.

Виж резултатите на анкетата: mom4eta koe pove4e vi haresva i vuzbujda svirka ili sex?

Гласували
42. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • svirka

7 16,67%
  • sex

21 50,00%
  • i dvete po ravno

14 33,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Секс или свирка?

mom4eta koe pove4e vi haresva i vuzbujda svirka, sex ili turski?

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

що няма турски?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: za mom4etata...

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    mom4eta koe pove4e vi haresva i vuzbujda svirka ili sex?
    А, ся... нямам претенци... каквото и да ми направиш здраве да е... няма да се сърдя.
    - Всички авто-части на едно място!

bqh zabravila turskite zatova gi nqma v anketata no ako te vi haresvat nai mnogo gi pi6ete kato mnenie

abe macko tva sa maje,vsi4ko svarzano s dopir do pi6kata im xaresva!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Гласувам за секс
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

az bih otgovoril nito edno ot trite ;] nema kefi nit das mi praqt svirki nema kefi sex-a nema kefqt i turskite izob6to vsi4ko sas sexa nema kefi osobeno....
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от ThE^ReApEr
    az bih otgovoril nito edno ot trite ;] nema kefi nit das mi praqt svirki nema kefi sex-a nema kefqt i turskite izob6to vsi4ko sas sexa nema kefi osobeno....
    А ти сам вярваш ли си
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    София
    Оф, кво се стряскате бе - вика му се Асексуалност.
    Анкетата е адски тъпа - въпрос на моментна нагласа е според мен, а и зависи и от партньорката/а
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Секс Свирката си е свирка обаче вагината си е вагина Боднеш чушлето и ет ти го сефтето

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ти си гей
    nesam gei moga ti kaja nema kefqt maje .... verno moje se vyzbudq ot jena no prosto nema kefi.... ko da napraq predpo4itam da si govorq s momi4e otkolkoto da praq sex s neq a i DeVoi4eTo da vqrvam si 6to da nesi vqrvam prosto nema kefi
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

nesam gei moga ti kaja nema kefqt maje .... verno moje se vyzbudq ot jena no prosto nema kefi.... ko da napraq predpo4itam da si govorq s momi4e otkolkoto da praq sex s neq a i DeVoi4eTo da vqrvam si 6to da nesi vqrvam prosto nema kefi
    Просто си признай, че не са ти правили свирка и не си правил секс. Не е срамно.

Положението е съвсем различно, ако си на 7-8-9 години.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Просто си признай, че не са ти правили свирка и не си правил секс. Не е срамно.

Положението е съвсем различно, ако си на 7-8-9 години.
    dasam savsem 4esten sex sam prail samo 3 pyti i sam prail sex i sa mi praili svirka i sam na 17 godini prosto neme kefi tolkova ko lo6o ima?

Разбери, че щом не те кефи, имаш сериозен проблем в половото и умствено развитие. Освен ако партньорката не е била много некадърна и вагината И не е била адски широка...

=D> sme6en si za6to trqbva da imam problem ako neme kefi ne6to neiskam da sam ednakyv kato vas vsi4ktie sex sex i samo sex emi mene nema kefi i nqma da go praq.... tebe kat te kefi si go prei kav ti e problema a i momi4eto s koeto bqh i trite pyti be6e destvena.... tei4e vari si ebi gadjeto i stiga mi vika 4e imam problem

Първо държа да отбележа, че съм жена. И никой не е казал, че другите хора и респективно мъжете искат само секс. Не злобея и не се опитвам ад се заяждам с теб, казвам ти какви са фактите. Бтв...как е била девствена и трите пъти? Значи вие въобще не сте правили секс - за какво говориш в такъв случай? След като е била девствена, сигурно и си я накарал да ти прави свирки, а ако е била малка, е нямала представа какво да прави и затова може да не ти е доставило удоволствие. Но не ми говори, че искаш само да говориш с момичетата - това се нарича приятелство. Когато има физически контакт, е повече от приятелство. Ти можеш да си говориш и с мъже.

Мда, определено ако не си промениш мнението до 1-2 години, ще останеш фригиден. Ето, че имало и мъжка фригидност. Но това не ти дава право да се държиш надменно с хората, които следват нормалния ход на човечеството. Ти как си се родил? Мама и тати са се запознали и са правили секс. Нормално е и в това няма нищо лошо, даже напротив. Физическата връзка между двама души допълва духовната такава и по този начин те са истински заедно. И впрочем...да те светна - липсата на секс затормозява човека и води до затлачване на хормоните и оттам мозъкът започва да блокира. И преди да кажеш: "Прави си го по задължение в такъв случай" ще ти кажа, че това е само допълнение към това, което ти говоря.

ami da ti kaja pyrviq pyt be6e destvena drugite ne a i prosto kato sam s momi4e nezavisimo v kakva situaciq nemislq za sex a i taq s koqto go pravih be6e 1 godina po malka ot men... i dosta pove4e znae6e ot men.... i se pak izvinqvai pomislih 4e si mom4e.... sj naistina

Това наистина не е нормално. В този период би трябвало да се пукаш по шевовете. Сексът би могъл да носи и удоволствие.

ami da poprincip trqbva da se pukam po 6evovete za sex ama nese.... koto iska6 si misli za mene za men po gotino e da si govorq s momi4e i da se razbirame otkolkoto da praq sex ili da q liubq....

Пожелавам ти да откриеш красотата на секса. Но както казах, можеш да говориш и с мъже - защо ти е да са жени?

znam kakvo e krasotata na sex-a uspokoi se znam 4e e strahotno i s golqmo udovolstvie no se pak nebih go predpo4el a i s maje moga da govorq no po svobodno govorq s momi4e za kakvato i da e tema

Мислиш в грешната посока. Няма нужда да избираш. Ако откриеш подходящ човек, можеш да имаш и общуването, и секса. И приятелското, и физическото, и романтичното...и гушкането...

И аз обичам да общувам с мъже, но те са ми просто добри познати...

nesam ti vinoven 4e nemisli6 kato men ;] az si se kefq na mene 6oto kato men sa mn malko horata.... a kato teb sa mn....

Държиш се надменно. Това не е хубаво...все едно ми е какво мислиш за секса, но си един малък пикльо, който е решил да бъде асексуален само за да бъде различен. Живей си живота...но вместо да се държиш тъпо, следващия път просто предупреждавай хората, че не искаш да водиш разговор с тях. Представям си колко ти налитат малките момиченца...и всъщност не ми пука, че ме мислиш за еднаква с другите. Не съм. Ако по сексуалността определяш различните, това е много жалко.

В такива случаи се чудя защо изобщо влизам в този форум...'баси, само с човек, когото уж хейтвам, завързвам разговор...дечицата не искат да схванат и думичка...

Приключваме разговора, ако може да се нарече така. Отивай да говориш с момиченцата.

Град
    nqkade tam
    За класиката----Секс
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си