.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Град
    L.A. \ Moscow

Повтаряне на годината...

Ако стачаката продължава, дали има вероятност да повтаряме годината и ако това се случи все пак някои има ли решение... в чужбина или бла бла... драсенете по 1 мнение, защото повечето сме ученици и до някаква степен ни можем да се окажем най-пострадалите от тази стачка.
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Такава тема май има.Относно стачката не смятам,че ще се провали годината,но ако това стане аз лично или отивам в частно училище или си наемам учител и накрая само се явявам на изпити.Годината няма да я пропилея к'вото и да става.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

мдам възможно е те казаха че ако стачката продължи 1 месец годината се анулира тоест мисля че ако продължи още 2 седмици и ша анулират годината
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

az mislq, 4e nai-veroqtno 6te ni mahnat vakanciite i 6te otmenqt maturite, no godinata nqma da se anulita

В никакъв случей няма да нулират годината представяте ли си какво ще настъпи

Супер фен
    Град
    Панацея
    ак0 т0ва се случи, сърдете се на мног0уважавания крадец Министър Вълчев- той цака и даскалите и учениците и даскалата и сичко- голям е дръвник, а ? Ак0 зависеше 0т мен, д0 ся да съм му светил маслото.. Да го е*а в Г*за деПУТатски!!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами смятам че ако някой се опита да ви анулира годината тогава всичко си зависи от вас и от родителите ви и да им подпалите креслата там докато не се вземе някакво решение защото това е вашето бъдеще и ако се борите заедно всички ще имате и успех,но ако всеки трагне да се оправя както си може тогава много ще изгорят. И въпреки това силно се съмнявам че ще я анулират казват го само за да манипулират общественото мнение
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Шумен
    Няма да анулират годината, спокойно. Просто все ще се намери някакъв компромис съз заплатите на учителите и увеличенията, така че да не ни се налага да повтаряме.
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма да се анулира годината,товае е цяла година мислите ли че е толкова лесно да се анулира.Просто ще ни съкратят от учебния материал и от ваканциите,но да се анулира годината не вярвам,никой няма интерес от това.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ххаха .. че по добре да я анулират .. една година да повтаряме че кфо голяма работа
    >*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako ni anulirat godinata 6te po4na rabota nai veroqtno za 2 3 meseca i 6te se izkefa na jivota na MAX \/

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе ако някой отсъства 3 месеца трябва да повтаря годината. И за тва аз си мисля, че стачката трябва да продължи 3 месеца, за да я анулират....ама не съм сигурна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ХОра стига сте се панивали.Няма да анулират годината.А и анулиране не значи повтарянев руъмъния са стачкували 3 месеца и не са я анулирали,в гърция до нова година и пак не са я анулирали.Защо мислите че при нас ще я анулират заради 15 неучебни дена?да, точно 15 са.. АМи учителите осатват без работа за едно година.Те какво прават?Родителите с малки деца кво прават? кой ще ги глед апрез цялото това време като не са на училище?ами гимназиите и университетите с приемите си?АНулиране на годината би спънало работата на всеки невероятно много и никой не би допълнал да се стигне до там.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

не вярвам да я анулират..обаче ако стане ще завършим на по 20...
    Как искам да върна дните назад,да бъдем отново малки деца..как искам да върна дните назад,да бъдем с ония големи сърца..

Град
    L.A. \ Moscow
    каквото и да става, не съм сигурен че ще намерят толкова пари за заплатите на учителите! просто те толкова се окрадоха че вече няма накъде... Но, по тази схема още много хора с различни професии могат да правят стачки и други глупусти... всеки иска да получава добра заплата!

А за Вълчев... не вярвам още дълго време да си заема поста!
    Raise your fist!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    dam, mai vsi4ki sa na tva mnenie

Мега фен Аватара на sasha_90
    Доста такива теми се навъдиха. Едва ли ще анулират годината.

И на мен не ми се вярва да я анулират,все пак и тази година има кандидатстващи ,което е най-малкото.Макар че,някой гледа ли новините по БТВ вчера?И по-точно вечерните.Велчев говореше с Орешарски да разваляли седянката и някви подобни глупости.Това означава,че хич не им пука ни за учителите,ни за учениците,ни за годината и че май в скоро време няка да повишат заплатите на учителите.А това пък значи,че още поне две седмици няма да учим и за това нищо не се знае.Учителите ,поне в нащо даскало са на принципа "двойно или нищо" и са много,ама много надъхани.Предлагам за всеки случай си учете напред,щот ако прегрупират материала или ни вземат от ваканциите,тая година ще стане кошмарна!А пък и аз таз

каквото и да става, не съм сигурен че ще намерят толкова пари за заплатите на учителите! просто те толкова се окрадоха че вече няма накъде... Но, по тази схема още много хора с различни професии могат да правят стачки и други глупусти... всеки иска да получава добра заплата!

е хубу де ама пари има!не слуша ли новините че казаха че има държавата пари в излишък 2 млн. лева как ша нямат пари...имат ама само са праат

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi

е хубу де ама пари има!не слуша ли новините че казаха че има държавата пари в излишък 2 млн. лева как ша нямат пари...имат ама само са праат
    ne 2 млн,а 2 милярда!

Цитирай Първоначално написано от kahn
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi

ne 2 млн,а 2 милярда!
    така де сбърках

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    ХОра стига сте се панивали.Няма да анулират годината.А и анулиране не значи повтарянев руъмъния са стачкували 3 месеца и не са я анулирали,в гърция до нова година и пак не са я анулирали.Защо мислите че при нас ще я анулират заради 15 неучебни дена?да, точно 15 са.. АМи учителите осатват без работа за едно година.Те какво прават?Родителите с малки деца кво прават? кой ще ги глед апрез цялото това време като не са на училище?ами гимназиите и университетите с приемите си?АНулиране на годината би спънало работата на всеки невероятно много и никой не би допълнал да се стигне до там.
    А в Чехия 23дни и са я анулирали!

Guest
    Smqh na parcali (precaka mi se kirilicata).
    Moje da se anulira godinata, kvo shte stane li?
    Gimnazite nqma da postradat, edinstveno universitite shte postradat, no te i bez tova si ni doqt za svetovno, are sega 1 godina nqma da se nagushat s pari.
    1 godina bez rabota? Ima si sta4ni fondove.
    Da ne zabravqme, 4e daskalite , koito nqmat supruzi/jeni koito da nosqt i te pari v kushti(li4no v moeto u4ilishte ima kursove po matematika i mai uroci po vsi4ko, tui4e daskalite mi nqma da gladuvat) , ako se anulira godinata, shte si kisnat v u4ilishte (kvo mislite pravqt 2 meseca prez lqtoto? d ane mislite 4e po4ivat? mne kisnat si tam po 8 4asa).
    Ako bqh u4itel mislish li 4e shteshe da mi puka mnogo-mnogo kvo shte stane s malkite deca?
    Nadqvam se da q anulirat, prez pishkata mi e 4e shte si zagubq 1 godina.
    Shte q opolzotvorq v neshto polezno, koeto e nqmalo da moga da napravq ina4e.
    Nadqvam se da q anulirat i na vas vsi4ki da vi e super-gadno

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Абе ако някой отсъства 3 месеца трябва да повтаря годината. И за тва аз си мисля, че стачката трябва да продължи 3 месеца, за да я анулират....ама не съм сигурна
    ako sta4kata produlji 30 u4ebni dni se anulira godinata
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Според мен за 30 дни ще постигнат все някво споразумение, защото не вярвам министара да позволи готината да бъде анулирана
    By FaRaOnA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си