- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво си говорят двама министри?
http://zazz.bg/play:1b48c67f
Пускам това, защото явно темата за учителските стачки е водеща...нека да видим какво мислят и управляващете по въпроса.
Изгледайте видеото докрай (ако вече не сте...) и споделете мнение.
Аз съм възмутен
хъхъ..
простаци долни помяри,идиоти мразя го тоя даниеллл презирам го![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да умира Мизерния
Да горят в деветия кръг на ада, и да духат на Луцифер!![]()
Ето какво говорят всъщност,това изобличава простотията и плиткоумието на политиците.До един са ръждави!
МАФИЯ!!!МАФИЯ!!!На никой не му пука за нас учениците....аман от непукисти вече![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
porednoto dokazatelstvo kakyv "hubav" ministyr si imame-za 4udo i prikaz napravo!![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
сАмОзАгУбЕнИ, пРаЗнОгЛаВи, аНтИиНтЕлИгЕнТнИ, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИтЕлНи, пРоСтИ мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛи, мАтЕрИаЛнО иЗвИсЕнИ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаНи, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩи същества![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Няма да бъда толкова многословна колкото feddel,просто ше кажа ИДИОТИ!!!!
лол...я малко по-спокойноПървоначално написано от feddel
ние си учиме...само мойто даскало не стачкува..хъх..аа за тия...и да ги коментирам нищо няма да се промени...
![]()
бих казала типично българска работа,без да искам да заспягам никой освен министрите които само грабят пари и се чудят как да не си върщат работата![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Като видях клипчето се засмях .. ама не е смешно. Това е пълна гавра , но се радвам , че са го дали по телевизията да видят учителите , че нищо няма да постигнат ... и да се осъзнаят , че трябва да се почне учебната година.
Тогава не казвай типично българска работа, а типично министерска! Може да не искаш да засегнеш никого, но засягаш!Първоначално написано от Water_lili
Приличат ми на гей двойка![]()
Вижте влюбения поглед на Вълчев![]()
Да,има и такъв момент!!!Първоначално написано от BlueSky
![]()
![]()
![]()
![]()
В една нормална държава до сега щяхме да сме свалили цялото правителство, но разбира се, както всички знаете, България не е нормална държава. Нека учителите продължават да се правят на клоуни по "седянките" на министрите![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
за пореден път се убеждавам, че простотията ходи по хората, а не по гората...а относно двамцата...какво да кажа..ИЗРОДИ !!!
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Че цяла България не знае ли, мислиш?Първоначално написано от Jessica^
Ам..къде има 40 ученика паралелка?Първоначално написано от exploitedteen
Ние сме 34, а съседния клас 35...Първоначално написано от Мулиган-чу
в провинцията са над 50![]()
В някоя китайска провинция ли? В провинцията училища или няма или са двойни класове - 2 и 4, 1 и 3 и така. И пак едвам събират 20 човека.Първоначално написано от Борат
Аз пък не разбирам какво е това експертна комисия, какви експерти ще викат?
А стига беПървоначално написано от BlueSky
Наистина е така...
Особено лУбимият ми министър като казва "Е, тебе няма да те има известно време" и другия " Дааа, три дни"направо ме разбиха
.
Първо от смях после от възмущение от празноглавието им и тъпизмът им и нахалството им и безочието им и...
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
http://edu.dir.bg/2007/10/08/news2190332.html
хаха вижте товаа
Така е!Първоначално написано от exploitedteen
Само ДСБ![]()
За радост не ходи по гората... за да може да не се омърсява това мое тъй любимо място...Първоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
![]()
НОООООООООО за съжаление заминава към хората и тва е поредното доказателство...
Ей, мноу кофти, писна ми да не ходя на даскало... искам тия да ги ЗАСТРЕЛЯМ или да ГИ ОСТАВЯ ДА УМРАТ ОТ ГЛАД или да ГИ УДУША..........
ОООООо, вече и аз не знам![]()