.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ще пропуснем входните и ще претупаме преговора,но годината ще си мине без др промени(е да може и да ни понамалят ваканциите)
    Нали сега сме ваканция,какво толкова искате

някой знае ли по закон колко време не трябва да се учи ,зада се обяви годината за нулева?

Цитирай Първоначално написано от kahn
    някой знае ли по закон колко време не трябва да се учи ,зада се обяви годината за нулева?
    Да мисля че това са 15 дни,които изтекоха този петък,но не съм сигурен.А освен това спрете с това вземане от ваканциите,защото отново по закон нямат право(всъщност дори по 2 закона нямат право да ни отнемат от ваканциите и то заради стачка)Така че не се притеснявайте.Лично аз за мен съм си убеден,че няма да постигнат нищичко.

Цитирай Първоначално написано от Usarian
    Цитирай Първоначално написано от kahn
    Да мисля че това са 15 дни,които изтекоха този петък,но не съм сигурен.А освен това спрете с това вземане от ваканциите,защото отново по закон нямат право(всъщност дори по 2 закона нямат право да ни отнемат от ваканциите и то заради стачка)Така че не се притеснявайте.Лично аз за мен съм си убеден,че няма да постигнат нищичко.
    Аз мисля ,че даскалите ще успеят да си извоюват увеличението,само се надявам да не ни се прецака годината.

ако все пак стане и ние ще се дигаме на стачка

закон в БГ кой ти гледа законите .. щом има цял месец за наваксване няма да ви пуснат току-така .. по твоята логика и грипните ваканции нямаше да се отучват, ама като гледам не беше така мин година
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

ми ако се продължава така може и да я анулират.нз...

Град
    София
    Това никога няма да стане с повтарянето - невъзможно е. Ше съкратят материала, някои ваканции и толкоз...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Няма опасност от анулиране на годината. Аз говорих с една даскалка от ОУ Кирил и Методий (Варна) и тя каза, че няма да ни режат ваканциите, защото така ще се хабят пари за отопление и ток...Просто няма да имам спортни празници, празници на даскало и т.н.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си