.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    ..във един измислен свят..

Има ли смисъл?Сърцето казва друго..;(

....................

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Много гадна ситуация Аз ще те посъветвам да си починеш още малко, не се занимавай с момчета, отдай се на приятели и купони ... любовта ще си дойде сама
    >>> House Music <<<

Град
    over the hills and far away
    И ние кво?
    Само заради "метълка..стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен" те отписвам.
    I dont want you to try, you've done enough to keep me going
    i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Anti-Paris Hilton
    И ние кво?
    Само заради "метълка..стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен" те отписвам.

+13

Според мен трябва да опиташ с И.! Кажи му,че изпитваш чувства към него или поне му го покажи.Забрави за Б. и гледай само напред...Пожелавам ти успех...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много споделящи неска бе...
    Никой няма проблем уж, само споделя...
    Замалко... и... и щеше да ми пука, съвсем малко ми остава, но уви....
    - Всички авто-части на едно място!

pyrvo-metalkite ne sa idiotki !!!!!vtoro-ili izberi edin ot 2mata ili gi za*bi i 2mata i si nameri nqkoi s koity e "vyzmojno" da si.

Re: Има ли смисъл?Сърцето казва друго..;(

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Като за начало..здравейте.Много от вас едва ли ме познават .. повече от половин година не съм писала,а от тогава форума е доста променен...Та тези ,които си спомнят за мен сигурно се сещат и за "незабравимата ми любов"..
    Мина година и отгоре от как Б. не ми обръща внимание...вече пътищата ни се разделиха..Пред всички "аз отдавна го ненавиждам" .. ала не мисля сама за себе си така.Рядко се виждаме,но когато това стане все си мисля за нас двамата.Дори и най-малкия му жест за мен значи много.. Не знам обаче дали искам да се залъгвам..ама има и друго момче ..
    Казва се И. ,когото познавам от много години..по голям е от мен с 2 години,но много ми харесва още от как бях 6ти клас.Скоро ми обръщаше повече внимание по скайп,което никога не се беше случвало..Радвах се..докато не разбрах,че ходи с "метълка"(не че имам нещо протиф тях).И тя е колкото мен,но стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен.Не мога да разбера как все хората които на мен ми допадат харесват все някакфи идиотки
    Не знам..много ми харесва И. , но не мога да направя нищо..От друга страна видя ли Б. и всичко се обръща на 180 градуса.. Искам едно,но сърцето говори друго .. Друго .. но все невъзможно

Първо само изказването ти за нея ме видо до извода че си ревнива злобна "кучка" и според мен ти си по доло от нея...2ро това че е метълка какво ?! Да не би да ядат хора? 3 то май май не знаеш и ти какво искаш и не ти го казва сърцето а хормона...остави хората намира да са щастливи...не руши чуждото щастие дори това да коства твоето...въпреки че едва ли ще се вслушаш в думите ми...

П.п: Не те познавам отпреди и имай предвид че поста ми не е за цел да те обижда просто казвам това което мисля...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Радвах се..докато не разбрах,че ходи с "метълка"(не че имам нещо протиф тях).И тя е колкото мен,но стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен.Не мога да разбера как все хората които на мен ми допадат харесват все някакфи идиотки
    Еми нормално след като си толкова надута и подценяваш така хората да предпочете нея!!! Какво като е метълка?! Въпрос на стил и вкус.... Според мен няма значение какво слушаш , а има значение какъв човек си... И така като гледам не си от най-добрите
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре остави Б. назад в миналото...и се помъчи да си оправиш нещата с другото момче

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами ти си едно неразбрано момиче нз какво искаш Не заслужаваш нито един от двамата а и те не заслужават да са с кучка като теб която се мисли че е хванала бога за хуя

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се и двамата да ги забравиш, това трябва да се случи.
    Сама виждаш, че с И. нещата не могат да станат.Пък за Б. вече много време се измъчваш...Забрави ги и двамата, но пък за целта е хубаво малко по-малко да ги виждаш, а не да се засичате нон-стоп.
    И това за метълката-тъпо е, защото явно момчето не гледа само дрехите и стила й на обличане, за което е прав.Защо реши, че това е важно?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Първо само изказването ти за нея ме видо до извода че си ревнива злобна "кучка" и според мен ти си по доло от нея...2ро това че е метълка какво ?! Да не би да ядат хора? 3 то май май не знаеш и ти какво искаш и не ти го казва сърцето а хормона...остави хората намира да са щастливи...не руши чуждото щастие дори това да коства твоето...въпреки че едва ли ще се вслушаш в думите ми...

П.п: Не те познавам отпреди и имай предвид че поста ми не е за цел да те обижда просто казвам това което мисля...
    +1
    Съгласна съм..
    най-много ме издразни изказването ти за това момиче...ревността какво може да направи Боже...Боже

От кога метълите са второ качество хора?

Град
    ibIzAaAa

Цитирай Първоначално написано от talisman4e_
    Радвах се..докато не разбрах,че ходи с "метълка"(не че имам нещо протиф тях).И тя е колкото мен,но стилът и и всичко останало е доста на по долно ниво от мен.Не мога да разбера как все хората които на мен ми допадат харесват все някакфи идиотки
    Еми нормално след като си толкова надута и подценяваш така хората да предпочете нея!!! Какво като е метълка?! Въпрос на стил и вкус.... Според мен няма значение какво слушаш , а има значение какъв човек си... И така като гледам не си от най-добрите
    +1
    Обаче пък не мисля,че е надуто момичето... Изказва си мнението за нея.Нормално е малко да я мрази при положение,че тя ходи с нейното момче(ако мога така да го нарека) .... И аз бих мразила такава... И бих я обиждала много повече... Така,че.. има право! Аз я подкрепям и ще я посъветвам да признае чувствата си на И., а Б. да го забрави напълно...Няма смисъл да се измъчваш заради нещо,което отдавна е в миналото и може би никога повече няма да е нито бъдеще,нито настояще.

Град
    ..във един измислен свят..
    За пореден път се убедих от вас съвет да не искам..Мерси.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Докато се мислиш за нещо повече от останалите,такива съвети ще получаваш."Бъди човек,за да се отнасят като човек с теб"
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Докато се мислиш за нещо повече от останалите,такива съвети ще получаваш."Бъди човек,за да се отнасят като човек с теб"
    С това съм съгласна.

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че си казала една глупост, не означава, че всички трябва да сме съгласни с нея, нали?
    И имам един въпрос-да ти заключвам ли темата, защото като гледам си редактирала първия си пост, махнала си написаното?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си