- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да си хвана гадже 7 месеца?
Нямаш гадже 7 месеца...бързо..веднага..вър и да се хвърлиш от моста![]()
Не търси,то само си идва.Може и 1 година да си без гадже...то не се копае с лопата.Добре като искаш гадже можеш да тръгнеш с контенерджийката от 8 спирка,но няма да има смисъл.Просто изчакай момента да настъпи и готово![]()
Walk go home boy...
първото нещо което ми направи впечатление относно въпроса ти е , че все едно това е няква бойна задача и не е възможно ти да нямаш гадже, щом всички други имат.Любовта сама ще дойде ще те потърси....тъй да я търсиш под дърво и камък нищо няма да стане, повярвай ми. Пък и току виж проблема е в теб....помисли си добре. Ние не можем да ти обясним "Защо?"
![]()
Първоначално написано от kael
+1
![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Ох!Да ти имах проблемите!По-добре ли ще ти е да ти се лепи всяка срещната?!И да не знаеш какво да правиш...?!
Съмнявам се.Ето ти пример:Сестра ми никога не се е интересувала от момчета...Никога не е търсила!И срещна изведнъж едно момче и сега са неразделни вече много време!
Аз нямам същия късмет...Но ти може да го имаш!
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Щото аз съм сама пък от 1 година ... баси тъпия въпрос. Не можеш защото не искаш да тръгнеш просто с някого (колкото да не си сама), а търсиш най-подходящия за теб - ето затова ... сега по-добре ли се чувстваш ?!?
So free
И къф е проблема?! 7 месеца?!?Тфа ли те тревожи или си поредното женкарче и мисълта,че тъпите кучки са се изчерпали не ти дава покой?!.Вече не можиш да дишаш без гадже ли?!?А съм чакала 2 години..важното е накрая чакането да си е струвало...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
мм аз пък водя рекорда с близо 1год и половина ....и знаете ли какво ....![]()
чувствам се ужасно ...в депресия съм от 1 година ...
аааааааааааааааааахахахха хахха ебавам се вобще не ми дреме ...супер аиляк съм си . .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
spoko бе и аз нямам вече 1година и полвина и даже не се опитвам да си намеря те сами идват при мен![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
пфф да ти имам "проблема"![]()
Да ти имам проблемите.. Ем спокз бе няма да останеш без гадже до края на живота си
![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
men ako me pita6 abe i da ne pita6 4eti.....ta zna4i 1 ne se natiskai na vs s puls 2 ro vqrvai v sebe si i ne msili samo za tova kogto se razminava6 s momi4eta po ulicata ili sedne momi4e do teb v avtobusa energiqta koqto izla4va6 sa6to e vajna daam zvu4i tapo no e taka trq da si vesel neprinuden da ne te ebe za ni6to simpatqgite vse gi ogrqva :P imai izla4vaneto na 4ovek na koito vs mu ok i vajno e badi djentalmen s momi4eta plati smetkata v kafeto podai i raka kato slizate ot avtobusa otvarqi i vrati i prosto badi mil.. ee deba razme4tah se
![]()
na teb ne ti se pie no ne i nie
Проблема ти е,че си доста комплексиран![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
хаха няма нищо като гледам другите теми някой въобще са нямали за тфа недей са оплаква.. хах![]()
+1 ....Първоначално написано от ^Sam90^
Imashe edin period ,v koito nqmah priqtel бая време ,но още съм жива ,щастлива и след това имах невероятна връзка ,а и сега имамТака че споко
![]()
![]()
И на 16 да си, тъп за кат за 3. Кво те ебе, бий си чикиите и не ни занимавай с недъзите си. Поне да бееш съставил по-голямо съчинение, да има какво да се чете. Иначе си личи, че на факта и сам не му обръщаш внимание, просто ти се е доебало.
Бахти колко депресирани хора има в тоя форум.....
Еми кво да кажа - аз съм си от 9 годишен с муйче в ръка и си ми е добре, па без гадже вече 2 месеца и си ми е още по-добре ;ДПървоначално написано от palomaaa
и аз съм си сам повече от годинаПървоначално написано от IdiOtKa
и ми е супер кеф
\
/
![]()
всичко хубаво идва когато най малко го очакваш.и аз нямах гадже доста време но просто всичко се случи когато най малко очаквах и с човек от който ама въобще не съм го очаквала.така че търпение
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Изчакай докато срещнеш подходящата...пък ако толкова не ти се седи сам - хващай първата и готово![]()