у контейнера.. прекарахме незабравима вечер под открито небе,гледахме звездите,назлаждавахме им се,правихме див секс...кофата беше пълна с презервативи(имаше в излишък)и просто си прекарахме перфектно...той беше мил,нежен романтичен,намери едно изгнило цвете и ми го подари.. беше толкова мил.че чак се просълзих... намерихме си нови дрехи,нямаше смисъл да даваме излишни пари за "боклуците от магазина"хапнахме пийнахме едни остатъци от едно шише евтина водка.. разделихме си една бананова кора.. изядохме цяла диня(леко сплескана и с вкус на пръч)намерихме си даже и хлебец,за десерт... по едно време дойде един мангал... завря се на топло при нас и ни прави компанийка.. донесе още "вкусотийки"и преядохме даже.. беше супер вкусно и секса беше невероятен.... бтв това се случи вчера,а се чудя що ли тая нощ не можах да запся и ставах 5-6 пъти до кенефа да драифам?вие как мислите.... само дано на милото ми да му няма нищо,ще се хвърля от някой мост ако разбера че има проблеми с корема... а ако има и с хуя.. оо просто не ми се говори... охх отклоних се от темата.. та ОБИчАМ ГО,той е всичко за мен!онази нощ беше най-незабравимата в живота ми!