- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата(мъжете)-Бихте ли правили секс с момче(мъж),ако
се събудите на самотен остров и видите че може да живеете там-има подходящи условия и видите че си имате съ-островник. Добре строен и изглеждащ мъж(момче) на вашата възраст с когото се разбирате добре? Бихте били дори и само в активната позиция? Нямате изход от този остров и ще останете там до края на живота си!
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Какви идеи само имаш![]()
хахахха не не не! убивам се и той да праи кфот ще! само да не ми ебе трупа!
Raise your fist!
Чекия,баце \/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
xax,golqmo vaobrajenie ima6,ili mai si poprekalil s filmite..?Първоначално написано от shmatka_s_patka
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Бих... и без да съм на самотен остров, пак бих![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от MostHated
се събудите на самотен остров и видите че може да живеете там-има подходящи условия и видите че си имате съ-островник. Добре строен и изглеждащ мъж(момче) на вашата възраст с когото се разбирате добре? Бихте били дори и само в активната позиция? Нямате изход от този остров и ще останете там до края на живота си!> Ако става дума за секс ще си останем на чикий, а съ-островника ще го утрепим, след което ще го изядем, но преди да го изядем и да го опечем ще му нанижем меча отзад разбирасе, стига само да е бяла раса... Ако е черен ще го обезглавим и ще го хвърлим на акулите..
> Хях Хях Хях..
> Хях хях хях..
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
и с теб бих правил и без да съм на самотен островПървоначално написано от sexita
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
омгше разцепя един кокосов орех и ше ръгам вътре,ам с мъж не не не
![]()
MRAZIM PEDALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как се казваш сладурПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
axa bravo be ti puk si bahsi nenansitnikaПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Аз не съм момче и не мога да отговоря , но знам , че на бившото ми гадже му се беше случило 1 път са катастрофирали заедно с негов мноо добър приятел ама някъде много на далече и са мислили , че ще умрът и са го правили . \/ Сега само аз и те знаят за тази история не я разправят на никой (срам ги е
)
Няма ли да е по-релано да напишеш : "В затвора си до живот, а в твойта килия има слабичък хубавец без косъм по тялото"![]()
В какъвто и да е случай НИКОГА![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fantaziorkaПървоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
По темата - ДАЙ МИ ГО ! Ще го разчепя като крава
Мълчи уа критйен !!!
Аааа това вече е обидаПървоначално написано от johnny_depp
Като не ми вярваш си мълчи ! Аз не лъжа ! Аз мразя лъжци и не лъжа ! От де си сигурен че лъжа ве
. Катастрофирали са по главния път от Пловдив , който води до Македония . Било е вечер и те не са се ориентирали къде са , защото колата е била разбита и е нямало как да тръгнат на някъде ей така. Вървели да намерят някво село или град обаче като се изгубят и не виждат хора край себе си кво да праят
Просто са си помислили , че това е края . Вярвам им щото и те не лъжат , а ти си мисли каквото искаш . Аман от такива хора значи
![]()
Е, Маринче, нали ме познаваш![]()
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Тогава по - добре се хвърли в морето, за да не може да ти ебе трупа ^^Първоначално написано от MostHated
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
VYOB6TE NE BIX SE POKOLEBALПървоначално написано от sexita
a po temata: ne sym gei i nikoga nqma da obyrna rezbata. 4ikiqta si vyr6i dostaty4no dobra rabota
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
НИКОГИШ!!!
Секс с мъж..?!?Никой нормален мъж нема да се съеши с приятеля си!![]()
А и как ще си изберат роля? - пасивен или активен ??
Все пак на никой мъж нема да му е кеф да му лижят бабалюгата или да правят други неща с нея !!![]()
ami , da , bih, za6to ne, nali sme dale4 ot horskoto mnenie...
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!