. Дори е хубава.. Но просто казваше, че обича това момче (съмнявам се наистина да зна какво значи любов, но...) , и беше с него..
Да не те интересува мнението на другите..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Една година не е нищо.Вообще да не ти пука![]()
една година не е кой знае колко съществена. споко.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
+1.Кратко и ясно.Първоначално написано от SWASTICA
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
xa az imax gadje s god po maluk i men me buzikaxa ama ne mi pukashe..az go obi4ax i tfa e vajnoto..i oshte go obi4am.. taka 4e xi4 da ne ti puka za 1 god nishto ne e![]()
Да съгласна съм,важното е на теб да ти е добре.Първоначално написано от summer flower
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+2Първоначално написано от Seniorita
Животът е адът описан в Библията!
Vob6te p1k ne sa pritesnqvai!Tova o6te pove4e e samo 1 godina.Ne e tolkova stranno kaji na priqtelkite si 4e za lubovta nqma granici i e vajno da ste 6tastlivi a ne 4e mom4eto bilo s 1 god po-malko.I kakvo ot tova?!da ne bi da ne e 4ovek??Uspokoi se i uspeh!
spored men nqma absolutno nikak1v problem
Зависи дали ти го чувстваш като малък![]()
+2Първоначално написано от Seniorita
Успех!![]()
Няма нищо лошо в това ...
Един мой познат на 17 години в момента ходи с 20 годишно момиче и като видях SMS-ите които му е пращала си личи колко е влюбена в него ... ТАКА ЧЕ ДА НЕ ТИ ПУКА![]()
![]()
Успех
А и друго нещо .. защо трябва всички момичета да са с момчета по-големи от тях !??! Не се води по акъла на другите щом ти допада ВЗЕМАЙ ГО :P
+1Първоначално написано от SWASTICA
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
i mejdy drygoto lelq mi e na 27 a muja i e na 25 i ve4e imat votoro dete i moga da ti kaja 4e razlikata v godiniti sni6to ne im e popre4ila taka 4e...ti si re6ava6 vse pak.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
хахаспокойно 1 година нищо не е , давай
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!