След като прочетох сичките тези теми за момичета високи 1.70 ,които тежат по максимум 50 килограма![]()
Почнах да се чудя да не би да съм зле с теглото въпреки ,че харесвам визията си![]()
Тежа 42 килограма и съм на 13 висока съм 1.63![]()
Нали не съм прекалено тежка или нещо от тоя сорт?Трябвва ли да свалям килограми?![]()
Щтом ти се харесваш значи си добре
И аз ти казвам че си добре хич не си тежка за годините си
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
dobre si si nqma nyjda da otslabva6
em to az s1m 176 i teja 52 ili 53 kg
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ей, не всички, които са високи 170 са по 50 кг.(аз съм 55). Мисля, че теглото ти е добре за ръста и не си прекалено тежка. И след като казваш, че си харесваш визията, не би трябвало да ни питаш дали си добре и дали трябва да отслабваш. Най-важното е ти самата да се харесваш и да се чувстваш добре в кожата си, а след като при теб е така не виждам причина да ни питаш дали теглото ти не е наднонормено, защото това не би трябвало да е от значение. А и според формулата 110 минус ръста, трябва да си 53 кг.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
az p1k iskam da napalneqteja 47 kg visoka s1m 1.63 i sam na 14
cool
izob6to ne si tejka za godinite i rysta si.a pyk i 6tom ti se haresva6..tfa e nai vajnoto.
Щом се чустваш добре в кожата си няма нужда да отслабваш!Така като гледам килограмите ти даже си под нормата.Това не значи,че трябва да напълняваш или нещо подобно.Просто щом се чустваш комфортно, значи си точно!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Идеална си си....важното е че се харесваш...не е нормално да си висок 175 и да тежиш 50 килаАз съм висока 173 и тежа 57кг....нито смятам да отслабвам нито да дебелея(въпреки че ми се случва
)
![]()
abe taq tema samo na mene li mi prili4a na hvalba???
:P :P
:P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Абе ти чуваш ли се! Как ще сваляш килограми, ти си си съвсем наред. Не се комплексирай излишно, особено щом се харесваш и се чувстваш добре в тялото си.Първоначално написано от sf_princess
Абе никой ли не прави разлика между тегло и маса???!!!Вие физика да сте учили някога???!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега...по темата-СУПЕР СИ! \/ \
/ \
/
absurt kak taka 6te svalia6 kg naprotiv mislia 4e trqbva da ka4i6 nqkolko kg mn si slaba ako oslabne6 6te stane6 koja i kosti q ne govori glupostiПървоначално написано от sf_princess
temata ne e hvalbaprosto 4etoh nqkakva tema za kliohstavite li kvo bilo... 38 kilograma 168 ili ne6to takoova i ostanah ey taka :
![]()
ili p1k nqkakvi 1.70 40 i nqkolko kilograma10x mnogo prosto mi stana interesno shtot qvno v1v toq forum ima nqkak1v stranen steriotip za viso4ina i teglo...ili si4ki sa top modeli?
..
ms za mneniqta moje da zakliu4vate![]()
![]()
Добре!Първоначално написано от sf_princess