.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от Summer_Girl_6
    Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \/ \/ \/
    Мен това би ми подействало по обратния начин.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    София
    Парфюмът...ии много ми харесват момчета с гривни - кожена ли ще е, с дървени мъниста, сребърна, т.н., важното е да е гривна и да ми хареса. Не знам откъде тая мания...

мъжки,тежък,силен,секси парфюм-направо ме подлудява,че чак мога да получа ерекция
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

men puk ma kefi nekoi sladyr s gotqna pri4eska,i qki 6iroki dunki nekoi street styler i dr n6 ama ne mi sa pi6e sq

Re: Какво ви възбужда в човека?

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от Morning
    при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала
    При такова положение, нищо.
    \/

Nai mn si obi4kam i nai mn me vyzbujdat v nego skulite mu nqkak si kato pogledne strashno i se navede leki4ko i pretrypvam ... syshto taka usmivkata nema ravna ubojavam q ... Ina4e kato cqlo vsi4ko v nego ... spomenaha po nagore i r rizkite , koito syshto sa mi slabost osobedno kogato mu e razkop4ana do nqkade i se vijdat gyrdite mu .... mmm zame4tah se

men me kefqt 4orapkite 7/8 ama ne pl1tni na raeta ami prozra4ni i s jartieri

Tedi_sheep
    Guest
    Погледът, начинат по кото мърда устните си(съзнателно или несъзнателно), походката,а когато си сложи тъмни очила с това карсиво лицееее... просто не мога да издържа...
    П.П.
    Но говоря за определен човек.
    Иначе...абе зависи от самият външен вид на човека и стилът му...

Град
    Sofia
    Изражение....устните.. и другото не може да се обясни
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    parfuma

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    parfuma

носа , нз що . Наистина не е базик много ме възбуждат изваяните женски нослета . И нянките де ама нали казахте без тях
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

V moqta priqtelka me vuzbujda vsichko kefi me kosata ti pricheskata i liceto i ochite i sa prekrasni usnite nosa vsichko po neq e prekrasno za men \/

Много ме кефи когато момче е с някакви дънки, които са не много по него и не много широки и да са супер дълги, да е с някакви яки кецки и отзад да са му протъркани дънките щото си ги е настъпвал..

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    носа , нз що . Наистина не е базик много ме възбуждат изваяните женски нослета . И нянките де ама нали казахте без тях
    Хахахха, не мислех, че и други хора използват думата "няня", но тя всъщност се отнася повече до уретрата, защото малките момиченца, които я използват, не се интересуват от другите неща там.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от Summer_Girl_6
    Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \/ \/ \/
    аз само такива нося
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

dinkisa направо си уредете среща мой човек един за друг сте
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    Хахахха, не мислех, че и други хора използват думата "няня", но тя всъщност се отнася повече до уретрата, защото малките момиченца, които я използват, не се интересуват от другите неща там.
    ъъъъ ... да ... добре . Както кажеш съм съгласен .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    kadeto iskam
    хубав парфюм

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    хубав парфюм

И ко ако ти дойде някъв космат тюлен със сопол и с хубав парфюм ще те възбуди ??
    нямам подпис

V MOM4ETATA ME VUZBUZDAT LEKO 6IROKI DUNKI POD4ERTAVA6TI ZADNIKA ,OTGORE TESEN POTNIK I PRI4ESKA 1VI NOMER

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си