- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цветя, бижу или секс
просто искам той да е до мен...4е дали ще сме в ресторант или в леглото не ме инт много![]()
ами за РД-то ...да се разбием от простотий и смях ......
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Бижу, лек бой, белезници, секс.. Ммм, размечтах се.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз искам и 3-те![]()
![]()
![]()
хаха еми най-добре е и трите накупа защо не и в съчетание с романтичен weekend за двама някъде на хубаво местенце
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Гласувах за цветята и романтичната вечеря...но всъщност ако имаше вариант:Първоначално написано от ReFlEcTiOn
-Мил жест(какъвто и да е)
Щях да избера него!
Било то колие,ланец,пръстен,цвете,Б УКЕТ,палто,яке,панталони,че рвило,грим...Все ми е едно,важен е жеста![]()
Искам букет рози, вечер прекарана в бар с проятелите ни, после бурен секс на подпийнала глава.
За бижу- зависи от човека с който съм, но би ме зарадвало не толкова скъпо, колкото да бъде направено от него, или с елемент, който да е "наш".
Не ми трябват бижута, за да ми докаже чувствата си. Предпочитам една романтична вечеря,едно цвете и след това една незабравима нощ.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма значение,щом е от любимия.Важен е жеста.
П.П РД-то ми мина.... Жалко.
РД- то предпочетам да си го прекарам с всичките ми приятели, а не да се забия да правя секс, който мога да имам всеки ден. Ако си имаме някакъв наш си празник сме си само двамата на вечеря, но на рождени дни събираме много хора. Бижу... абе знам, че като ми подари бижу просто не се е сетил за нищо друго![]()
Но по-важното е с кой!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
tva pod podpisa ti e strahotno lubovno poslanie napravo ta pozdravqvam kvo si my napravila na tva mom4ence 4e taka mn vika 4e ta ybi4aПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
:d :d
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
> Wohooooooo... \
/ И ти си от нашите.
> Хях Хях
> Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Цветя, а след това секс. Получавала съм го