- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмявате ли си триъгълника? От кога? Защо?
Spoiler ви го каза по-горе. Нищо общо няма с хигиената. Какво по-сладко от малка розова путчица с космички![]()
![]()
wtf
Първоначално написано от ana_sladurana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Обезкосмявам се "там долу" и не само там..Правя го от около 2 години..на 16 съм в момента.Защото така повече ми харесва и ми е по-комфортно.Не,че ти влиза в работата к'во правя де...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
на 13 съм и си ги махам...без д аправя секс..мисля 4е това е въпрос НА ИНДИВИДУАЛНОСТ,ХИГИЕНА,КОМ ФОРТ
Обезкосмявам се естествено...не се чуствам добре с косми.Освен тва от това което прочетох в поста ти защо трябва някой да води полов живот за да се обезкосмява![]()
ami pravq go ot nqkude 12-godi6na 6toto mi e po dobre taka.otna4alo po4nah s brusna4,posle s kola maska a ve4e se po4istvam samo s epilator...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
А хората преди 15 години????
Сигурно са умирали от заразни болести и мръсотия и са били ужасно отвратителни така ли???
Бахти![]()
Да, правя го преди всичко за моя комфорт и хигиена.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Правя го от 3-4 години. Първо е по-хигиеничхо...второ е много яко да се чувстваш като малко момиченце гладичкаИ ми е по-приятно лично на мен!!!
![]()
Syglasna sym...no nai-ve4e ako 6e ima6 polov akt e normalno da se obezkosmi6..prosto e po...nz kak da go nareka ,ama az li4no bez sex ili sys se 4uvstvam dobre ,kogato sym obezkosmenaПървоначално написано от Water_lili
![]()
Обезкосмявам се от 12 годишна (откак се появиха първите по-забележими косъмчета), независимо че не водех полов живот. Правя го защото ми е по-удобно, повече се харесвам и чувствам пичето си красиво. Отдавна ми е писнало от прически и пр. Кьосе съм долу, като първокласник![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз се обезкосмявам от 1 година,сега съм на 13!Не правя секс и не смятам да правя скоро!Обезкосмяжам си триъгълника,защото така ми харесва повече,чувствам се по-добре!Въпрос на хигиена,баси некжа космясала и отвратителна,ми гнусно е!!!![]()
![]()
![]()
Ми аз се обезкосмявам някъде 1 година вечеНяма значение дали водиш полов живот или не ... Мисля че е много по-комфортно за едно момиче когато е обезкосмено :P Прочетох някъде из темата едно въпросче с какво сме се обескосмявали
Лично аз използвам "деепилатоар" доста удобен начин според мен
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Първоначално написано от miss_fatty
+1
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Леле, като се обръснах преди няколко седмици, се възбудих...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз също се обезкосмявам.....Повечето пъти ходя на козметик но когато бързам за някъде се бръсна....
КАКВА ХИГИЕНА БЕ?
ДА ВИ ОГРАМОТЯ ЧЕ ТОЧНО КОСМИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ БАКТЕРИИ И ТАМ РАЗНИ ДРУГИ МРЪСОТИИ.
ЕГАТИ ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ!
ХОДИ ЛИ ЛИ СТЕ НЯКОГА НА ГИНЕКОЛОГ ВЪОБЩЕ?
АКО СЕ МИЕТЕ ПО ЧЕСТО МОЖЕ И ДА ПОГОВОРИМ ЗА ХИГИЕНА.....АМА КОГАТО ЗА ВАС ДА СТЕ ЧИСТИ ОТДОЛУ ОЗНАЧАВА САМО ДА СТЕ ИЗБРСНАТИ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДУМИ НЯМАМ
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Грозен, космясал и нехигиеничен са 3 понятия, които нямат връзка в случая.Първоначално написано от Levane
А за лятото...не мирише, ако искаш косми през лятото. Потят се неприятно подмишниците и краката...останалата част от тялото не мирише, ако се къпеш.
Правя го, въпреки че знам че е вредно. освен това дразни кожата.......ама връщане назад май няма. Като народя 8 деца и стана 450 кила няма да ми пука толкова. Всъщност вече не го правя заради него, защото ако има косъмчета ме боли като се търкат в прашките.
Според мен - въпрос на хигиена и предпочитания!![]()
ami kato stanete na 40 i sprete da vodite polov jivot? togava kakvo praim? 6te sa po gysti i po koravi i 6e e bati 6ibanoto! ili na 70 godini 6e se brysnete?
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Искаш ли да те обръснаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Мъжо не ми дава да се пробвам да му обръсна топките... Страх го било да не остане без тях. Пф,страхливец![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз не бих дала да припари някой друг с нещо остро покрай Нея...![]()
Въпрос на хигиена и предпочитания!![]()
Определено сте много умни всичкиСамо едно и също се чете "въпрос на хигиена"
Милички дори ако не се обезкосмява жената пак може да поддържа хигиена . А това , че като сте били на по 12-13 годинки сте хванали бигчето и сте се обръснали е друг въпрос . А да и казахте нещо за цикъла ... Ако и по време на цикъл се води редовна хигиена няма да има значение дали имате косми или не .
pravq go ot 1-voto kosam4e,koeto e poniknalo tam,vapros na higiena i li4en izbor
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!