.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Нямаш гадже 7 месеца...бързо..веднага..вър и да се хвърлиш от моста
    Не търси,то само си идва.Може и 1 година да си без гадже...то не се копае с лопата.Добре като искаш гадже можеш да тръгнеш с контенерджийката от 8 спирка,но няма да има смисъл.Просто изчакай момента да настъпи и готово

Walk go home boy...

първото нещо което ми направи впечатление относно въпроса ти е , че все едно това е няква бойна задача и не е възможно ти да нямаш гадже, щом всички други имат. Любовта сама ще дойде ще те потърси....тъй да я търсиш под дърво и камък нищо няма да стане, повярвай ми. Пък и току виж проблема е в теб....помисли си добре. Ние не можем да ти обясним "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от TheMax
    Naish li kva rachichka kvi koravi race i 4e ne mi stiga a kato mn ti zn ystata ela stoi ti 7 meseca bez gadje neshtastnik pxpxpxp ;]
    наблюдаваме един екземпляр от така наречените "испански порове митничари" специалното при тях е че не им пука за чувствата на някой просто излизат с някой и не могат да свартят повече от месец .... когато се наситят на опипвания и целуване решават да си трагнат ( а ако случайно им върже за секс - след секса си трагват ) целта на живота им е да си проят момичетата / момчетата и колкото повече - толкова по голямо самочувствие .... тези неуловими ( за поече от месец ) саздания са генетична разработка на тайните "чалга" и "манго" фабрики чиято цел е да понижат интелекта на населението. Испанския пор митничар е много красиво саздание - в състояние е да даде маса пари заради козинката си ( или да я епилира ) и за дрешки ( които ги прави 2рите създания след човека носещи дрехи ). естествения враг на мексиканския пор митничар са нормални но малко малоумни хора които колекционират техните скалпове някой ги наричат скинари други психопати. Мексиканския пор митничар е вредител по вилите и късните часове опбича да тероризира хората с силна лоша и много скапана музика която издава от вградената в гъза си тонколона. Скоро се очаква да се въведе специален закон против тези създания

до тогаваслушайте тфа http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A

+1

За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    Своге
    Ох!Да ти имах проблемите! По-добре ли ще ти е да ти се лепи всяка срещната?!И да не знаеш какво да правиш...?! Съмнявам се.Ето ти пример:Сестра ми никога не се е интересувала от момчета...Никога не е търсила!И срещна изведнъж едно момче и сега са неразделни вече много време! Аз нямам същия късмет...Но ти може да го имаш!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    (: Русе :)
    Щото аз съм сама пък от 1 година ... баси тъпия въпрос. Не можеш защото не искаш да тръгнеш просто с някого (колкото да не си сама), а търсиш най-подходящия за теб - ето затова ... сега по-добре ли се чувстваш ?!?
    So free

Супер фен Аватара на miShle
    И къф е проблема?! 7 месеца?!?Тфа ли те тревожи или си поредното женкарче и мисълта,че тъпите кучки са се изчерпали не ти дава покой?!.Вече не можиш да дишаш без гадже ли?!?А съм чакала 2 години..важното е накрая чакането да си е струвало...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мм аз пък водя рекорда с близо 1год и половина ....и знаете ли какво .... чувствам се ужасно ...в депресия съм от 1 година ...
    аааааааааааааааааахахахха хахха ебавам се вобще не ми дреме ...супер аиляк съм си . .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

spoko бе и аз нямам вече 1година и полвина и даже не се опитвам да си намеря те сами идват при мен
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

пфф да ти имам "проблема"

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Да ти имам проблемите .. Ем спокз бе няма да останеш без гадже до края на живота си
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

men ako me pita6 abe i da ne pita6 4eti..... ta zna4i 1 ne se natiskai na vs s puls 2 ro vqrvai v sebe si i ne msili samo za tova kogto se razminava6 s momi4eta po ulicata ili sedne momi4e do teb v avtobusa energiqta koqto izla4va6 sa6to e vajna daam zvu4i tapo no e taka trq da si vesel neprinuden da ne te ebe za ni6to simpatqgite vse gi ogrqva :P imai izla4vaneto na 4ovek na koito vs mu ok i vajno e badi djentalmen s momi4eta plati smetkata v kafeto podai i raka kato slizate ot avtobusa otvarqi i vrati i prosto badi mil.. ee deba razme4tah se
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Проблема ти е,че си доста комплексиран
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

хаха няма нищо като гледам другите теми някой въобще са нямали за тфа недей са оплаква.. хах

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    "Който търси, намира" може да минава навсякъде другаде, но не и в любовта. Това не ви е каталог за дрехи, че да си търсите и да си избирате - то просто става. Когато наистина си харесаш някого, изпитващ страст към него, тогава си заслужава да се започне връзка, а не да тръгвате с някого и късате след 2 дни.
    За никъде не бързаш, не съм чул човек да умира от липса на гадже...
    +1 ....
    Imashe edin period ,v koito nqmah priqtel бая време ,но още съм жива ,щастлива и след това имах невероятна връзка ,а и сега имам Така че споко

И на 16 да си, тъп за кат за 3. Кво те ебе, бий си чикиите и не ни занимавай с недъзите си. Поне да бееш съставил по-голямо съчинение, да има какво да се чете. Иначе си личи, че на факта и сам не му обръщаш внимание, просто ти се е доебало.

Повече от фен Аватара на suantito
    Бахти колко депресирани хора има в тоя форум.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И какво от това,че не си имал приятелка от 7 месеца ?!? Ще се самоубиваш ли ?
    Вероятно има предвид,че ръчичката не му е достатъчна
    xaxaxa,mi to 7 meseca,sa si dosta vreme,qvno ve4e ima6 koravi race
    Еми кво да кажа - аз съм си от 9 годишен с муйче в ръка и си ми е добре, па без гадже вече 2 месеца и си ми е още по-добре ;Д

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    мм аз пък водя рекорда с близо 1год и половина ....и знаете ли какво .... чувствам се ужасно ...в депресия съм от 1 година ...
    аааааааааааааааааахахахха хахха ебавам се вобще не ми дреме ...супер аиляк съм си . .
    и аз съм си сам повече от година и ми е супер кеф \/

всичко хубаво идва когато най малко го очакваш.и аз нямах гадже доста време но просто всичко се случи когато най малко очаквах и с човек от който ама въобще не съм го очаквала.така че търпение
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Изчакай докато срещнеш подходящата...пък ако толкова не ти се седи сам - хващай първата и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си