.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Smqh na parcali (precaka mi se kirilicata).
    Moje da se anulira godinata, kvo shte stane li?
    Gimnazite nqma da postradat, edinstveno universitite shte postradat, no te i bez tova si ni doqt za svetovno, are sega 1 godina nqma da se nagushat s pari.
    1 godina bez rabota? Ima si sta4ni fondove.
    Da ne zabravqme, 4e daskalite , koito nqmat supruzi/jeni koito da nosqt i te pari v kushti(li4no v moeto u4ilishte ima kursove po matematika i mai uroci po vsi4ko, tui4e daskalite mi nqma da gladuvat) , ako se anulira godinata, shte si kisnat v u4ilishte (kvo mislite pravqt 2 meseca prez lqtoto? d ane mislite 4e po4ivat? mne kisnat si tam po 8 4asa).
    Ako bqh u4itel mislish li 4e shteshe da mi puka mnogo-mnogo kvo shte stane s malkite deca?
    Nadqvam se da q anulirat, prez pishkata mi e 4e shte si zagubq 1 godina.
    Shte q opolzotvorq v neshto polezno, koeto e nqmalo da moga da napravq ina4e.
    Nadqvam se da q anulirat i na vas vsi4ki da vi e super-gadno
    Ах, как искам да ми е гадно
    Т'ва ще са прекрасни месеци, оползотворени по всевъзможни начини)
    И ще завърша на 19

Град
    Русе
    1. wsy6tnost na 19 po4ti 20 (ако не и на 20)...
    2. W bylgariq sta4ni fondove nqma
    3. нещо ми се ебава постоянно кирилицата
    4. това за анулирането е пълен блъф само и само да се откажат
    5. пари има да, ама не мисля че вместо да ми намалят разходите на мен или да направят нещо др за страната било то и да намалят дупките по улиците трябва да увеличават заплатите (не оставайте с грешно мнение - за стачката на учителите съм и против гея-министър койт тряа си ходи)
    6. ъъъъ.... забрайх го ... за ся толкоз

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    1. wsy6tnost na 19 po4ti 20 (ако не и на 20)...
    е, не, в този случай тръгналите на 6 сме облагодетелствани

nqma da ima za6toto 6te se polu4i nuleva godina v universiteti te .vaprosa e kolko vreme 6te e sta4kata

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Ами хора има и другаде случай на анулирана година,защо си мислите че и тук е невъзможно? В Чехия е била анулирана както и на още 2 места (не помня кои)А и го погледнете от добрата страна.Анулирана година е супер и лично аз искам да я анулират.Това значи цяла година да си гледаме кефа.Аз лично по купони насам натам,а може даже работа някаква да почна.Едно анулиране не е чак толкова лошо.Освен това не си мислете че няма начин да я анулират,за да не останете неприятно изненадани.Да може и да има излишък от 2 милиярда Лева,но тои не е във образуванието.Бюджета за образованието е вече направен и няма как да им ги увеличат 100%.Има един начин,но той е да увеличат данъците и с една дума да вземат пари от наще родители за да ги дадат на наще учители,а аз лично не съм очарован от тази идея,а предполагам и повечето от вас.Ако даскалите не си преосмислят исканията според мен ще анулират годината,а тъй като ги гледам те колко са надъхани,... бай баи учебна годино.

Ами имаше някъв слух , че ако стачката продължи след края на октомви цяла фодина ще си седим вкъщи и после на есен с песен пак същия клас.......

Не ми се вярва да я анулират..не смеят.Сега има избори никой няма да гласува за тяхната партия,освен тва и оня кретен на образованието има деца

Ima veroqtnost da byde anulirana uchebnata godina,no se symnqvam!lushah po radioto,4e minalata godina u4itelite v Rumyniq sta4kuvali 1 mesec i anulirali godinata!

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Не ми се вярва да я анулират..не смеят.Сега има избори никой няма да гласува за тяхната партия,освен тва и оня кретен на образованието има деца
    Да има,но за съжаление децата на оня кретен са вече големи.Дъщеря му завърши миналата година(последната година без матури...Странно съвпадение нали? )

Голям фен
    neka da si izqsnim ne6tata:
    1. Na6to pravitelstvo e super korumpirano i e okradilo si4ko kvoto moje ot dyrjavnite pari.
    2. daskalite iskat prekaleno mnogo-100% tova e ypsurt! a lekarite ne zaslujvat li po visoki zaplati? ami lesni4eite? i kolko o6te drugi?
    3. nito na daskala, nito na ministyra im puka za u4enicite- i dvete strani si gledat interesa(ministyra izka da zeme parite za negovata grupi4ka i da si zemat mercedesite pyk daskalite iskat za tqx)
    5.tova sa mnogo ama mnogo pari, dori s ikonomikata na USA ne mojem da si go pozvolim. pari moje i da ima no dignat li zaplatite 6te si jiveem dobre nqkolko meseca sled koeto 6te stane AD!!!

IZVOD: AKO NIE- U4ENICITE I NA6ITE NASTOINICI(RODITELI) NE NAPRAVIM NE6TO NQMA KOI DA NAPRAVI.

moito mnenie e 4e trqa da se davat 580 leva na si4ki daskali i nito lev pove4e
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Кисдорф Третият Райх
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    1. Na6to pravitelstvo e super korumpirano i e okradilo si4ko kvoto moje ot dyrjavnite pari.
    2. daskalite iskat prekaleno mnogo-100% tova e ypsurt! a lekarite ne zaslujvat li po visoki zaplati? ami lesni4eite? i kolko o6te drugi?
    3. nito na daskala, nito na ministyra im puka za u4enicite- i dvete strani si gledat interesa(ministyra izka da zeme parite za negovata grupi4ka i da si zemat mercedesite pyk daskalite iskat za tqx)
    5.tova sa mnogo ama mnogo pari, dori s ikonomikata na USA ne mojem da si go pozvolim. pari moje i da ima no dignat li zaplatite 6te si jiveem dobre nqkolko meseca sled koeto 6te stane AD!!!

IZVOD: AKO NIE- U4ENICITE I NA6ITE NASTOINICI(RODITELI) NE NAPRAVIM NE6TO NQMA KOI DA NAPRAVI.

еи хамстера пиши на кирилица
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Град
    Русе
    абе тея нормални ли са
    не изчетох всички постове ама се сетих нещо

нали според данни на министерството стачкуват ЕДВА около 30% от учителите, е тогава останалите 70% (и техните класове) защо да иамт нулева година .. това е при условие че СЛУЧАЙНО след 1 милион седмици кажат че има нулева година...

Мега фен Аватара на sasha_90
    абе тея нормални ли са

нали според данни на министерството стачкуват ЕДВА около 30% от учителите, е тогава останалите 70% (и техните класове) защо да иамт нулева година .. това е при условие че СЛУЧАЙНО след 1 милион седмици кажат че има нулева година...
    Да.Не може примерно 30 % да учат другите не и да анулират годината.Ще стане объркано.Вероятно ще почнем училище обаче с намалени ваканции.

ох стига вече направихме достатъ4но теми относно ста4ката,няма да има анулиране на годината по всяка вероятност и надежда по4ваме в понеделник!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Надявам се да се стигне до споразумение м/у учители и министерството-така няма да се анулира годината.Но все пак,замислете се колко материал се изпуска....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Надявам се да се стигне до споразумение м/у учители и министерството-така няма да се анулира годината.Но все пак,замислете се колко материал се изпуска....
    osobeno za sega6nite 7 i 12 klas...su6to i 8 klas v gimnaziite s usileno izu4avane na nqkakuf ezik...za edin mesecse izpuska stra6no mnogo material,koito e po4ti nevuzmojno da se navaksa tazi godina...Abe taka ili ina4e nie sme nai-precakani ot cqlata rabota....
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от comics
    ак0 т0ва се случи, сърдете се на мног0уважавания крадец Министър Вълчев- той цака и даскалите и учениците и даскалата и сичко- голям е дръвник, а ? Ак0 зависеше 0т мен, д0 ся да съм му светил маслото.. Да го е*а в Г*за деПУТатски!!!
    Той парите ги сере, нали ?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow

Хм,DoomShadow,само една малка поправка-с всичкото си 100% увеличение учителите ще взимат 580 лева!Те всъщност искат толкова! Прекалено много ли ти се вижда???

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    абе тея нормални ли са

vodolei4e_m,както ти сам каза-ПО ДАННИ НА МИНИСТЕРСТВОТО!!!Те си преиначяват всякакви данни,както на тях им е кеф,а всъщност процентите са много по-различни!!!За пример вчера,на протестния митинг,бяха около 80 000 души само учители от общо около 150 000 учители от цялата страна,а от министерството съобщиха,че всъщност са били само 50 000! Всъщност почече от половината учители стачкуват!А другата седмица казаха,че ако не си постигнат исканията,на митинг ще се съберат 200 000 души-внушително число,нали?!Както казах вече,всички учители в страната са общо 150 000,останалите 50 000 на предстоящия митинг ще бъдат ученици,родители и хора от различни други сфери на труд!

Примирих се и с двата варианта, нищо че съм 12 клас. Ако анулират годината си намирам работа веднага, поне да не скубя нашите за брекети.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от the empress
    Примирих се и с двата варианта, нищо че съм 12 клас. Ако анулират годината си намирам работа веднага, поне да не скубя нашите за брекети.
    az pak zamianwam za angliq.... i znam li moje i da blagovolq da se varna za sledva6tata u4ebna....

така за сега няма никаква, никаква опасност да анулират годината защото по принцип по програма имаме 12 почивни дена отеделени за празници, екскурзии и т.н... +това ще престукторират програмата учебната като махнат упражненията по всеки предмет така че спокойно... относно моето училище до сега нямам нито един неучебен ден хаха... нащу даскалу не стачкува и ние си учим редовно
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    така за сега няма никаква, никаква опасност да анулират годината защото по принцип по програма имаме 12 почивни дена отеделени за празници, екскурзии и т.н... +това ще престукторират програмата учебната като махнат упражненията по всеки предмет така че спокойно... относно моето училище до сега нямам нито един неучебен ден хаха... нащу даскалу не стачкува и ние си учим редовно
    да не би дъщерята на вълчев да учи там?
    твойте учители начи са някви неблагодарни , защото ако увеличат заплатите ще ги увеличат и на тях пак нищо не губят

Ами незнам вече сме 13 Октомври стачките почнаха още на 15 знаци вече 28 дни ако бройм и почивните дни а доколто знам ако стачката продължи повоче от 15 учебни дни ни анурират годината .Оххх незнам аз неискам да повтарам вярно не съм нито 7 нито 12 клас но една година би била пагубна за мен а и за всички ученици.Тук не е въпрос само за 7 и 12 клас въпроса е за всички всеки иска да завърши да се реализира а не да повтара класа.Вярно ще си почиваме хубаво но на есен пак същия клас аз неискам по-добре да учим отколкото да повтараме годината.Искрено се надявам близките дни да постигнат някакво споразумение и да си учим нормално.Ние не учим вече втора седмици ходим понякога за по 1-2 часа в най-лошия случей за 3-4 .аз все си мисля че ние в Понеделник сме си на даскало даже съм убедена но ще видим .Ако анурират годината както върви да стане аз не мисля да бездействам ще ходя на частни уроци или на частно училище и се опитам да премина класа макарче ме съмнява да успея смисъл отлицничка съм но едно е в училище всеки ден друго е на частни уроци за по 1-2 часа.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Министъра няма да позволи да се провали годината И ако на учителите им дигнат заплатите няма да е защото те искат ..а за да можем ние да влезем в нормален учебен процес..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си