.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Тегло

Тегло

След като прочетох сичките тези теми за момичета високи 1.70 ,които тежат по максимум 50 килограма
    Почнах да се чудя да не би да съм зле с теглото въпреки ,че харесвам визията си
    Тежа 42 килограма и съм на 13 висока съм 1.63
    Нали не съм прекалено тежка или нещо от тоя сорт?Трябвва ли да свалям килограми?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Щтом ти се харесваш значи си добре
    И аз ти казвам че си добре хич не си тежка за годините си
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Тегло

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Щтом
    Моля?

Цитирай Първоначално написано от sf_princess
    След като прочетох сичките тези теми за момичета високи 1.70 ,които тежат по максимум 50 килограма
    Нали не съм прекалено тежка или нещо от тоя сорт?Трябвва ли да свалям килограми?
    Огледалото какво казва?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    dobre si si nqma nyjda da otslabva6
    em to az s1m 176 i teja 52 ili 53 kg
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Фен
    Град
    Sofiq
    Според мен си си добре и не трябва да започваш доета при положение, че изглеждаш добре. А за другите - не е нормално да си 1.70 и 50 кг.

Ей, не всички, които са високи 170 са по 50 кг.(аз съм 55). Мисля, че теглото ти е добре за ръста и не си прекалено тежка. И след като казваш, че си харесваш визията, не би трябвало да ни питаш дали си добре и дали трябва да отслабваш. Най-важното е ти самата да се харесваш и да се чувстваш добре в кожата си, а след като при теб е така не виждам причина да ни питаш дали теглото ти не е наднонормено, защото това не би трябвало да е от значение. А и според формулата 110 минус ръста, трябва да си 53 кг.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

az p1k iskam da napalneq teja 47 kg visoka s1m 1.63 i sam na 14
    cool

izob6to ne si tejka za godinite i rysta si.a pyk i 6tom ti se haresva6..tfa e nai vajnoto.

Щом се чустваш добре в кожата си няма нужда да отслабваш!Така като гледам килограмите ти даже си под нормата.Това не значи,че трябва да напълняваш или нещо подобно.Просто щом се чустваш комфортно, значи си точно!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Идеална си си....важното е че се харесваш...не е нормално да си висок 175 и да тежиш 50 кила Аз съм висока 173 и тежа 57кг....нито смятам да отслабвам нито да дебелея(въпреки че ми се случва )

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    abe taq tema samo na mene li mi prili4a na hvalba???

:P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Абе ти чуваш ли се! Как ще сваляш килограми, ти си си съвсем наред. Не се комплексирай излишно, особено щом се харесваш и се чувстваш добре в тялото си.

Град
    София
    Абе никой ли не прави разлика между тегло и маса???!!!Вие физика да сте учили някога???!!!
    Сега...по темата-СУПЕР СИ! \/ \/ \/

absurt kak taka 6te svalia6 kg naprotiv mislia 4e trqbva da ka4i6 nqkolko kg mn si slaba ako oslabne6 6te stane6 koja i kosti q ne govori gluposti

temata ne e hvalba prosto 4etoh nqkakva tema za kliohstavite li kvo bilo... 38 kilograma 168 ili ne6to takoova i ostanah ey taka :
    ili p1k nqkakvi 1.70 40 i nqkolko kilograma 10x mnogo prosto mi stana interesno shtot qvno v1v toq forum ima nqkak1v stranen steriotip za viso4ina i teglo...ili si4ki sa top modeli? ..
    ms za mneniqta moje da zakliu4vate

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    temata ne e hvalba prosto 4etoh nqkakva tema za kliohstavite li kvo bilo... 38 kilograma 168 ili ne6to takoova i ostanah ey taka :
    ili p1k nqkakvi 1.70 40 i nqkolko kilograma 10x mnogo prosto mi stana interesno shtot qvno v1v toq forum ima nqkak1v stranen steriotip za viso4ina i teglo...ili si4ki sa top modeli? ..
    ms za mneniqta moje da zakliu4vate
    Добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си