- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Идеалът - начин на общуване или начин да си сам"
Здравейте. Моля Ви ако някой може да намери нещо на тема "Идеалът - начин на общуване или начин да си сам" да пише или да даде линк...Ще съм Ви много благодарна [-o< [-o< [-o<
Ако беше достатъчно умна/хитра щеше да пуснеш темата без молба някой да ти пише есето...и толкова материал щеше да събереш, че 10 текста можеше да напишеш, кой от кой по-различни..., та и с обосновките........
няма да ти напиша нищо....'щото е адски....тъпо(какви думи) да те мързи да гледаш(в случая да седнеш за половин час на изгасен монитор)
that`s right!Първоначално написано от be_true
![]()
Raise your fist!
толкова ли нямаш собствено мнение което да изразиш? вкраина сметка това е целта на занятието ,не да ти проверят правописа
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Толкова ли си тъпа? Мога да ти кажа как да направиш разсъжденията си... правиш 2 колонки едната ще е "Идеал - начин на общуване" , а другата "Идеал - начин да си сам". В начин на общуване ще се обосновеш , че колкото по близко приятелите ти са до "твоя" идеал толкова повече ти се чувстваш идеална , защото приятелите са огледало на самия теб и т.н. А ако не можеш да напишеш едно есе изобщо какво правиш в училище ?Първоначално написано от ^^^^broken^heart^^^^
пхахахаах що и на нас не ни даваха такива простотии [-o< тва щи го напиша за 30 минседни и помисли тва са един вид неща от живота
![]()
.!.
pfff mnogo si tupa,kakto kazaha predi men izklu4i kompa za 30 min i go napi6i.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !