- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Повтаряне на годината...
Ще пропуснем входните и ще претупаме преговора,но годината ще си мине без др промени(е да може и да ни понамалят ваканциите)
Нали сега сме ваканция,какво толкова искате![]()
някой знае ли по закон колко време не трябва да се учи ,зада се обяви годината за нулева?
Да мисля че това са 15 дни,които изтекоха този петък,но не съм сигурен.А освен това спрете с това вземане от ваканциите,защото отново по закон нямат право(всъщност дори по 2 закона нямат право да ни отнемат от ваканциите и то заради стачка)Така че не се притеснявайте.Лично аз за мен съм си убеден,че няма да постигнат нищичко.Първоначално написано от kahn
Аз мисля ,че даскалите ще успеят да си извоюват увеличението,само се надявам да не ни се прецака годината.Първоначално написано от Usarian
ако все пак стане и ние ще се дигаме на стачка![]()
законв БГ кой ти гледа законите .. щом има цял месец за наваксване няма да ви пуснат току-така .. по твоята логика и грипните ваканции нямаше да се отучват, ама като гледам не беше така мин година
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ми ако се продължава така може и да я анулират.нз...
Това никога няма да стане с повтарянето - невъзможно е. Ше съкратят материала, някои ваканции и толкоз...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!