- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл?Сърцето казва друго..;(
....................
Много гадна ситуацияАз ще те посъветвам да си починеш още малко, не се занимавай с момчета, отдай се на приятели и купони ... любовта ще си дойде сама
![]()
>>> House Music <<<
И ние кво?
Само заради "метълка..стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен" те отписвам.
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Първоначално написано от Anti-Paris Hilton
+13
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Според мен трябва да опиташ с И.! Кажи му,че изпитваш чувства към него или поне му го покажи.Забрави за Б. и гледай само напред...Пожелавам ти успех...
pyrvo-metalkite ne sa idiotki !!!!!vtoro-ili izberi edin ot 2mata ili gi za*bi i 2mata i si nameri nqkoi s koity e "vyzmojno" da si.
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Първо само изказването ти за нея ме видо до извода че си ревнива злобна "кучка" и според мен ти си по доло от нея...2ро това че е метълка какво ?! Да не би да ядат хора? 3 то май май не знаеш и ти какво искаш и не ти го казва сърцето а хормона...остави хората намира да са щастливи...не руши чуждото щастие дори това да коства твоето...въпреки че едва ли ще се вслушаш в думите ми...
П.п: Не те познавам отпреди и имай предвид че поста ми не е за цел да те обижда просто казвам това което мисля...
Еми нормално след като си толкова надута и подценяваш така хората да предпочете нея!!!Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Какво като е метълка?! Въпрос на стил и вкус.... Според мен няма значение какво слушаш , а има значение какъв човек си... И така като гледам не си от най-добрите
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
По-добре остави Б. назад в миналото...и се помъчи да си оправиш нещата с другото момче![]()
Ами ти си едно неразбрано момиче нз какво искаш Не заслужаваш нито един от двамата а и те не заслужават да са с кучка като теб която се мисли че е хванала бога за хуя
Опитай се и двамата да ги забравиш, това трябва да се случи.![]()
Сама виждаш, че с И. нещата не могат да станат.Пък за Б. вече много време се измъчваш...Забрави ги и двамата, но пък за целта е хубаво малко по-малко да ги виждаш, а не да се засичате нон-стоп.![]()
И това за метълката-тъпо е, защото явно момчето не гледа само дрехите и стила й на обличане, за което е прав.Защо реши, че това е важно?
+1Първоначално написано от GregoryHouse
Съгласна съм..
най-много ме издразни изказването ти за това момиче...ревността какво може да направи Боже...Боже![]()
От кога метълите са второ качество хора?![]()
+1Първоначално написано от talisman4e_
Обаче пък не мисля,че е надуто момичето... Изказва си мнението за нея.Нормално е малко да я мрази при положение,че тя ходи с нейното момче(ако мога така да го нарека) .... И аз бих мразила такава... И бих я обиждала много повече... Така,че.. има право! Аз я подкрепям и ще я посъветвам да признае чувствата си на И., а Б. да го забрави напълно...Няма смисъл да се измъчваш заради нещо,което отдавна е в миналото и може би никога повече няма да е нито бъдеще,нито настояще.
За пореден път се убедих от вас съвет да не искам..Мерси.![]()
Докато се мислиш за нещо повече от останалите,такива съвети ще получаваш."Бъди човек,за да се отнасят като човек с теб"Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
С това съм съгласна.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Това, че си казала една глупост, не означава, че всички трябва да сме съгласни с нея, нали?
И имам един въпрос-да ти заключвам ли темата, защото като гледам си редактирала първия си пост, махнала си написаното?