- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви възбужда в човека?
Мен това би ми подействало по обратния начин.Първоначално написано от Summer_Girl_6
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Парфюмът...ии много ми харесват момчета с гривни - кожена ли ще е, с дървени мъниста, сребърна, т.н., важното е да е гривна и да ми хареса. Не знам откъде тая мания...
мъжки,тежък,силен,секси парфюм-направо ме подлудява,че чак мога да получа ерекция![]()
![]()
![]()
![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
men puk ma kefi nekoi sladyr s gotqna pri4eska,i qki 6iroki dunkinekoi street styler
![]()
![]()
![]()
i dr n6 ama ne mi sa pi6e sq
\Първоначално написано от thefreak
/
Nai mn si obi4kam i nai mn me vyzbujdat v nego skulite mu nqkak si kato pogledne strashno i se navede leki4ko i pretrypvam ... syshto taka usmivkata nema ravna ubojavam q ... Ina4e kato cqlo vsi4ko v nego ... spomenaha po nagore i r rizkite , koito syshto sa mi slabost osobedno kogato mu e razkop4ana do nqkade i se vijdat gyrdite mu .... mmm zame4tah se![]()
![]()
![]()
men me kefqt 4orapkite 7/8 ama ne pl1tni na raeta ami prozra4ni i s jartieri![]()
Погледът, начинат по кото мърда устните си(съзнателно или несъзнателно), походката,а когато си сложи тъмни очилас това карсиво лицееее...
просто не мога да издържа...
П.П.
Но говоря за определен човек.
Иначе...абе зависи от самият външен вид на човека и стилът му...
Изражение....устните.. и другото не може да се обясни![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
носа , нз що . Наистина не е базик много ме възбуждат изваяните женски нослета. И нянките де ама нали казахте без тях
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
V moqta priqtelka me vuzbujda vsichko kefi me kosata ti pricheskata i liceto i ochite i sa prekrasni usnite nosa vsichko po neq e prekrasno za men \/
![]()
Много ме кефи когато момче е с някакви дънки, които са не много по него и не много широки и да са супер дълги, да е с някакви яки кецки и отзад да са му протъркани дънките щото си ги е настъпвал..![]()
![]()
Хахахха, не мислех, че и други хора използват думата "няня", но тя всъщност се отнася повече до уретрата, защото малките момиченца, които я използват, не се интересуват от другите неща там.Първоначално написано от Lainovoz
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз само такива носяПървоначално написано от Summer_Girl_6
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Първоначално написано от `Death`Whore``
ъъъъ ... да ... добре . Както кажеш съм съгласен .
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Първоначално написано от sentient_
И ко ако ти дойде някъв космат тюлен със сопол и с хубав парфюм ще те възбуди ??
нямам подпис
V MOM4ETATA ME VUZBUZDAT LEKO 6IROKI DUNKI POD4ERTAVA6TI ZADNIKA ,OTGORE TESEN POTNIK I PRI4ESKA 1VI NOMER![]()