- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа, че искам вече секс?
Zdraveite...ot 2 meseca sam s moq priqtel koito vsashnost mnogo si obicham...kato sme na same...gali me...celuva me nejno i syper mn se vyzbujdam...az sym devstvena,no sam sig v nego i veche iskam da go napravim,no nz kak da mu go kaja ...az sam na 15 god a toi e na 18..nz kak da mu namekna ili ddzn...nqkaksi da mu podskaja.Nz mislq che i toi go iska no ne smee da mi go kaje...pls pomognete mi kak da mu go kaja.....
т.7
кремчето
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
Странно на 18 да не ти е показал, че те иска...и само да те целува и гали нежно...моят съвет е ти да действаш, явно той иска да изчака сама да си поискаш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами просто му кажи, че чувствата ти са много силни към него и му намекни, че искаш да го направите...След като чуеш отговора му....ако е 'да' - действай, ако 'не' - не избързвай, защото може пък той да не е готов...де да знам!![]()
Naistina mai shte e po-dobre az da deistvam...ddzn...malko mi e kofti no shte pogovorq s nego...,no tva e che toi oshte me ima za nekfo malko dete...ei tka...glezi me postoqnno a we che se riskuva pyk dano da se razviqt neshtata v moq polza![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
Е, какво гадже ти е, ако те мисли за дете? На 18 би трябвало да е що-горе зрял.
m nz v smisal toi e nqkaf mn stranen chovek i chestno kazano tochno tva me privlicha u nego....samiq harakter mu e mn po-razlichen ot na drugite momcheta...ne kazvam che toi e vinagi "nai" ili neshto podobno...ne prosto si ima svoi mn zabaven sobstven stil....toi mnogo dobre znae che si go obicham adski mnogo...a dori i toi mi go e namekval che me obicha kogato sme si govoreli po-seriozno...i ddzn veche sam napalno sig v nego i mu imam adski golqmo doverie...a pyk dori i da me obicha me hvashta malko strah pri misylta che hodim ot 2 meseca i ne sme pravili sex...toi moje da si pomisli che ne go iskam i ot tam neshtata da se precakat i da me ostavi...nz..no shte trqbva da pogovorq s nego po-seriozno...kolkoto i da mi e kofti...![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
Ti gledai ne6tata da ne stanat obratno ti da mu pusni6 i posle da ti bie 6uta
Първоначално написано от abvkenef
maleee hora savsem se obyrkah veche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
Той може да я зареже по 1000 причини. Стига с тези глупости!
e to naistina ako neiska da e s men moje da si nameri milion prichini i da me razkara kogato pojelae...![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
tfa 4e samo te gali i celuva a ne te nasilva spored men pokazva 4e i toi naistina mn te obi4a pyk i sy6to taka 4e e zrql za vyzrasta si.sled katy ti si gotova mu go pokaji.predpolagam 4e toi 6te se doseti i 6te stane rabotata. :P Uspeh!
\tfa 4e samo te gali i celuva a ne te nasilva spored men pokazva 4e i toi naistina mn te obi4a pyk i sy6to taka 4e e zrql za vyzrasta si.sled katy ti si gotova mu go pokaji.predpolagam 4e toi 6te se doseti i 6te stane rabotata. Uspeh!/
10xПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
Определено иска ти да покажеш,че го искаш.Давай покажи му.Как?Отдай се на момента докато се целувате и работата сама ще стане.
ами щом си сигурна в него и в себе си, поеми ти инициативата. Следващия път като се натискате, плъзни ръката си малко по-надолу и по-настойчиво.. няма начин да не рзбере намека![]()
nqma kvo da 4aka6 moq priqtel iska6e mn sex ama az mu bqh kazala ne.Toi me pomoli kogato sam gotova da mu go kaja i taka edin den kogato bqhme u tqh uj da se preoble4e go natisnah do stenata hvanah go za paketa i mu razkop4ah pantalonite...toi me pogledna edno takova iznenadano i dovolno i se zae s ne6tata..
Може точно защото е зрял да я мисли за детенце. Не мисля че в това има нещо лошо.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
ами защо трябва да му казваш,просто направи така че да се побърка,по секси дрешки,по интимна обстановка,по интимно държание от твоя страна....и нали се сещаш...да се възбуди яко!!! и после то става от само себе си
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ми другия пат като си те гали може и ти да му отговориш и просто да не се спреш до тамде да знам съблазни го там нещо и му прошепни че си готова и смятам че той ще те разбере
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Еми разбира се ... Щом си решила,че искаш да го направиш,просто действай,той ще се усети! Пък ако не иска (малко вероятно),ще ти каже.Първоначално написано от mon4eto
![]()