.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Разлика във възрастта.

vliubena sam v 1 mom4e, no toi e s godina po-malak, az sam na 16, a toi na - 15. mn li e stranno ili az se 6a6kam za gluposti? priqtelkite mi me bazikat, 4e e malak. pravi li sa?

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

1 година е нищо. Важното е дали желанията и очакванията ви се припокриват...и акълите, разбира се. Аз на 19 тръгнах с мъж на 18.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Не е малък, разликата е много малка-една година.

Град
    kadeto iskam
    Не няма нищо странно или смещно, все пак тва е 1год. Щом си си го харесала да не ти пука че приятелките ти ти се смеят а и щом ти се смеят. Смятай какви приятелки са ти.
    Аз имах една позната, тя беше на 17 и тръгна с момче на 14, всички я базикаха, но тя си продължи с него и и беше кеф. :P

Въобще не им се връзвай. Най-важното е, че харесваш момчето.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако чувствата ви един към друг са истински,разликата в годините ви не би трябвало да те тревожи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не е проблем. Приятелят ми е 1 година по-малък от мен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    гр.Плевен
    Еми за странно не е странно,защото познавам много момичета,които ходят с по-малки от тях.Въпреки,че аз не бих тръгнала с по-малко от мен момче освен ако не е в началотото на годината роден тъй като аз съм в края,но да не се отплесвам.Щом се харесвате давай да не ти пука кво мислят приятелките ти.ЗА ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА!!!
    BIE-BIE!

Град
    София

ПФ

Дреме ти на ... щом се смеят завиждат ли де да знам няма ников значение възрастта важното е вулкана да бушува
    Няма да се притесняваш
    Поеми във вярната посока

Град
    София
    Щом го харесваш, значи нямаш проблем... Или за теб са по важни тъпите подмятания на някои хора? Ако той също те харесва какво ви пречи..
    Познавам едно момиче 8ми клас, което ходеше с 5ти клас.. И то момичето не е негъдаво или нещо.. Дори е хубава.. Но просто казваше, че обича това момче (съмнявам се наистина да зна какво значи любов, но... ) , и беше с него..
    Да не те интересува мнението на другите..
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако чувствата ви един към друг са истински,разликата в годините ви не би трябвало да те тревожи.
    +1
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Една година не е нищо.Вообще да не ти пука

една година не е кой знае колко съществена. споко.

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    НЕ!Тъпи са....
    +1.Кратко и ясно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    xa az imax gadje s god po maluk i men me buzikaxa ama ne mi pukashe..az go obi4ax i tfa e vajnoto..i oshte go obi4am.. taka 4e xi4 da ne ti puka za 1 god nishto ne e

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Една година не е нищо.Вообще да не ти пука
    Да съгласна съм,важното е на теб да ти е добре.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    +1
    +2

Животът е адът описан в Библията!

Vob6te p1k ne sa pritesnqvai!Tova o6te pove4e e samo 1 godina.Ne e tolkova stranno kaji na priqtelkite si 4e za lubovta nqma granici i e vajno da ste 6tastlivi a ne 4e mom4eto bilo s 1 god po-malko.I kakvo ot tova?!da ne bi da ne e 4ovek??Uspokoi se i uspeh!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

spored men nqma absolutno nikak1v problem

Супер фен
    Зависи дали ти го чувстваш като малък

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    +1
    +2
    Успех!

Няма нищо лошо в това ...
    Един мой познат на 17 години в момента ходи с 20 годишно момиче и като видях SMS-ите които му е пращала си личи колко е влюбена в него ... ТАКА ЧЕ ДА НЕ ТИ ПУКА Успех
    А и друго нещо .. защо трябва всички момичета да са с момчета по-големи от тях !??! Не се води по акъла на другите щом ти допада ВЗЕМАЙ ГО :P

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    НЕ!Тъпи са....
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

i mejdy drygoto lelq mi e na 27 a muja i e na 25 i ve4e imat votoro dete i moga da ti kaja 4e razlikata v godiniti sni6to ne im e popre4ila taka 4e...ti si re6ava6 vse pak.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

хаха спокойно 1 година нищо не е , давай
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си