- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли да му кажа
Значи Запознах се с едно момче и ходих ме с него няколко дни и ми беше много хубаво с него и се чудя какво да правя щот аз му казах че си имам друг и той пак искам да буда с тебе,а сегашния явно сме си умразна ли вече постояно ми повтаря искам да бъда с теб неискам и се чудя наисти обича ли ме тва момче защото аз много си го обичам но се гашното момче което срещнах се държи супер добре с мен само дето си е мълчелив И се чудя аз ли да му кажа че неискам вече да се вижда ме или даго чакам него дами го каже
ти да ни сереш бе
И аз нещо не можах да разбера... Само искам да попитам авторката : За каква любов ми говориш?!? Ходили сте няколко дена и ти го обичаш и искаш да разбереш дали и той те обича... Любов за няколко дни не се изгражда,мила!Първоначално написано от LuXuRy
а за колко дни се изгражда една любов че верно не знам freedom
Колко си забавна. Кажи му, ние ли да му кажем? А новото си гадже не го ли обичаш безумно много? Сигурно ходите от цяла седмица.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
иска6 съвет и се заяжда6 със си4ки.мн мъдро,ама я по-кротко...ина4е ако си напи6е6 питането с препинателни знаци може да ти отговорим.няма нужда и с мене да се заяжда6 и да ми казва6,4е не пи6а главни букви и "ч" пи6а с "4" и "ш" с "6",поне ми се разбира мислълта.
Без лични и безлични съобщения, моля.
xD за жалост май е истина...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
KvoI TUI VE AZ NI6TO NE RAZBRAXXX![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ако беше сложила и някой друг препинателен знак, можеше и да разбера за какво става дума...ама от това дъъъъъългото изречение разбрах само, че пак става дума за някаква безумна любов![]()
![]()
Аз горе-долу разбрах, хаха.![]()
Та, първо стани наясно с чувствата си и най-вече какво искаш.Явно с първия сте от не малко време и искаш разнообразие, чувствата не са съите и т.н.Значи изхода е един-разделяш се с приятеля си и тръгваш с новия.
ha kolko deistva6ti lica ima vse pak![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Любовта не се изгражда за определено време.. Това чувство всеки ден се гради... С всеки един ден трябва да става по-силно и по-силно... Не мога да тикажа : Любов става за 6 дена ил за 7 или за колкото и да е....Любовта с всеки изминал ден се изгражда,докато не стане една "крепко построена сграда"...Която никой и нищо не може да разруши..освен смъртта ...Първоначално написано от obichamte23
ami ako 4aka6 nego toi moje skoro da ne ti go kaje taka 4e deistvai! ne go 4akai.a za sega6niq ti..6tom ti povtarq pyrvo 4e neiska a posle pak 4e iska..spored men tfa ne e obi4 !
Много добре казано =D>Първоначално написано от freedom
Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!
Само едно допълнение - чувствата не се изграждат, връзката се изгражда.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ти не можа ли да си напишеш поста още по-объркващо?!? е жалко....тогава щяхме още повече да се чудим к'о имаш предвид. Аз лично не разбрах кого си харесвала, кого си обичала, с кого ти е по на кеф, кого искаш да зарязваш и кво питаш въпобще... Задай си правилно въпроса и можеш да получиш свестен отговор
+1Първоначално написано от freedom
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Нека майка ти му кажеНищо не разбрах от поста ти
![]()
![]()
П.П Ти ки много тъпо дете![]()
пробвай да го напишеш по по-разбираем начин , може тогава да знам какво да те посъветвам![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...