- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за приятеля ми
Здравейте искам да ме насочите в това какво мога да подаря на приятеля си който скоро има празник,зашото съм мн затруднена..до сега не съм му правила никакви подаръции все още се колебая,мислех си за черния стрейт или възглавничка на която да пише'обичам те' , но искам да е нещо оригинално,нещо което да му хареса или поне да му направи добро впечетление,знам ли и аз...
Благодаря предварително
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Е аз ли да знам?Ти си познаваш приятеля ти най-добре,знаеш кво харесва,кво го влече,кви интереси има а питаш хора които въобще не го познават.....Първоначално написано от FizeuRa
Ами щом искаш нещо оригинално измисли нещо, което да е свързано с него... с това което обича... или с теб.. или с двама ви.. нещо което да ви свързва..![]()
най-вече защото от скоро сме заедно,аз ако беше отдавна да сме нямаше и да моля за съвет![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
Мисля че най би го трогнало да му подариш нещо което ис направила сама...дапример албум с ваши снимкиа ако не ти се занимава... сърцето на което пише че го обичаш е по-удачния вариант.
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
rozovo hipopotam4e sas sini o4i i s1rce v r14i4kite........![]()
cool
Добре нека така да попитам какво вие бихте подарили ?![]()
подари му една прекрасна вечер , незабравима ! Сигурна съм че ще остане много доволен ! Използвай свещите за по романтично ( ако обичате романтиката ) :P
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
ми аз съм подарявала на приятеля ми календар с предимно мои и някои общи снимики,знам че звучи малко самовлюбено ,но той е маняк на тема снимки и много се изкефи,а иначе си подаряваме някакви изживявания заедно,но все пак сме и доста близки де и не си падаме много по материалните неща, все пак може да му подариш нещо твое което е споменавал някога че харесва и просто се вслушвай в думите му какво харесва,иска...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
подари му стриптийз или нещо такова, бъди оригиналнаПървоначално написано от FizeuRa
Мисля че стрийприза е добра идея![]()
Мисля че стрийптиза е добра идея![]()