- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гел или пяна за коса???
Интересува ме кое е по-вредно и кое използвате вие![]()
Ползвам пяна за коса,но рядко. А гел не,но знам,че
ако се използва прекалено често се появява пърхот.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
az pqna izpolzvam ama vob6te ne sam dovolna sq vikam da si vzema ma6ka 6tot e po silna ili titan look ama za gela ako ne sadarja spirt e bezvreden!!!
playin' basketball
Аз- Пяна - но, зависи за каква цел ти трябва на теб...примерно, ако е за обем..не виждам с гел как ще го постигнеш...а и много зависи от типа на косата ти, прическата...
ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!
Гелът е по-вреден от пяната, а аз не използвам нито едно от двете, а лак за коса.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
С гел и с пяна се постига различен ефект, но като цяло гелът ми изглежда доста по-вредящ на косата от пяната. Иначе рядко полвам пяна, гел не съм пробвала от години.
Рядко изполвам такива работи за коса , но ако ми се наложилак за коса , по ефективен е и съм доволна
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
аз лично използвам пяна ,гела омазнява косата и причиняма пърхот така че по добре пяна
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Гел, обаче качествен, да не вреди чак толкова на косата![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
За по-вредно незнам кое е ..май и двете са вреднички за косата ..но аз си използвам най-вече пяна и лак
използвам лак но искам да си взема и пяна
Аз цапотя моята с гел,пяна,лак...каквото ми падне,умряла е вече,но си седи там горе :PНе знам,но предполагам,че гела не е толкова вреден,колкото пяната
![]()
Walk go home boy...
gel ne slagam na kosata si a pqna izpolzvam rqdko no nz koi ot dvata produkta e po vreden
От гела се появява пърхот, така че пяна.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Пикня и лайна!![]()
лИз-бЛиЗ
Моята фризиорка ми каза,че гела е по-вреден.Аз използвам пяна за коса. :PПървоначално написано от BluE_s
Не съм ползвала нито едно от двете но по добре ползвай пияна.
ne izpolzvam nito edno ot dvete
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ползвам пяна,но рядко-попринцип когато трябва да ползвам такъв продъкт ползвам лак за коса.
А иначе гелът е по-вреден от пяната.Освен че причинява пърхот,а на един приятел от много честата употреба на гел му оредя косата и почна много да пада..
Аз използвам пяна за коса имам всичките на Taft и съм много доволна от тях.Гел използвам само ако съм вързана на опашка
Попринцип преди на мойта и слагах и гел,и пяна,и лак,и вакса....и със захар и вода съм пробвала... иии...квото се сетите изобщо...сега ми писна нещо,та съм я остайла да си живее
![]()
Ама честно казано нито едно от сички изброети не ми е правило проблем...нямам пърхут,не ми е опадала косата![]()
Първоначално написано от Steli{P}
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
аз използвам пяна![]()